Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai

QUOTE(lincia_pincia @ 2009 08 23, 11:34)
neeiline mano princesiuke  blush2.gif  wub.gif

Nu va biggrin.gif
Nuo kruminiu dantis auginti pradejo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes dantukas dygsta ir mums 19 diena 3menesiai suejo blink.gif neramus pasidare miegoti maziau pradejo g.gif seilytes upeliuku teka galvojau dantukai bigsmile.gif kada nors isdygs ax.gif pasirodo kad jau ne uz kalnu nes matosi baltuoja nezinau ar cia dziaugtis ar verkt tik pilvukai pasibaige ir dantukai prasidejo neduoda net atsikvepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitara @ 2009 08 23, 21:15)
nezinau ar cia dziaugtis ar verkt tik pilvukai pasibaige ir dantukai prasidejo

Zinoma dziaugtis mirksiukas.gif
Kaip juokinga matyt viena danti kysanti wub.gif
Kaip mazyte bobulyte atrodo biggrin.gif wub.gif !!!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ir as noriu pasidalint siokia tokia savo patirtim ax.gif Mano kleckiukas kist i burna rankytes pradejo gal kokiu 4 men. Paskui vis labaiu ir dazniau jas tiesiog kramtydavo... Bandziau duoti kramtuka - neima doh.gif biggrin.gif Duodavau pagrauzt savo pirsta, tai labai patikdavo thumbup.gif Jau kelias dienas jis vis kisa merliukus, palutes ar siaip kaldros kampa. Siaip nezirzlus kol kas (tfu tfu tfu biggrin.gif ), nakti miega gerai thumbup.gif Pries pora dienu pradejau tept Kamistad tepaliuku, bet padeda tik trumpam ax.gif O vakar pastebejau, kad jau pradejo baltuot apatinis dantukas thumbup.gif Dar neprasikale, bet jau neuzilgo ax.gif
Beje, mums 5.5 men ax.gif

Atsakyti
daiginam viršutinius smile.gif oi kaip pykstamės, skauda mažylei ir nerami labai verysad.gif
Atsakyti
Isivaizduojat, siandien ryte apziurinedama klecko dantuka pamaciau, kad salia pradejo baltuoti kitas dantukas bigsmile.gif thumbup.gif O tas kur pirmiau, tai jau biski islindes ir kliuva uz pirstuko ax.gif Net nesitikejau, kad is paskos kitas dantis prades dygti g.gif biggrin.gif Kol kas mazius ramus ir manyciau, pradejo miegot daugiau g.gif ax.gif Kazkaip keistai jis cia reaguoja i tuos dantis biggrin.gif

Atsakyti
sveikutes.mano dukrytei 6menesiukai.o du pirmi dantukai isdygo4menesiu.net keista kad taip anksti.ir gera buvo net nepastebejau kad isdygotie dantukai. smile.gif dabar jau virsuje.,ir iskart po du dygsta
Atsakyti
Labukas mano mažiukui dar tik 3men bet irgi laukem dantuku viska griauzem o ipac savo kumsti seiles upeliais teka,bet esame baisiai nervuoti niekas nepatinka košmaras doh.gif
Atsakyti
Mano zuikiui seilytės upeliais pradėjo bėgti nuo 2 mėn. Po mėnesio kumštuko iš burnos negalėdavai ištraukt. Gydytoja sakė, tuoj tuoj bus tie dantys. O jų kai nebuvo, taip nebuvo. Pirmasis pasirodė, kai vaikui suėjo 8 mėn. Ir pašlo, pajechalo. Per mėnesį ir tris dienas visi 6 užaugo doh.gif . Košmaras su tais dantim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Loli* @ 2009 08 26, 09:25)
Mano zuikiui seilytės upeliais pradėjo bėgti nuo 2 mėn. Po mėnesio kumštuko iš burnos negalėdavai ištraukt. Gydytoja sakė, tuoj tuoj bus tie dantys. O jų kai nebuvo, taip nebuvo. Pirmasis pasirodė, kai vaikui suėjo 8 mėn. Ir pašlo, pajechalo. Per mėnesį ir tris dienas visi 6 užaugo  doh.gif . Košmaras su tais dantim  doh.gif

Nu va mums 2,5 men ir kumstuko ish burnos neishtraukiam ir seilejames ... galvoju ce jau gal tie dantys unsure.gif ... Bet kai paskaitau... negali zinot... g.gif
Atsakyti
musu maziukas seilietis pradejo irgi kazkur nuo 2 men ir viska apsoliuciai kisti i burna doh.gif pieniniu dantu dantienos jau tokios istinusios kad galvojau tuoj jau bus dantukai bet pirmiausiai isdygo apacioje priekinis net negalvojau kad ten pirmiau bus nes nei istine buvo nei vaikas neramus buvo g.gif .. zodziu mum ramiai ir greitai 4 men ir 4 d. thumbup.gif
Atsakyti
mano suneliui beveik devyni men ir turi jau sesis dantukus,kalasi dar du biggrin.gif labai piktas pasidare,valgo labai mazai ir prastokai miega,o seiles tai upeliais bega
Atsakyti