Metija-tobulumas paprastume!Puikus darbas ir puiki dovana
Beladona-nuotaka bus patenkinta tokia dovana,tikrai iš širdies ir prisiminimas visam gyvenimui
Živile-Mamos portretas labai gražus bus,būtinai pasirodyk procesą,labai įdomu ,kaip ryškėja vaizdas...
ir visos, kurių nepaminėjau ,tikros darbštuolės,visoms po
QUOTE(beladona @ 2009 07 16, 18:43)
Dekui uz ivertinimus
Siuvinejau apie 3 savaites, vakarais po darbu, ir savaitgaliais. Spalvu cia reikia tik 8
Reminau klaipedoj, minijos gatveje, sumokejau 35 litus ir siryt nuveziau, po darbo jau pasiemiau. Kazkaip buvau nusiteikusi daugiau moket
Siuvinejau apie 3 savaites, vakarais po darbu, ir savaitgaliais. Spalvu cia reikia tik 8
Reminau klaipedoj, minijos gatveje, sumokejau 35 litus ir siryt nuveziau, po darbo jau pasiemiau. Kazkaip buvau nusiteikusi daugiau moket
Nu čia tai geras.... Aš irgi ten nešu rėmint, bet man kažkodėl atrodo, kad ten pobrangiai, tik tiek, kad netoli namų,patogu baisiai, o be to atlieka pakankamai kokybiškai Drafe kiek supratau irgi kažkur netoli laikais?... Tai prašom pas mane kavos užeit Padarysim SM suėjimą
na dekui dekui... stengsiuosi kuo greiciau pabaigti,dar va savadarbius remus bandysiu daryti.. tai tada visai faina bus...
beladona kaip gražiai žiūrisi, šauniai pasidarbavai ir gan greitai ačiū už balioniuką
QUOTE(dovyda @ 2009 07 16, 20:53)
Sveikutes noriu pasigirti ir pasidziaugti savo nauju sviezut sviezuteliu remu ACIU Dzeines vyrui
Labai puikus rėmas! Sveikinu Manau, kad patirsi didelį džiaugsmą ant jo siuvinėdama...
QUOTE(Metija @ 2009 07 16, 23:43)
Labai puikus rėmas! Sveikinu Manau, kad patirsi didelį džiaugsmą ant jo siuvinėdama...
jau patiriu
QUOTE(dovyda @ 2009 07 16, 19:53)
Sveikutes noriu pasigirti ir pasidziaugti savo nauju sviezut sviezuteliu remu ACIU Dzeines vyrui
svarbu kad patogu butu
beladona labai šauniai parinkot rėma aš savojo rėmo vis dar laukiu
tiesa, o aš rėmindama, žadu ir nuo viršaus tarpeli palikti, kad matytusi baltos medžiagos tarpas
QUOTE(Džeinė @ 2009 07 17, 00:11)
svarbu kad patogu butu
beladona labai šauniai parinkot rėma aš savojo rėmo vis dar laukiu
tiesa, o aš rėmindama, žadu ir nuo viršaus tarpeli palikti, kad matytusi baltos medžiagos tarpas
As irgi norejau taip, bet va biski prisidirbau turiu sena lankeli, plastmasini, ir kai siuvinejau jaunaja, tai lankeli ilga laika laikiau nenuemusi tai liko kazkoks patamsejimas. Su kuo tik neskalbiau ale vistiek mates nors tu ka. Tai reminimo salone patare taip daryt. Bus gerai manau, ka jau bepadarysi cia
QUOTE(beladona @ 2009 07 16, 18:17)
Nius mergaites, prisiduodu baigiau metrika, ireminau siandien, ir nufotkinau.
Būtų kiti vardai, tai pagalvočiau, kad dovana man . Labai gražus metrikas
Vakar pabaigiau draugės mažylio metriką. Kai išplausiu ir išlyginsiu - pasirodysiu .
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 17, 01:34)
Nu koks grazus ! Net nepasakyciau, kad tai ne pirktinis. Labai sauniai atrodo !!!
QUOTE(beladona @ 2009 07 17, 07:48)
As irgi norejau taip, bet va biski prisidirbau turiu sena lankeli, plastmasini, ir kai siuvinejau jaunaja, tai lankeli ilga laika laikiau nenuemusi tai liko kazkoks patamsejimas. Su kuo tik neskalbiau ale vistiek mates nors tu ka. Tai reminimo salone patare taip daryt. Bus gerai manau, ka jau bepadarysi cia
tada viskas aišku
o aš šiandien važiuosiu vėja pakelt... kiek galima taip testi, po mėn. vestuvės, o aš dar nežinioj esu...
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 17, 02:34)
oi taip gerai nuskambejo