Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai

4u.gif sveikos mamytes ax.gif mano dukrytei už 4 dienų sukaks 4 mėnesiai... dantukai jau kalasi,dentenos patinusios,irzlumas,seiliejosi,pirštuku kąsa dantenas viršutines.... tepam Kamistadu, naturaliu miedumi... padeda 5iom minutėm.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(volchica @ 2009 10 03, 13:43)
4u.gif sveikos mamytes  ax.gif mano dukrytei už 4 dienų sukaks 4 mėnesiai... dantukai jau kalasi,dentenos patinusios,irzlumas,seiliejosi,pirštuku kąsa dantenas viršutines.... tepam Kamistadu, naturaliu miedumi... padeda 5iom minutėm.... tongue.gif

o nebijot, kad medus sukels alergija? juk jo is viso nepatariama duoti tokiems maziems leliukams.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 03, 14:45)
na gal tie dantukai ir dygsta. bet siaip kokia pora savaiciu iki kol prasikals dantukas tikrai pastebesi, nes tuo metu dantenos gerokai patinsta ir matosi baltos dantuku virsuneles. na bent jau manoji tada ima viska labai irzliai kramtyt ir kist i burna

o patinsta smarkiai? ax.gif nes maniske irgi dabar kaip suo - tik duok kanor tai net springdama burnon kis ir kas.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 03, 16:55)
o nebijot, kad medus sukels alergija? juk jo is viso nepatariama duoti tokiems maziems leliukams.

drinks_cheers.gif as irgi su medum geriau nerizikuociau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 03, 15:55)

Daug kas nepatariama. As saviskei truputi duodu, jokiu alergiju nera.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 10 03, 17:25)

o mano pazistamos leliukui uzteko kad ji kompresa medaus ant kruties pasidare ir nenusiplove... baigesi savaite santariskese doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 03, 14:02)
o patinsta smarkiai?  ax.gif nes maniske irgi dabar kaip suo - tik duok kanor tai net springdama burnon kis ir kas..  biggrin.gif

zinok tikrai labai patinsta. toj vietoj kur dantukai zada dygti dantena pasidaro vos ne dviguba, is karto krenta i akis.

QUOTE(SuperMeska @ 2009 10 03, 14:25)

tai saunu kai nera, o as nerizikuoju vis tiek. nes manaja nezinau nuo ko buvo pabere, nors ir nieko jai neduodu, tik pati valgau
Atsakyti
mano dukrai tai 11-a menesi pirmas dantukas pasirode... smile.gif tai pas suneli as ir anksciau ne laukiu smile.gif . bet jau pasiruosiau tepaliuka pirkau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carmelita: 07 spalio 2009 - 17:33
dabar suneliui 7 men,tai jau prasikale du dantukai smile.gif siaip gana lengvai ,tik lb seiliojosi,ir kandziojo ka tik pavykdavo isikisti i burnyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 03, 14:55)

Ka gali medus padeti dygstant dantims? Irzluma nuimti? O ne vien del alergiju tikimybes nepatartina duoti, bet dar daugiau del meduje esanciu bakteriju, nes produktas nepasterizuotas, naturalus. Sitoj vietoj "naturalus" negatvyviam kontekste. Kartais labai keista mastysena pas ne kurias : vandeni virina, skalbinius lygina, buteliukus virina, ciuptukus irgi, o medu duoda...............

Musu vaikui 8 men - dantu nematyti.
Atsakyti
musu pupai jau 10 men, o turi dar tik 2 dantukus apacioje g.gif sunkiai lenda, vaikiukas-zirzliukas unsure.gif
Atsakyti
mano dukrytei 8men turim 4dantukus ir gyditoje sake kad kalasi dar 4dantukai tai greitai turesim 8dantukus
Atsakyti
4 mne lialiukas labai zurzalas pasidare. Kai kazka pasiima grauzti - nusiramina.
Kankino pilvuko skausmai nuo mazens. Ar gali kazin buti, kad cia del busimu dantuku..? Ar tiesiog tas kramtymas apramina vaika?
Atsakyti