Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai

QUOTE(kateriniuke @ 2009 09 05, 16:57)
mamytes papasakokit kaip yra  rolleyes.gif  , musu maziukui 3.5 men pavirsiui dantenu pasirode dvi juosteles, pirmas pozymis kad greit islys pirmieji dantukai, bet tai mums jau 5 men, dantukai taip ir neislindo, o dantenos lb pabrinke  schmoll.gif ...  papasakokit kaip ten yra, kada jau jie islenda i pavirsiu, kiek tai uztrunka?  4u.gif

mano pupai tai apatiniai dantukai isdygo ganetinai lengvai 5,5 men, taciau iskarto po to paburko ir virsutines dantenos, dar po kurio laiko sukilo temperatura ir laikesi 3 dienas, negana to, mazyle net vemdavo.. doh.gif , jau nekalbu apie nakties miega... keldavosi kas pusvalandi... taciau po to "baisieji" simptomai nuslugo ir liko tik paburkusios dantenos ir miegelis su pabudimu kas valanda.. blink.gif ir taip iki 7,5 men kol isdygo pirmas virsutinis, o po savaites ir antras pasirode.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manajai mergytei 8menesiukai neturim ne vieno dantuko... Buna irzli atrodo tikrai nuo dantuku taip, ir temp.buvo sukilusi ir viduriuoja, bet niekaip neisdygsta verysad.gif O cia taip ilgai gali testis? doh.gif
Atsakyti
mums greit 3men, dantuku dar neturim, bet seiliojames ziauriai!!! negi prasides kaltis g.gif
Atsakyti
QUOTE(tomyte @ 2009 09 05, 22:16)
nerimauju, mazajai jau tuoj devyni meneisiai, o jokiu dantuku dygimo pozymiu ne su ziburiu nesimatonebezinau ka ir galvoti.

Nepergyvenk - mano keliu pazistamu vaikuciams tik nuo 10 men ir veliau pradejo dantukai kaltis - nieko cia keisto. Visiems kudikeliams skirtingai.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Honrrada* @ 2009 09 06, 18:33)
mums greit 3men, dantuku dar neturim, bet seiliojames ziauriai!!! negi prasides kaltis  g.gif

Mano Ema irgi nuo 3ju men seilejasi, o pirmas isdygo tik 7 men.
Atsakyti
QUOTE(Maja** @ 2009 09 06, 17:35)
Nepergyvenk - mano keliu pazistamu vaikuciams tik nuo 10 men ir veliau pradejo dantukai kaltis - nieko cia keisto. Visiems kudikeliams skirtingai..  mirksiukas.gif
Papildyta:
Mano Ema irgi nuo 3ju men seilejasi, o pirmas isdygo tik 7 men.

aisku tada, dar nesigasdinsiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano sunui pirmas dantukas pasirode tik 1m 3 mėn. thumbup.gif As del to labai nesijaudinau. Uz tai dabar jau pieniniai krenta visi sveiki ne vieno sugedusio. Ziuresim kaip su dukryte bus 4u.gif
Atsakyti
Mums 9men. Dar neturim nei vieno dantuko, ir dar nesimato, kad dygtu. Kisam viska i burna jau labai seniai, jau nuo penkiu men daug kas sake, dantukai dantukai. O kaip jau ner, taip ner. Bet mes visai de to nepergyvenam. Valgom kosytes ir MP, apseinam ir be dantuku wink.gif
Atsakyti
Labas mamukai smile.gif na musu suneliui bus 10men o pirmasis dantukas prasikale 9men ,na kad labai seiliotusnebuvo taip tik 1d buvo temperaturos ir tr viduriavo,bet uz ta dar neturim antro dantuko tai dabar toks unsure.gif
Atsakyti
Maniskei (5 men) jau kalasi pirmasis dantukas, matosi kaip vos vos lenda virsunele, prasiskyrusios dantenos. Astrus koks biggrin.gif
Tai greitu metu turetu pasirodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 09 08, 14:33)
Maniskei (5 men) jau kalasi pirmasis dantukas, matosi kaip vos vos lenda virsunele, prasiskyrusios dantenos. Astrus koks  biggrin.gif
Tai greitu metu turetu pasirodyti  smile.gif

clap.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
ir mes sveikinam su pirmuoju dantuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikraio smagu ju sulaukti biggrin.gif
Atsakyti
O jei vaikas neramiai miega ir daugiau jokiu simptomu nera, ta prasme vartosi, steni - tai cia gali buti dantukai? mano vaikuciui 5.5 men. g.gif
Atsakyti