Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

QUOTE(Metija @ 2009 07 11, 17:34)
Anoj temoj labai krito į akis Sandrulios kavos pupelėm dekupažintas rėmelis  wub.gif  Labai dailu ir labai aktualu, nes aš irgi jau senokai brandinu mintį pramokt (draugė moka, manau, kad pamokins) dekupažo... Man itin artima sendinimo tema rėmeliams.

Jei reiks pupelių, sakyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilmado
Labai ačiū už pasiūlymą ,labai graži tavo Ferucio madona,bet man anos spalvos geriau prie tapetų dera 4u.gif

Romanciuke
Lauksiu paveiksliuko su tavo kačiuku,linkiu iš visos širdies kad pasisektų.Parodyk,kad ir nebaigtą ax.gif

ssamantaa
Kad tavo žodžiai Dievui į ausį...Nes jaučiu,kad pabandysiu aš tą savo madoną siuvinėt,gal ir graušiu pirštus,bet kaltinsiu tik save doh.gif

Ir kaip pavydžiu aš tų rėmelių ir vyrų taip pat,kurie toookius rėmelius savo brangiosioms sumeistrauja.Aš sau nabagėlė rankų sąnarius baigiu iškraipyti,belaikydama sunkoką apvalų rėmelį unsure.gif
Atsakyti
na siaip is tu spalvu atrodo visos tokios toningos (ar kaip cia pavadint), zodziu pereinancios... g.gif o del idejimo dabar pakolkas dar tik antra lapa siuvineju, pirmasis buvo vien tik ecru spalva, tai nelabai kokie tonai dar ir matos, vat dabar jau syvakar manau pradesiu ir kitom spalvom siuvinet... taip ryztingai emiausi sito darbelio, man tai pirmas didesnis darbelis... unsure.gif na o nuoroda galiu imest: http://www.igolki.ne...op-desc-12.html va cia toks baltas katinukas guli... man iskart itarimas kilo, kad ten baltas, o man tokia kremine jis gaunasi, na bet kazkaip galvoju gerai ir toks bus, dar tikroviskesnis... doh.gif unsure.gif kai siek tiek ijungsiu jau kitu spalvu pabandysiu ikelt eiga...
Atsakyti
QUOTE(Matus @ 2009 07 11, 18:41)
Ir kaip pavydžiu aš tų rėmelių ir vyrų taip pat,kurie toookius rėmelius savo brangiosioms sumeistrauja.Aš sau nabagėlė rankų sąnarius baigiu iškraipyti,belaikydama sunkoką apvalų rėmelį unsure.gif

Kitam forume mačiau, kaip dalyvė nušluostė vyrui nosį pati susimeistraudama turimam rėmeliui kojas smile.gif Taigi, nieko nėra neįmanoma... Nors aš nežinau ar įveikčiau tokią užduotį... Manęs netrauktų paprasčiausiai. Aš pirkčiau... ir dabar jau dairiausi pirkti, o jis ėmė ir pagamino blink.gif Bet žaviuosi ta moterim - šaunuolė. Labai norėjo ir turi bigsmile.gif

Sandrulia, ką gali žinoti... mirksiukas.gif Gal ir prireiks kada... Nors kavos mergaitę jau išsiuvinėjau. Bet kavos tema - labai plati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2009 07 11, 19:50)
na siaip is tu spalvu atrodo visos tokios toningos (ar kaip cia pavadint), zodziu pereinancios...  g.gif  o del idejimo dabar pakolkas dar tik antra lapa siuvineju, pirmasis buvo vien tik ecru spalva, tai nelabai kokie tonai dar ir matos, vat dabar jau syvakar manau pradesiu ir kitom spalvom siuvinet... taip ryztingai emiausi sito darbelio, man tai pirmas didesnis darbelis...  unsure.gif  na o nuoroda galiu imest: http://www.igolki.ne...op-desc-12.html va cia toks baltas katinukas guli... man iskart itarimas kilo, kad ten baltas, o man tokia kremine jis gaunasi, na bet kazkaip galvoju gerai ir toks bus, dar tikroviskesnis...  doh.gif  unsure.gif  kai siek tiek ijungsiu jau kitu spalvu pabandysiu ikelt eiga...

Gražus katulis tas baltas drinks_cheers.gif na tikiuos kad viskas pasiseks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 11, 12:59)
bigsmile.gif kaip gražu ir kiek darbo įdėta  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Puikiai pasidarbavai  wub.gif

labai aciu ax.gif
QUOTE(Metija Paskelbta Šiandien @ 17:34)

Oi, kokie mieli zuikiai  spalvelės labai švelnios... Super

aciuks.gif
QUOTE(drafe @ 2009 07 11, 13:04)
labai grazus tavo issiuvineti zuikiai ax.gif  4u.gif  thumbup.gif

4u.gif
QUOTE(Matus @ 2009 07 11, 13:55)
Jau kokie gražūs zuikučiai,o tavo darbeliuose - nuostabiausia raudona rožė 4u.gif 

nuosirdziausias aciu uz tokias didziules pagiras rolleyes.gif
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 11, 13:59)
Nu kokie grazuciai !!! Man tai labai patinka sios serijos zuikuciai - tokie spalvingi ir linksmuciai. Nu labai grazu ir labai dailiai issiuvineta !!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Is sios serijos bus dar vienas zuikis, o tada komponuosiu ir visus desiu i viena rema, galutini rezultata parodysiu mirksiukas.gif Aciu visoms uz grazius zodzius mano zuikiams 4u.gif
Atsakyti
Oi pamiršau pagirti Rne zuikius doh.gif labai mieli, super thumbup.gif
Atsakyti
Rne-zuikuciai puikus wub.gif 4u.gif
o as siandien pradejau savo saulegrazas siuvinet rolleyes.gif ,nors siulu dar negavau ax.gif ,bet viena spalva tinkama turejau ,tai nuo jos ir pradejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwyte: 11 liepos 2009 - 21:25
Vasara, atostogos, kelionės ir darbai koreguoja senus įpročius doh.gif Skaityt nespėju, senų puslapių neskaičiau, bet kad manęs nepamirštumėt, trumpam įšoku su pora darbų.
Visų pirma pora greitukų biggrin.gif , kurie kada nors, kai išsiuvinėsiu visą seriją, pavirs dovanomis dukros draugėms.
user posted image user posted image

Ir vienas šiek tiek rimtesnis darbas DIM Too Pooped, siuvinėtas ant Belfast 32 Ivory lino, tik spalva realybėj gerokai kitokia. Gal įrėmintame variante matysis geriau. Rėminimui turiu viziją ko noriu, tik nežinau kaip pavyks ir ar iš viso pavyks ją įgyvendinti. Kartais realybė koreguoja mūsų vizijas :%
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
koks katinulissssssssssss!!!!user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 07 12, 00:28)
Vasara, atostogos, kelionės ir darbai koreguoja senus įpročius doh.gif Skaityt nespėju, senų puslapių neskaičiau, bet kad manęs nepamirštumėt, trumpam įšoku su pora darbų.
Visų pirma pora greitukų biggrin.gif , kurie kada nors, kai išsiuvinėsiu visą seriją, pavirs dovanomis dukros draugėms.

Ir vienas šiek tiek rimtesnis darbas DIM Too Pooped, siuvinėtas ant  Belfast 32 Ivory lino, tik spalva realybėj gerokai kitokia. Gal įrėmintame variante matysis geriau. Rėminimui turiu viziją ko noriu, tik nežinau kaip pavyks ir ar iš viso pavyks ją įgyvendinti. Kartais realybė koreguoja mūsų vizijas

Oplia kaip gražiai drinks_cheers.gif na tu ir pasinešus ant katinu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 11, 23:50)
Oplia kaip gražiai drinks_cheers.gif  na tu ir pasinešus ant katinu thumbup.gif  wub.gif

Čia atsitiktinai taip supuolė biggrin.gif
Atsakyti