Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

Metija-tobulumas paprastume!Puikus darbas ir puiki dovana 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Beladona-nuotaka bus patenkinta tokia dovana,tikrai iš širdies ir prisiminimas visam gyvenimui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Živile-Mamos portretas labai gražus bus,būtinai pasirodyk procesą,labai įdomu ,kaip ryškėja vaizdas... thumbup.gif thumbup.gif

ir visos, kurių nepaminėjau ,tikros darbštuolės,visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 07 16, 18:43)
Dekui uz ivertinimus  4u.gif 

Siuvinejau apie 3 savaites, vakarais po darbu, ir savaitgaliais. Spalvu cia reikia tik 8 smile.gif

Reminau klaipedoj, minijos gatveje, sumokejau 35 litus smile.gif ir siryt nuveziau, po darbo jau pasiemiau. Kazkaip buvau nusiteikusi daugiau moket  blush2.gif

Nu čia tai geras.... g.gif g.gif g.gif Aš irgi ten nešu rėmint, bet man kažkodėl atrodo, kad ten pobrangiai, tik tiek, kad netoli namų,patogu baisiai, o be to atlieka pakankamai kokybiškai ax.gif ax.gif ax.gif Drafe kiek supratau irgi kažkur netoli laikais?... g.gif g.gif g.gif Tai prašom pas mane kavos užeit gathering.gif Padarysim SM suėjimą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 16 liepos 2009 - 20:43
na dekui dekui... stengsiuosi kuo greiciau pabaigti,dar va savadarbius remus bandysiu daryti.. tai tada visai faina bus... thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
beladona bigsmile.gif kaip gražiai žiūrisi, šauniai pasidarbavai ir gan greitai thumbup.gif ačiū už balioniuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 07 16, 20:53)
Sveikutes 4u.gif noriu pasigirti ir pasidziaugti savo nauju sviezut sviezuteliu remu ax.gif ACIU Dzeines vyrui  drinks_cheers.gif

Labai puikus rėmas! Sveikinu 4u.gif Manau, kad patirsi didelį džiaugsmą ant jo siuvinėdama...
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 07 16, 23:43)
Labai puikus rėmas! Sveikinu  4u.gif  Manau, kad patirsi didelį džiaugsmą ant jo siuvinėdama...

jau patiriu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 07 16, 19:53)
Sveikutes 4u.gif noriu pasigirti ir pasidziaugti savo nauju sviezut sviezuteliu remu ax.gif ACIU Dzeines vyrui  drinks_cheers.gif

blush2.gif rolleyes.gif
svarbu kad patogu butu mirksiukas.gif 4u.gif

beladona labai šauniai parinkot rėma thumbup.gif aš savojo rėmo vis dar laukiu doh.gif
tiesa, o aš rėmindama, žadu ir nuo viršaus tarpeli palikti, kad matytusi baltos medžiagos tarpas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 07 16, 20:53)

Nu koks grazus ! Net nepasakyciau, kad tai ne pirktinis. Labai sauniai atrodo !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 07 17, 00:11)
blush2.gif  rolleyes.gif
svarbu kad patogu butu  mirksiukas.gif  4u.gif

beladona labai šauniai parinkot rėma  thumbup.gif  aš savojo rėmo vis dar laukiu  doh.gif
tiesa, o aš rėmindama, žadu ir nuo viršaus tarpeli palikti, kad matytusi baltos medžiagos tarpas  ax.gif

As irgi norejau taip, bet va biski prisidirbau blush2.gif turiu sena lankeli, plastmasini, ir kai siuvinejau jaunaja, tai lankeli ilga laika laikiau nenuemusi tai liko kazkoks patamsejimas. Su kuo tik neskalbiau doh.gif doh.gif doh.gif ale vistiek mates nors tu ka. Tai reminimo salone patare taip daryt. Bus gerai manau, ka jau bepadarysi cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 07 16, 18:17)
Nius mergaites, prisiduodu  4u.gif  baigiau metrika, ireminau siandien, ir nufotkinau.

Būtų kiti vardai, tai pagalvočiau, kad dovana man lotuliukas.gif. Labai gražus metrikas wub.gif

Vakar pabaigiau draugės mažylio metriką. Kai išplausiu ir išlyginsiu - pasirodysiu mirksiukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 17 liepos 2009 - 08:07
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 17, 01:34)
Nu koks grazus ! Net nepasakyciau, kad tai ne pirktinis. Labai sauniai atrodo !!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif rolleyes.gif 4u.gif

QUOTE(beladona @ 2009 07 17, 07:48)
As irgi norejau taip, bet va biski prisidirbau  blush2.gif  turiu sena lankeli, plastmasini, ir kai siuvinejau jaunaja, tai lankeli ilga laika laikiau nenuemusi tai liko kazkoks patamsejimas. Su kuo tik neskalbiau  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ale vistiek mates nors tu ka. Tai reminimo salone patare taip daryt. Bus gerai manau, ka jau bepadarysi cia  ax.gif

tada viskas aišku mirksiukas.gif
o aš šiandien važiuosiu vėja pakelt... kiek galima taip testi, po mėn. vestuvės, o aš dar nežinioj esu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 17, 02:34)
Nu koks grazus ! Net nepasakyciau, kad tai ne pirktinis. Labai sauniai atrodo !!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif oi taip gerai nuskambejo thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti