Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

zundytei balionelis 4u.gif labai grazus darbukai thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, kryžavotojos biggrin.gif biggrin.gif Tai savaitgalį miegat, ar jau siuviniai rankose ir prie kompo sunkiai prieinat? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ciole, kaip tau klaipedietiskas oras ? Visa savaite ariau darbe, o savaitgali i pliaza galeciau lekt - ale kur tau doh.gif

As zadu siuvinet tas didziasias orchidejas is pauksciuko galerijos ax.gif bet reikia dar baigt megzt dukrai megztini ir sau bliuska nusinert, nu zodziu - rankdarbiu eile pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas siuvinetojos ir rankdarbiu megejos smile.gif
na galiu tave nuliudinti ir pasakyti,kad klaipedoje apsiniauke ir gali visko buti kad bus lietaus unsure.gif
na as tai neseniai atsikeliau tai dar nesuspejau paimti rankdarbio i rankytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 07 18, 09:03)
Labas rytas  4u.gif 

Ciole, kaip tau klaipedietiskas oras ? Visa savaite ariau darbe, o savaitgali i pliaza galeciau lekt - ale kur tau  doh.gif 

Tai va, kad čia Klaipėda lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš kai atvažiavau čia gyvent, tai man buvo kažkoks siaubas : per dieną oras kinta kelis kartus, ne taip kaip tėviškėj biggrin.gif O dabar jau adaptavaus, tai net neplanuoju didesnių išvykų (kaip pvz. ilgesniam laikui į pliažą) prieš kelias dienas, nes nežinai kas laukia ryte nubudus lotuliukas.gif lotuliukas.gif O šiaip tai visai nieko tas oras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 07 18, 09:11)
na galiu tave nuliudinti ir pasakyti,kad klaipedoje apsiniauke ir gali visko buti kad bus lietaus unsure.gif
na as tai neseniai atsikeliau tai dar nesuspejau paimti rankdarbio i rankytes mirksiukas.gif

Oi drafe, as juk klp gyvenu, tai ziuriu per langa ir nervuojus doh.gif

Gyvenu klp nuo gimimo - bet niekaip nepriprantu - noriu i pliaza ir vsio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 07 18, 09:11)
Tai va, kad čia Klaipėda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aš kai atvažiavau čia gyvent, tai man buvo kažkoks siaubas : per dieną oras kinta kelis kartus, ne taip kaip tėviškėj biggrin.gif O dabar jau adaptavaus, tai net neplanuoju didesnių išvykų (kaip pvz. ilgesniam laikui į pliažą) prieš kelias dienas, nes nežinai kas laukia ryte nubudus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O šiaip tai visai nieko tas oras  bigsmile.gif

puikiai su tavimi sutinku,as tai via gyvenima klaipedoje gyvenu ir as jau esu pripratusi prie tokiu oru rolleyes.gif mirksiukas.gif o is kur Ciole esi kilusi? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(beladona @ 2009 07 18, 09:14)
Oi drafe, as juk klp gyvenu, tai ziuriu per langa ir nervuojus  doh.gif 

Gyvenu klp nuo gimimo - bet niekaip nepriprantu - noriu i pliaza ir vsio  doh.gif

as galvojau,kad tu ne klaipediete tai taip ir parasiau rolleyes.gif atsiprasau uz suklydima rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 07 18, 09:17)
puikiai su tavimi sutinku,as tai via gyvenima klaipedoje gyvenu ir as jau esu pripratusi prie tokiu oru rolleyes.gif  mirksiukas.gif o is kur Ciole esi kilusi? ax.gif

Aš kilimo nuo aukštaitijos (tėvukai gyvena netoli Burbiškio dvaro, kur vyksta "Tulpių žydėjimo" šventė) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 07 18, 09:17)
as galvojau,kad tu ne klaipediete tai taip ir parasiau rolleyes.gif atsiprasau uz suklydima rolleyes.gif  4u.gif

Nieko tokio, visu juk cia neisidmesi kas is kur blush2.gif

Atsigeriau kavos, einu pamegziu, gal maziau nervuosios del sugedusio oro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 07 18, 09:23)
Aš kilimo nuo aukštaitijos (tėvukai gyvena netoli Burbiškio dvaro, kur vyksta "Tulpių žydėjimo" šventė)  rolleyes.gif

jau senai klaipedoje gyveni?

QUOTE(beladona @ 2009 07 18, 09:24)
Nieko tokio, visu juk cia neisidmesi kas is kur  blush2.gif

Atsigeriau kavos, einu pamegziu, gal maziau nervuosios del sugedusio oro  mirksiukas.gif

skanios tau kavytes mirksiukas.gif
niu geriau nesinervuok,o buk geros nuotaikos...bus dar dienu kai galesi nuvaziuoti prie juros pasideginti mirksiukas.gif
as ir neuzilgo kibsiu i siuvinejimus,nes jau nebedaug liko tu mano rozyciu,tai bandysiu siandien baigti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės, norėčiau prisijungti prie jūsų smile.gif Ar priimsite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 07 18, 08:11)

Labas rytelis, o Vilniuje šutina nuo pat ryto ir lietaus kolegos sinoptikai nežada (beje, nežada ir Klaipėdoj). Pasirodysiu savo pirkinį, nors su jusiškiais lygintis nėra ko. Sakiau gal kai surinksiu GA maksimalią nuolaidą, tadu pirksiu normalų rėmą. Dabar deje įperku tik tokį:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Vysniukee @ 2009 07 18, 09:02)
Labas rytas, mergaitės, norėčiau prisijungti prie jūsų  smile.gif  Ar priimsite?  4u.gif

O kaipgi nepriimsim, kuod mūsų daugiau, tuo linksmiau, tuo daugiau įvairesnių darbelių.
Atsakyti