Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai

QUOTE(Intimacy @ 2009 09 29, 13:12)
O kiek daugiausiai dantuku gali kaltis vienu metu?

Maziukas, vargselis, vis kaip vilkiukas stugauja, zirzena, taip gaila. Tepu Dentinox-Gel tepaliuku, labai padeda. Geriau miega, nustoja zirzenti.

na kiekvienam vaikui ivairiai, dazniausias variantas kad auga po 2 dantukus. bet mano mama sake, kad man iskarto augo 6 dantukai.

mes irgi naudojam dentinox gel irgi labai padeda. patepi pora minuteliu ir vaikas nurimsta, tik gaila, kad nelabai ilgam.
Atsakyti
Pas mus iškart penki kalasi tai tepam kamistad ,padeda. smile.gif Jau du prasikalė,liko dar trys rolleyes.gif Tik va kenčia labai miegas ir valgymas,ba nei to ,nei ano mažylė nenori biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes, o gali būti ir sloga ir viduriavimas del dantuku? Kažkaip keistai sloguot pradejo, poto viduriuot , o dabar viska suvalgyt nori, žaisliukus, kumštukus , mane .
Gal čia teisiog jau mamai vaidenasi , seilių kaip ir nepadaugėjo, o burnoje aš ten nežianau ką reikia matyt , o ir nelabai duodas , kad aš ten žiūrinėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2009 10 02, 12:21)
Mamytes, o gali būti ir sloga ir viduriavimas del dantuku?  Kažkaip keistai sloguot pradejo, poto viduriuot , o dabar viska suvalgyt nori, žaisliukus, kumštukus , mane .
Gal čia teisiog jau mamai vaidenasi , seilių kaip ir nepadaugėjo, o burnoje aš ten nežianau ką reikia matyt , o ir nelabai duodas , kad aš ten žiūrinėčiau  lotuliukas.gif

geriausias budas ikisti pirsuka ir pavazineti poburnyte... ir pajusi viska mirksiukas.gif
Atsakyti
siuo metu dukrytei kalasi 8 dantukas kol kas padedavo dentinox tepaliukas
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2009 10 02, 11:21)
Mamytes, o gali būti ir sloga ir viduriavimas del dantuku?  Kažkaip keistai sloguot pradejo, poto viduriuot , o dabar viska suvalgyt nori, žaisliukus, kumštukus , mane .
Gal čia teisiog jau mamai vaidenasi , seilių kaip ir nepadaugėjo, o burnoje aš ten nežianau ką reikia matyt , o ir nelabai duodas , kad aš ten žiūrinėčiau  lotuliukas.gif

mano maze pries issikalant 2 dantukams smarkiai slogavo (apie 3 sav) doh.gif ir suviduriavus taip pat buvo....pabandyk pirsta iskisti ir kaip jau sake viena mamyte pavazineti su pirstuku per dantenas... smile.gif jei jau ukietejimus pajusi, tai dantukai pakeliui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 02, 11:42)
geriausias budas ikisti pirsuka ir pavazineti poburnyte... ir pajusi viska  mirksiukas.gif

smile.gif ? jei nieko nejaučiu reiškia dar ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2009 10 02, 17:16)

Tikriausiai ramu mirksiukas.gif
Nors buna kaip tik pokst ir idygsta dantukas - be jokiu poymiu, simptomu ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2009 10 02, 16:16)

Na jei nieko nejauti, tai dar nereiskia, kad nedygsta dantukai smile.gif
Maniskei buvo 4 men, kai pediatre pasake, jog kalasi dantukai (as asmeniskai nei maciau nieko, nei jauciau). Isdygo lygiai po menesio.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 10 02, 19:32)
Na jei nieko nejauti, tai dar nereiskia, kad nedygsta dantukai  smile.gif 
Maniskei buvo 4 men, kai pediatre pasake, jog kalasi dantukai (as asmeniskai nei maciau nieko, nei jauciau). Isdygo lygiai po menesio.

Niu ziuresim , parasysiu kai jau turesim smile.gif
Atsakyti
Mums pirmieji du dantukai issikale 3 men., o dabar virukui 8 men. ir jau turime 8 dantukus smile.gif sunkokai mums jie dygo, palydoje su sloga doh.gif ir saldanciu tepaliuku teko pasinaudoti smile.gif mes naudojome Kamistas baby ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2009 10 02, 14:16)

na gal tie dantukai ir dygsta. bet siaip kokia pora savaiciu iki kol prasikals dantukas tikrai pastebesi, nes tuo metu dantenos gerokai patinsta ir matosi baltos dantuku virsuneles. na bent jau manoji tada ima viska labai irzliai kramtyt ir kist i burna
Atsakyti