mums 7.5men bet esam dar bedanciai
Mes pirmo dantuko sulaukeme 4 menesiu proga
O mes siandien svenciame pirmaji gimtadieni, ir deja be dantu Kazkaip jau neramu, reiks eit pas daktare.
QUOTE(necka @ 2009 09 04, 10:43)
O mes siandien svenciame pirmaji gimtadieni, ir deja be dantu Kazkaip jau neramu, reiks eit pas daktare.
dideliausi sveikinimai metuku proga
linkiu kuo greiciau sulaukti pirmojo dantuko
Sunus pirmojo dantuko sulauke 6,5 men, o dukryte tik 8 men. Man paciai dantukas isdygo, kai tebuvo vos 2 men (mama pasakojo). Visi vaikiukai skirtingi ir nereikia pergyvent
QUOTE(necka @ 2009 09 04, 17:43)
Mes tuoj svesim ir pirmas dantukas pasirode siandien
Bet is mamu pasakojimu tai mama mane vede pas gydytoja po metuku, nes dantu nebuvo nei vieno ir labai ji nerimavo. O MB mama pasakojo kad vyrui dantukas tik 13 men pasirode, tai mes ir nelaukem anksti tu dantuku
Gal dantys ilgiau bus sveiki, and dantisto saskaitos sutaupysim
Taip kad nepergyvenk, pasiziurek i dantenas, kai maniskiui buvo koks pusmetukas tai tos dantenos buvo tokios rozines, o dabar tai kaip patinusios, pasviesejusios, atrodo dantys per jas svieciasi ...
QUOTE(Dax @ 2009 09 04, 16:49)
Taip kad nepergyvenk, pasiziurek i dantenas, kai maniskiui buvo koks pusmetukas tai tos dantenos buvo tokios rozines, o dabar tai kaip patinusios, pasviesejusios, atrodo dantys per jas svieciasi ...
nemanau, kad cia dantu dygimo pozymis nes maniskei dabar 4 menesiai ir visos dantenos tokios
mamytes papasakokit kaip yra , musu maziukui 3.5 men pavirsiui dantenu pasirode dvi juosteles, pirmas pozymis kad greit islys pirmieji dantukai, bet tai mums jau 5 men, dantukai taip ir neislindo, o dantenos lb pabrinke ... papasakokit kaip ten yra, kada jau jie islenda i pavirsiu, kiek tai uztrunka?
Sveikutes mamytes,
o as jau tikrai labai nerimauju, mazajai jau tuoj devyni meneisiai, o jokiu dantuku dygimo pozymiu ne su ziburiu nesimato. Sakau, gal vaikiukui truksta kalcio, nebezinau ka ir galvoti.
o as jau tikrai labai nerimauju, mazajai jau tuoj devyni meneisiai, o jokiu dantuku dygimo pozymiu ne su ziburiu nesimato. Sakau, gal vaikiukui truksta kalcio, nebezinau ka ir galvoti.
Kiekvienam vis kitaip dantukai auga. As tikrai nelaukiau dantuku dar, nes nei seiliojosi, nei irzlus buvo, nei dantenos paburkusios ar kazkokie kitokie pazymiai. Pamaciau ryte pratrukusia juostele, su nagu pabarskinau ir jau tarskejo. Kita diena ziurint pamaciau salia ir kita pratrukusia juostele ir taip pat su nagu pabarskinus buvo garsiukas. Dantenos kaip ir buvusios- jokio patinimo, nei spalva pakitusi ir vaikas miega kaip miegojes, ramus, gerai valgo.
Man paciai pirmasis dantukas isaugo 13 men, vyrui metuku ir 2 savaiciu. Bet musu abieju tevai tikrai labai nerimavo, bet lauke ir sulauke musu perliuku
Man paciai pirmasis dantukas isaugo 13 men, vyrui metuku ir 2 savaiciu. Bet musu abieju tevai tikrai labai nerimavo, bet lauke ir sulauke musu perliuku