Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

QUOTE(daiwyte @ 2009 07 17, 14:02)
Mergytes reikia pagalbos  help.gif  help.gif  help.gif tas piestukas pas mane pilkas kuri pirkau is kasiulai tipo isiplaunantis,bet kai pastaba gavau ir pabandziau tai issiplauna tada kai patrini medziaga blink.gif ,o ka dabar man daryt tiek isiuvinejau saulegrazu gaila ardyt, kaip  tas likusias vietas suzymetas isvalyt dabar kad galeciau persizymet markeriu cray.gif

iskeliu i virsu gal kuri koki patarima turit verysad.gif
Atsakyti
Gal pabandyk suslapint ranksluostuko galiuka ir patrint tos medziagytes vietas kur pazimeta su tuo piestu, net nezinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2009 07 17, 16:04)
iskeliu i virsu  gal kuri koki patarima turit verysad.gif

kas per pieštukas, nes aš naugoju kreidinį pieštuką, tai puikiai išsiplauna. Va tokį, tik mėlyną
http://www.auksarank...productID=45536

Izida bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif

kokią įdėją gražią radau wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 17 liepos 2009 - 16:26
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 17, 17:20)
kokią įdėją gražią radau  wub.gif

idėja tai graži, bet visai nepraktiška schmoll.gif juk atidengto tokio krepšio nelaikysi, o jei ko pridėsi, to viso grožio nesimatys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 17, 17:41)
idėja tai graži, bet visai nepraktiška  schmoll.gif  juk atidengto tokio krepšio nelaikysi, o jei ko pridėsi, to viso grožio nesimatys  smile.gif

Grazus dalykai, deja, daznai buna nepraktiski
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 07 17, 17:54)
Grazus dalykai, deja, daznai buna nepraktiski

drinks_cheers.gif nu taip, bet gaila būna tiek įdėto darbo, o niekas jo nemato biggrin.gif
Atsakyti
Galima ideti kruva darbo ir siuvini paslepti stalciuje ar dezuteje, nes vis tiek nera kaip pritaikyti. As irgi turiu Parolini sirdele issiuvinejus, nes man grazu, bet neturiu supratimo kur ja deti unsure.gif .
O sitokia ideja galima kaip adatine/smeigtukine naudoti, ir ziklutes kartu laikyti. Dar siulus reikalingus dabar daromam siuvinui isimesti.
Atsakyti

kokią įdėją gražią radau wub.gif

[/quote]

Manau čia turėtu buti dovana, bet pati tokia gavus, nežinočiau kaip parodyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2009 07 17, 13:49)
Svekutes. baigiau ir as savo darbeli pries pora savaiciu. Stai kaip gavosi:

Liko dar ireminti.

Nu negaliu nepagirti, labai gražu, ir spalvos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 17, 17:20)
kokią įdėją gražią radau  wub.gif

Ačiū už idėją thumbup.gif thumbup.gif Būsiu svočia, tai kaip tik audžiau mintį kaip gražiai žiedus jauniesiems prie altoriaus nunešti, tos paduškaitės jau taip atsibodo doh.gif
Atsakyti

Izida >Tikrai labai labai grazus darbas smile.gif man labai patiko smile.gif kai baigsiu sawo viena darbeli butinai parodysiu smile.gif jau galima sakyti nedaug ir liko smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivitalija: 17 liepos 2009 - 19:14
Oho, kokie grožiai. wub.gif
Atsakyti