Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

Man ziauriai patinka siuvinejimas kryzeliu smile.gif nuo pat penktos klases kai joje pradejome jo mokytis smile.gif smile.gif yra daug prisiuvinetu darbu tik ne visi pakabinti o kai kurie iskeliave ir i kitus krastus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivitalija @ 2009 07 17, 19:56)
Man ziauriai patinka siuvinejimas kryzeliu smile.gif nuo pat penktos klases kai joje pradejome jo mokytis smile.gif  smile.gif  yra daug prisiuvinetu darbu tik ne visi pakabinti o kai kurie iskeliave ir i kitus krastus smile.gif

Tai junkis prie mūsų. 4u.gif
Atsakyti
vėl grožių pridėta doh.gif ,nuo Izidos darbo tai vos nuo kėdės nenukritau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super wub.gif

o aš šiandien irgi apsipatenkinus sėdžiu ,darbus tris pasiėmiau iš dirbtuvių,atiduodu jūsų teismui...tik vištą reiks nešt atgal ,kad pataisytų pakabinimą kaip reikia -jau toks sudėtingas darbas lotuliukas.gif ,kad niekas ,kam parodau į jį nežiūri taip ,kaip reikia ,horizontaliai ,visiems atrodo ,kad reikia žiūrėt vertikaliai doh.gif ,nu žodžiu ,taip ir pakabinimą pritaisė... lotuliukas.gif .o pasiėmiau supakuotus visus tris ir nemačiau,vėl patirtis -dabar kiekvieną darbą išvyniosiu ir žiūrėsiu ..
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Zundyte, labai gražu. thumbup.gif

O aš du darbus vienu metu varau. Vieną darbie, kitą namuose, kad nepabostų vienas ir tas pats. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 17, 17:41)
idėja tai graži, bet visai nepraktiška  schmoll.gif  juk atidengto tokio krepšio nelaikysi, o jei ko pridėsi, to viso grožio nesimatys  smile.gif
Tai šitą širdelą dalima ne ant dugno dėt o ant dangčio kitos pusės ax.gif Matysis viskas bet kokiu atveju blush2.gif
Atsakyti
mergaitės,
reikia Jūsų pagalbos konvertuojant iš ACUs siūlų į DMC, nerandu atitikmenų:

4009, 4006,3994, 4037, 4039, 4028, 3987, 4033,4034, 4029

dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 17, 21:26)
o aš šiandien irgi apsipatenkinus sėdžiu ,darbus tris pasiėmiau iš dirbtuvių,atiduodu jūsų teismui...tik vištą reiks nešt atgal ,kad pataisytų pakabinimą kaip reikia -jau toks sudėtingas darbas lotuliukas.gif  ,kad niekas ,kam parodau į jį nežiūri taip ,kaip reikia ,horizontaliai ,visiems atrodo ,kad reikia žiūrėt vertikaliai doh.gif ,nu žodžiu ,taip ir pakabinimą pritaisė... lotuliukas.gif .o pasiėmiau supakuotus visus tris  ir nemačiau,vėl patirtis -dabar kiekvieną darbą išvyniosiu ir žiūrėsiu ..

Nu jau delfinų grožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš pati dabar irgi siuvinėju delfinų šeimyną, gal kitai savaitei ir užbaigsiu, tai pasirodysiu..... Labai mieli padarėliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 07 17, 19:48)
Ačiū už idėją  thumbup.gif  thumbup.gif  Būsiu svočia, tai kaip tik audžiau mintį kaip gražiai žiedus jauniesiems prie altoriaus nunešti, tos paduškaitės jau taip atsibodo  doh.gif

prašom, smagu, kad kam pritiko 4u.gif

o aš šiandien irgi apsipatenkinus sėdžiu ,darbus tris pasiėmiau iš dirbtuvių,atiduodu jūsų teismui...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(jurginėlis @ 2009 07 17, 22:04)
mergaitės,

dėkoju  4u.gif

didžiąją daugumą acu siūlų rinkau pati iš akies mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivitalija @ 2009 07 17, 21:56)
Man ziauriai patinka siuvinejimas kryzeliu smile.gif nuo pat penktos klases kai joje pradejome jo mokytis smile.gif  smile.gif  yra daug prisiuvinetu darbu tik ne visi pakabinti o kai kurie iskeliave ir i kitus krastus smile.gif

Tai sveika prisijungus ir marš darbeliu fotografuoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 07 17, 22:26)
o aš šiandien irgi apsipatenkinus sėdžiu ,darbus tris pasiėmiau iš dirbtuvių,atiduodu jūsų teismui...tik vištą reiks nešt atgal ,kad pataisytų pakabinimą kaip reikia -jau toks sudėtingas darbas lotuliukas.gif  ,kad niekas ,kam parodau į jį nežiūri taip ,kaip reikia ,horizontaliai ,visiems atrodo ,kad reikia žiūrėt vertikaliai doh.gif ,nu žodžiu ,taip ir pakabinimą pritaisė... lotuliukas.gif .o pasiėmiau supakuotus visus tris  ir nemačiau,vėl patirtis -dabar kiekvieną darbą išvyniosiu ir žiūrėsiu ..

Nuostabūs darbai wub.gif wub.gif
Atsakyti
zundyte, tikrai įspūdingi darbeliai..Ypač man patiko pirmas ir antras - mano akimis,labai gražiai pritaikyti rėmeliai...
Atsakyti
QUOTE(Vivitalija @ 2009 07 17, 20:56)

sveika prisijungusi i musu gausu buri 4u.gif mirksiukas.gif thumbup.gif

vėl grožių pridėta  doh.gif ,nuo Izidos darbo tai vos nuo kėdės nenukritau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif super wub.gif

saunus tavo darbeliai thumbup.gif man labai patiko su delfinais rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2009 07 17, 22:04)
mergaitės,

dėkoju  4u.gif

Acu - DMC

4009 - 677
4006 - 676
3994 - 758
4037 - nėra arba mano turimame konverteryje nėra
4039 - nėra arba mano turimame konverteryje nėra