Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

QUOTE(čiolė @ 2009 07 16, 21:37)
Nu čia tai geras....  g.gif  g.gif  g.gif Aš irgi ten nešu rėmint, bet man kažkodėl atrodo, kad ten pobrangiai, tik tiek, kad netoli namų,patogu baisiai, o be to atlieka pakankamai kokybiškai  ax.gif  ax.gif  ax.gif  Drafe kiek supratau irgi kažkur netoli laikais?...  g.gif  g.gif  g.gif Tai prašom pas mane kavos užeit  gathering.gif Padarysim SM suėjimą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taip visai arti gyvenu prie to reminimo centro,man tik gatve reikia pereiti ir as jau ten biggrin.gif o kurioj tu gatvej gyveni? g.gif smile.gif
Atsakyti
as ir netoli gyvenu biggrin.gif kaip malonu zinot, kad tavo rajone ne 1viena kryziavotoja gyvena thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, reik pagalbos - kuri turite DMC atspalvių kortą, galit parašyti kuri spalva tamsesnė 152 ar 3727? Nebeatsirenku spalvų ir bijau primaklint. Ačiū labai.
Atsakyti
3727 tamsesne
Atsakyti
QUOTE(tip tip @ 2009 07 17, 10:36)
Mergaitės, reik pagalbos - kuri turite DMC atspalvių kortą, galit parašyti kuri spalva tamsesnė 152 ar 3727? Nebeatsirenku spalvų ir bijau primaklint. Ačiū labai.

http://www.kasiulai....99_3_11_70.html

user posted image
user posted image 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tip tip @ 2009 07 17, 10:36)

as turiu palete, bet ir ten ziurint sunku nuspresti, 152 - daugiau kreminis atspalvis o 3727 - daugiau rozinis. Mano akim ziurint 152 truputi tamsesnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 07 17, 10:50)
as turiu palete, bet ir ten ziurint sunku nuspresti, 152 - daugiau kreminis atspalvis o 3727 - daugiau rozinis. Mano akim ziurint 152 truputi tamsesnis rolleyes.gif

Jep, is tikruju sunku pasakyti kuri tamsesne, nes spalvos skirtingos hihihi.gif.
Atsakyti
Ačiū labai. Aš gi konvertavus esu ir šias dvi spalvas man viena pažymėjo. Tai dabar ir suku galvą kaip čia ką padarius.
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 17, 10:34)
as ir netoli gyvenu biggrin.gif  kaip malonu zinot, kad tavo rajone ne 1viena kryziavotoja gyvena thumbup.gif

taip tikrai malonu zinoti thumbup.gif

QUOTE(dovyda @ 2009 07 17, 10:48)
[/b1f9a5adfb70854ecb4270b4630e9644.jpg[/img]
user posted image 4u.gif

man tai 3727 yra mano akiai tamsesne
Atsakyti
man ir ji tamsesne
Atsakyti
na as taip pat nuo tempu neatsilieku,va mano rozyciu procesas neuzilgo bus ir baigtas
user posted image
Atsakyti
Mergytes reikia pagalbos help.gif help.gif help.gif tas piestukas pas mane pilkas kuri pirkau is kasiulai tipo isiplaunantis,bet kai pastaba gavau ir pabandziau tai issiplauna tada kai patrini medziaga blink.gif ,o ka dabar man daryt tiek isiuvinejau saulegrazu gaila ardyt, kaip tas likusias vietas suzymetas isvalyt dabar kad galeciau persizymet markeriu cray.gif

Drafe labai grazu 4u.gif

Astulia tavo metrikiukas bus iremintassiandien ,ketvirta val einu pasimt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwyte: 17 liepos 2009 - 12:03