Auksaranke.net DMC siūlai 1.39lt dabar.Jei reik siūlų,tai čia pigiausia.Metija,minėjai apie 123stitch.com.Tai Usa puslapis?Ar mokėjot mokesčius?Daviau užklausą į muitinę.Man atsakė taip:jei viršija 74lt,tai moki 19%PVM, o jei150,tai dar ir muito mokestį. Tai brangokai tada gaunasi.Sveika sugrįžus blizguti.Marš siuvinėt. DVI darbai tai nepakartojami.
Papildyta:
Dar PAUKSCIUKO negaliu nepagirt. Dar keliose rankdarbių temose jos nuostabių darbų mačiau. Kad aš tiek spėčiau.
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 12, 15:20)
Su juo galima kabint pvz, ūgio matuoklę
sveikos panelės.
nežinau kam asmeniškai galiu parašyti, tai rašau į temą.
iki rugpjūčio 2d. labai reikia dviejų kryželiu išsiuvinėtų metrikų.
gal galėčiau pas ką nors iš jūsų užsisakyti?
nežinau kam asmeniškai galiu parašyti, tai rašau į temą.
iki rugpjūčio 2d. labai reikia dviejų kryželiu išsiuvinėtų metrikų.
gal galėčiau pas ką nors iš jūsų užsisakyti?
Tute28,auksarankė.net tik Anchor siūlų randu ,ar aš nemoku ieškot ,ar nedidelis apsirikimas įvyko...?
QUOTE(Metija @ 2009 07 12, 15:59)
Su juo galima kabint pvz, ūgio matuoklę
oho net nepagvojau apie tai
QUOTE(tute28 @ 2009 07 12, 15:42)
Auksaranke.net DMC siūlai 1.39lt dabar.Jei reik siūlų,tai čia pigiausia.Metija,minėjai apie 123stitch.com.Tai Usa puslapis?Ar mokėjot mokesčius?Daviau užklausą į muitinę.Man atsakė taip:jei viršija 74lt,tai moki 19%PVM, o jei150,tai dar ir muito mokestį. Tai brangokai tada gaunasi.
Apie muitus tau daug geriau paaiškintų Dvi arba Mur mur. Aš jungiausi prie jų užsakymų. Ten kažkaip reikia paprašyt, kad pažymėtų siuntinį "gift with no commercial value" ir jokiu būdu "not merchandise". Ir bendrą užsakymo vertę padarytų kuo mažesnę. Kaip tai daroma - aš nežinau, nes nekalbu angliškai.
Auksarankėj jau seniai buvo siūlų išpardavimas, aš užsakinėjau gal prieš mėnesį kokį. Tai keliant į krepšelį jau daug numerių neduodavo, nes nebeturėjo. Ten suradimas tai kažkoks problemiškas, aš kažkaip jį radau ir išsisaugojau kompo favorituose. Dabar pabandžiau - man kelia į krepšelį.
Pabandykit per šią nuorodą http://www.auksarank...pup_catalog.php
Labutis, net suplukau, kol visas grožybes peržiūrėjau.
Turiu pasiūlymą, gal reikėtų parengti aprašymą, kaip kelti nuotraukas per radikal.ru, jos užimtų mažiau vietos ir būtų galima pasididinti. Mačiau, kad kai kurios kelia, bet ne visos.
Turiu pasiūlymą, gal reikėtų parengti aprašymą, kaip kelti nuotraukas per radikal.ru, jos užimtų mažiau vietos ir būtų galima pasididinti. Mačiau, kad kai kurios kelia, bet ne visos.
QUOTE(Dvi @ 2009 07 11, 23:28)
Vasara, atostogos, kelionės ir darbai koreguoja senus įpročius Skaityt nespėju, senų puslapių neskaičiau, bet kad manęs nepamirštumėt, trumpam įšoku su pora darbų.
Visų pirma pora greitukų , kurie kada nors, kai išsiuvinėsiu visą seriją, pavirs dovanomis dukros draugėms.
Ir vienas šiek tiek rimtesnis darbas DIM Too Pooped, siuvinėtas ant Belfast 32 Ivory lino, tik spalva realybėj gerokai kitokia. Gal įrėmintame variante matysis geriau. Rėminimui turiu viziją ko noriu, tik nežinau kaip pavyks ir ar iš viso pavyks ją įgyvendinti. Kartais realybė koreguoja mūsų vizijas :%
Visų pirma pora greitukų , kurie kada nors, kai išsiuvinėsiu visą seriją, pavirs dovanomis dukros draugėms.
Ir vienas šiek tiek rimtesnis darbas DIM Too Pooped, siuvinėtas ant Belfast 32 Ivory lino, tik spalva realybėj gerokai kitokia. Gal įrėmintame variante matysis geriau. Rėminimui turiu viziją ko noriu, tik nežinau kaip pavyks ir ar iš viso pavyks ją įgyvendinti. Kartais realybė koreguoja mūsų vizijas :%
grazus darbeliai
Metija grazius remus tavo vyras padare
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 12, 15:10)
Taigi sveikos mielosios, Matau sekasi jums gerai su darbeliais visi labai grazus ir dailus
Daznai uzsuku pasizvalgau ir iseinu, gan ilgai nerasiau nes buvau isvykusi i stovykla ir norejosi paatostogauti kaime
Tai vat dabar gryzau ir greit bandysiu rodytis su pirmuoju ziedu jei nepatingesiu pradeti siuvinet nes tinginukas labai norejo mano siuvinejima atplesti nuo manes kokiems metams, bet reikai dirbti kad speciau iki mociutes gimtadienio O laiko liko tikrai ne daug
Daznai uzsuku pasizvalgau ir iseinu, gan ilgai nerasiau nes buvau isvykusi i stovykla ir norejosi paatostogauti kaime
Tai vat dabar gryzau ir greit bandysiu rodytis su pirmuoju ziedu jei nepatingesiu pradeti siuvinet nes tinginukas labai norejo mano siuvinejima atplesti nuo manes kokiems metams, bet reikai dirbti kad speciau iki mociutes gimtadienio O laiko liko tikrai ne daug
Kažka čia čia su tavim reikia daryt turbūt eisi pas mane kas valanda i namus ir busi priversta su manim siuvinet ir simpsonus žeti
O del tu e.parduotuviu, kiekviena yra gera iki tol, kol neteko "nusvilti"
QUOTE(Florestina @ 2009 07 12, 18:24)
pritariu tavo pasiulymui
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 12, 19:03)
Kažka čia čia su tavim reikia daryt turbūt eisi pas mane kas valanda i namus ir busi priversta su manim siuvinet ir simpsonus žeti
O kuriai teko nusvilti elekroninemis parduotuvemis? Paidalinkit patirtimi, butu idomu suzinoti.
Florestina,aš taip pat "už" ,per radikal.ru daug patogiau ir net gal greičiau įkelt nuotraukytes,tiesa sakant į šitą forumą man dar nė karto nepavyko įkelt nuotraukos per imageshack puslapį ,nežinau kodėl,nes kituose forumuose puikiausiai pavyksta ...bėda tik viena ,ne visi moka rusiškai skaityt ,ypač mūsų jaunosios panelės,bet gal galima kažkaip išverst,net nežinau
dėl eparduotuvių ,tai atvirkščiai ,kiek pirkau(tiesa nedaug dar )tai galiu tik pagirt,greitai ir maloniai aptarnauja ypač kasiūlai.lt,(su pristatymu tiesiai į namus asmeniškai pati savininkė )..o ir iš siuvinėjimo magijos siuntinukas atkeliavo per 5 dieneles,net sumirksėt nespėjau
dėl eparduotuvių ,tai atvirkščiai ,kiek pirkau(tiesa nedaug dar )tai galiu tik pagirt,greitai ir maloniai aptarnauja ypač kasiūlai.lt,(su pristatymu tiesiai į namus asmeniškai pati savininkė )..o ir iš siuvinėjimo magijos siuntinukas atkeliavo per 5 dieneles,net sumirksėt nespėjau