Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

QUOTE(Vysniukee @ 2009 07 18, 10:02)
Labas rytas, mergaitės, norėčiau prisijungti prie jūsų  smile.gif  Ar priimsite?  4u.gif

butinai priimsim,smagu kad prisijungei smile.gif
QUOTE(Florestina @ 2009 07 18, 10:05)
Labas rytelis, o Vilniuje šutina nuo pat ryto ir lietaus kolegos sinoptikai nežada (beje, nežada ir Klaipėdoj). Pasirodysiu savo pirkinį, nors su jusiškiais lygintis nėra ko. Sakiau gal kai surinksiu GA maksimalią nuolaidą, tadu pirksiu normalų rėmą. Dabar deje įperku tik tokį:

visai saunus remas thumbup.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyti savo baigtus darbelius, jei jums įdomu biggrin.gif http://public.fotki....uske/siuviniai/

O šiuo metu pradėjau siuvinėti nuotrauką, kol kas tai pats sudėtingiausias mano darbas..
Atsakyti
Labas rytas

merginos nepamirškite koks čia forumas protest.gif, ne apie orą, o apie siuvinėjimus reikia rašyt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysniukee @ 2009 07 18, 09:10)
Noriu pasirodyti savo baigtus darbelius, jei jums įdomu  biggrin.gif  http://public.fotki....uske/siuviniai/

O šiuo metu pradėjau siuvinėti nuotrauką, kol kas tai pats sudėtingiausias mano darbas..

Šaunųs darbeliai. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 18, 09:11)
Labas rytas

merginos nepamirškite koks čia forumas  protest.gif, ne apie orą, o apie siuvinėjimus reikia rašyt  mirksiukas.gif  4u.gif

Aš parašiau ne tik apie orą. ax.gif Netgi ne tik pirkinį, bet ir procesą parodžiau. Ir dar vieną parodysiu. Pradėjau siuvinėti laivelį, čia dar tik pradžia. Pasirinkau 18 ct aidą. Pirmą kartą ant tokios smulkios siuvinėju.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vysniukee @ 2009 07 18, 10:10)
Noriu pasirodyti savo baigtus darbelius, jei jums įdomu  biggrin.gif  http://public.fotki....uske/siuviniai/

fantastiski tavo darbeliai thumbup.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 18, 10:11)
Labas rytas

merginos nepamirškite koks čia forumas  protest.gif, ne apie orą, o apie siuvinėjimus reikia rašyt  mirksiukas.gif  4u.gif

gerai nepamirsime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2009 07 17, 13:02)
Mergytes reikia pagalbos  help.gif  help.gif  help.gif tas piestukas pas mane pilkas kuri pirkau is kasiulai tipo isiplaunantis,bet kai pastaba gavau ir pabandziau tai issiplauna tada kai patrini medziaga blink.gif ,o ka dabar man daryt tiek isiuvinejau saulegrazu gaila ardyt, kaip  tas likusias vietas suzymetas isvalyt dabar kad galeciau persizymet markeriu cray.gif

šiaip tai aš jau seniai visokius tokius siuvinius, liemenukus ir panašaus tipo daiktus skalbiu su šepetėliu. Nusipirkus esu minkštą mažą šepetuką (bet kokioj ūkinių prekių parduotuvėj, toj pačioj maximoj ar dar kur) ir kai reikia ką nors subtilaus paskalbti, jamu į rankas šepetuką. Ir rankomis trinti nereikia ir medžiaga ypatingai neišsidarko 4u.gif
QUOTE(Florestina @ 2009 07 18, 10:22)
Pradėjau siuvinėti laivelį, čia dar tik pradžia. Pasirinkau 18 ct aidą. Pirmą kartą ant tokios smulkios siuvinėju.

gražiai žiūrisi 4u.gif

tuoj mūsų temą į plepalus numes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 07 18, 09:33)

gražiai žiūrisi 4u.gif

tuoj mūsų temą į plepalus numes doh.gif

Ačiū. Siuvinėjasi labai smagiai.
Atsakyti
liaba ryta, apie burelio ideja tai drinks_cheers.gif thumbup.gif as prie progreso gyvenu bigsmile.gif
nuostabus groziai issiuvineti swoon.gif as pakol baigsiu, pas mane dideli. Dabar miska siuvineju naktim, nes mano irisu mazi langeliai labai pavargsta akys,juk lempos nepleskinsi kai visi miega biggrin.gif ,dienom tie irisai.
o apie ora pakalbet manau nieko tokio, vis sioks toks skersvejis forumui mirksiukas.gif bet jei kokia seimynine problema sprest matau tada poster_offtopic.gif biggrin.gif
kuo daugiau naujai prisijungusiu, tuo daugiau ideju ir groziu i kuriuos galima akis paganyti thumbup.gif
Atsakyti
O jau darbu grazumas wub.gif
O jau delfinai tai negaliu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 18, 10:05)
Labas rytelis, o Vilniuje šutina nuo pat ryto ir lietaus kolegos sinoptikai nežada (beje, nežada ir Klaipėdoj). Pasirodysiu savo pirkinį, nors su jusiškiais lygintis nėra ko. Sakiau gal kai surinksiu GA maksimalią nuolaidą, tadu pirksiu normalų rėmą. Dabar deje įperku tik tokį:
user posted image
Papildyta:
O kaipgi nepriimsim, kuod mūsų daugiau, tuo linksmiau, tuo daugiau įvairesnių darbelių.

geras remas thumbup.gif tik va nesugalvoju kaip ten apsukinejant "toki dideli lankeli" reikia siuvinet g.gif ar krasta koki iremi?
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 07 18, 11:00)
geras remas thumbup.gif tik va nesugalvoju kaip ten apsukinejant "toki dideli lankeli" reikia siuvinet g.gif ar krasta koki iremi?

Į stalą atremiu. Paveikslo apačią ant apatinio ritinėlio suvynioju, tiesiog čia išleidau dėl bendro vaizdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 18 liepos 2009 - 11:12
as laukiu kol vyras prades man remeli gamint, viskas supirkta ko reik jam smile.gif
Atsakyti