Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai

QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 10 22, 11:53)
na reiks pasidomet, bet as galvoju kad mum patogiausias gal butu tas kur ant pirstuko maunasi nes issiziot ji taip paprastai nenori  schmoll.gif

na manoji irgi nesileidzia praziodoma. pradzioje buvo daug verksmu, pykimo. o dabar nieko, nesizioja pati, bet ir nesipriesina praziodoma smile.gif
Atsakyti
Mane neramina, kad mažylei jau metukai, o dar neturi dantukų. Ir kažkokių požymių nesimato g.gif Gal jau verta sunerimti? Ar laukti? Tik trečiadienį eisim pas daktarę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 22, 13:11)
Mane neramina, kad mažylei jau metukai, o dar neturi dantukų. Ir kažkokių požymių nesimato  g.gif  Gal jau verta sunerimti? Ar laukti? Tik trečiadienį eisim pas daktarę  doh.gif

kad zinok buna kad vaikam pirmieji dantukai po metu pasirodo. man paciai pirmieji dantukai prasikale beveik metuku. galit ir palaukti iki treciadienio manau. mano vienos pazistamos mergaitei pirmieji dantukai pasirode metu ir 2 men. ji net pas odontologa nunese vaika, bet jai pasake kad sitaip buna
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 22, 15:11)
Mane neramina, kad mažylei jau metukai, o dar neturi dantukų. Ir kažkokių požymių nesimato  g.gif  Gal jau verta sunerimti? Ar laukti? Tik trečiadienį eisim pas daktarę  doh.gif

buna taip,sake sveikesni augs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 22, 15:36)
buna taip,sake sveikesni augs smile.gif

Dėl tų sveikesnių tai bobučių buki pliotkai doh.gif Na tai lauksim tada tų dantukų, nes labai jau neramu unsure.gif
Atsakyti
O mano merginai išaugo pirmasis dantukas, o antrojo jau beveik 2sav. nesulaukiam. Kame reikalas,aš jau nerimauju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 14, 17:45)
na lietuvoje ir as nemaciau,o gal kur ir yra, tik as nelabai dairiaus. ji turi buti tinkama nuo 0men (na taip parasyta biggrin.gif) mums is uk atsiunte draugai. siaip ir vadinasi toothpaste for milk teeth smile.gif

Yra yra biggrin.gif Pavadinimo tai tikrai nepasakysiu,nes dar nepirkau,bet vaistinese yra ir tikrai ne vienos firmos.O ant kai kuriu parasyta,kad naudoti galima net nuo 0men. g.gif
Papildyta:
Na o musu dantenos patinusios gerokai,virsuje gumbai tokie atsirado,apacioj per viduri sviecia balti du perliukai,bet dar prasikalti nenori biggrin.gif Pries savaite turejom viena nakti temp. 38,6. Dvi naktis beveik nemiegojo(kaip kad prades rekt staigiai doh.gif ,is skausmo vargsyte),tas dienas valge labai blogai doh.gif o paskui viskas atsistojo i savo vezias biggrin.gif tai kad greiciausiai lauksim dantuku? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iruncia @ 2009 10 23, 21:43)
Yra yra biggrin.gif Pavadinimo tai tikrai nepasakysiu,nes dar nepirkau,bet vaistinese yra ir tikrai ne vienos firmos.O ant kai kuriu parasyta,kad naudoti galima net nuo 0men. g.gif

na taip raso ant tubeles lotuliukas.gif gal jie turejo omenyje metus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 22, 23:56)
Dėl tų sveikesnių tai bobučių buki pliotkai  doh.gif Na tai lauksim tada tų dantukų, nes labai jau neramu  unsure.gif

ne ne pliotkai, daznai vaikuciu dantukus uzpuola buteliuko kariesas, jei netures tai ir neuzpuls mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2009 10 23, 22:07)
O mano merginai išaugo pirmasis dantukas, o antrojo jau beveik 2sav. nesulaukiam. Kame reikalas,aš jau nerimauju  unsure.gif

o mu 9 men ir tik 2 dantukus turim....islys ir jum, ne kur desis lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu pirmi dantukai 5 menesiu isdygo,ziauriai sunkiai,verkem su vaiku,jau tokia nerami dusia buvogalvojau nuprotesiu.Bet islaukem,issikale ir vaikas auksinis patapo.Dantys tai ne pilvuko diegliai,menesiais nesitesia,reik isgyvent si etapa.O kitiems labai lengvai isdygsta 4u.gif
Atsakyti
Maniske jau turi 2 apatinius dantukus, o siandien pastebejau, kad ir 4 virsutiniu virsuneles matosi ax.gif
Atsakyti