Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai

mums jau 7 menesiukai bet dar neturim nei vieno dantuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2009 09 20, 16:46)
Sveikos mamytes ir ju mazuliukai leliukai 4u.gif

Nors mums tik trys su puse menesio mes jau turim du dantukus. Pirmasis isdygo kai musu varlytei buvo 3 menesiai 16 d, antrasis - po poros dienu. Buvo siektiek irzloka, bet (tfiu tfiutfiu) apsejom be temperaturu. O del slogeles - gal cia sutapimas g.gif , bet mums pries isdygstant pirmajam dantukui, dukriukas pradejo sloguoti, nors rodos persisaldyti tikrai niekur negalejo - taigi visko gali buti, kad sie du dalykai susyje  rolleyes.gif

lABAI GRAZUS DARBELIAI smile.gif

O kas liecia dantuku dygima.Mums 9 men. Pirmasis pasirode kai mums suejo lygiai 4 men. Antrasis po keliu dienu - be jokiu dideliu zirzaliavimu, tiesa sakant kadangi nesitikejau dar dantuku tai ir pastebejau tik tada kai jau prasikale. Bet uztat 2 sav pries tai naktim lb nerami budavo - jau ir pas neurologa eilej stovejau smile.gif
Bet vat kiti du isdygo lygiai po 4 men - kai buvom 8iu. Dabar esam 9 lyg ir vel kazkas darosi - naktys bemieges, irzlumas doh.gif sad.gif
Kaip jusu maziukai miega naktimis kai dygsta dantukai? As net nebezinau kaip ir ka daryti del naktinio miego. Jei tikrai ti nuo dantuku tai iskesim, bet o gal kas nors kitkas. Kasnakt vis neramu man, nes miega begalo blogai - pastoviai muistosi, dejuoja, o galiausiai atsibunda arba su verksmai ir uzmiega arba laiminga ir zaidzia 2 val nakti... Zo tokia musu dantuku dygimo istorijos pradzia unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cererra @ 2009 09 22, 08:08)

Ir mums ryt bus 7 menesiukai irgi neturim nei vieno dantuko.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cererra @ 2009 09 22, 11:08)

mes taip pat neturim,ir net pozymiu nera verysad.gif
Atsakyti
mums jau greit 9men ir vis niekaip nesulaukiam dantuku g.gif
Atsakyti
Mums jau 5 mėnesiukai,greitai bus 6, bet jau turime du dantukus. Ir irzlumas, verksmas padidėjo.Ar tik neturėsime greitu laiku ir trečio?
Atsakyti
Mums 6,5 mėn. ir turime jau 6 dantukus. Ir man atrodo, kad dar du greitai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgytia @ 2009 09 28, 11:56)
Mums 6,5 mėn. ir turime jau 6  dantukus. Ir man atrodo, kad dar du greitai bus  smile.gif

bigsmile.gif oho bigsmile.gif vat cia tai spartuoliai lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O kiek daugiausiai dantuku gali kaltis vienu metu?

As nesu tikra, bet man atrodo, kad pas mus "kvadraciukai" keturi, vieno dantuko perliukas jau islindes- maziukui katik suejo 4 men.

Maziukas, vargselis, vis kaip vilkiukas stugauja, zirzena, taip gaila. Tepu Dentinox-Gel tepaliuku, labai padeda. Geriau miega, nustoja zirzenti.

beje, keista, bet mums pirmasis "perliukas" islindo iltinio apatinio dantuko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intimacy: 29 rugsėjo 2009 - 14:15
QUOTE(rutele21 @ 2009 07 19, 19:37)
Sveikos mamytės,
mano mazylei jau  10 mėnesiukų bet mes neturim dar nei vieno dantuko, jau laukiam nuo 5 mėn., bet kaip nedyksta taip ir neišdyksta g.gif  verysad.gif

Manau tikrai neverta pergyventi, juk visi vaikai skirtingi, vieniems anksčiau, kitiems vėliau dygsta. Dantukai tikrai bus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(ieva123 @ 2009 09 23, 15:29)
lABAI GRAZUS DARBELIAI smile.gif

O kas liecia dantuku dygima.Mums 9 men. Pirmasis pasirode kai mums suejo lygiai 4 men. Antrasis po keliu dienu - be jokiu dideliu zirzaliavimu, tiesa sakant kadangi nesitikejau dar dantuku tai ir pastebejau tik tada kai jau prasikale. Bet uztat 2 sav pries tai naktim lb nerami budavo - jau ir pas neurologa eilej stovejau smile.gif
Bet vat kiti du isdygo lygiai po 4 men - kai buvom 8iu. Dabar esam 9 lyg ir vel kazkas darosi - naktys bemieges, irzlumas doh.gif  sad.gif
Kaip jusu maziukai miega naktimis kai dygsta dantukai? As net nebezinau kaip ir ka daryti del naktinio miego. Jei tikrai ti nuo dantuku tai iskesim, bet o gal kas nors kitkas. Kasnakt vis neramu man, nes miega begalo blogai - pastoviai muistosi, dejuoja, o galiausiai atsibunda arba su verksmai ir uzmiega arba laiminga ir zaidzia 2 val nakti... Zo tokia musu dantuku dygimo istorijos pradzia  unsure.gif smile.gif

Mums pirmas dantukas išdygo 4 mėn. ir 3 sav. neužilgo pasirodė ir kitas, mes manėme, kad bus pertrauka, bet taip nebuvo doh.gif , kai pasipylė dantys tai pasipylė, mums dabar virš 10 mėn. jau turim 8 dantukus ir šiuo metu lenda krūminiai. Vaiko irzlumas neišpasakytas, naktimis miegelis visai ne koks, prabunda, užverkia, vartosi, vėl užmiega, šalia lovos turiu pasidėjus Dentinox tepaliuko, kartais praverčia, patepu ir užiega. Mūsų vargeliai su dantukais pasibaigs, kai visi 20 sudygs, o tai bus dar ne greitai g.gif
Papildyta:
QUOTE(saulel @ 2009 09 08, 16:58)
Dentinox-Gel
Papildyta:
mano dukrytei 7men ir turim keturis dantukus

Mes naudojam Dentinox, bandėm ir Kamistad Baby, bet jis nepadeda, dar mums gelbsti ramunėlių arbata (reikia užplikyti ramunėlių, aš turiu ramunėlių žiedynų, palaikyti, palaukti kol atvės, tada paimti marlės gabaliuką pamirkyti ir duoti vaikui pakramtyti, tikrai padeda, išbandytas metodas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, dukrytei spalio 17d. sueis metukai, o dar nei vieno dantuko g.gif O tų požymių jau kaip ir yra. Irzli, pikta, kiša pirštukus į burnytę ir labai seiliojasi, lauksim toliau, gal jau greitai užaugins kokį dantuką ax.gif smile.gif
Atsakyti
mes 10men irgi 4 dantukai
Atsakyti