Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

QUOTE(drafe @ 2009 07 16, 19:34)
apie ta pati reminimo centra ir galvojau biggrin.gif as kitoj gatves pusej gyvenu rolleyes.gif  ax.gif  biggrin.gif
o ten brangus remai yra? ax.gif

Tai as uz viska - remas+pasportas+darbas sumokejau 35 litus, manau nebrangu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 07 16, 19:38)
Tai as uz viska - remas+pasportas+darbas sumokejau 35 litus, manau nebrangu  ax.gif

cia super nebrangu bigsmile.gif
Atsakyti
beladona, fantastiška dovana thumbup.gif labai dailiai gavosi ir rėminimas toks puošnus, prabangus. taip pergyvenai, kad spalvos negerai atrodė siuvinėjant ir va koks puikus rezultatas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 07 16, 20:09)
beladona, fantastiška dovana  thumbup.gif labai dailiai gavosi ir rėminimas toks puošnus, prabangus. taip pergyvenai, kad spalvos negerai atrodė siuvinėjant ir va koks puikus rezultatas  wub.gif

Tai as buvau pradejusi tas dvi rankas siuvinet, kur ranka rankoje ir ziedas ant pirsto, ten spalvos klaikiai nederejo, nes tos tabokines spalvos labai daug, atrode viskas zalia labai doh.gif tai emiausi sito, nes siulai tie patys - ir rezultatu esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
ai, teisingai gi blush2.gif atrodė kad iš pat pradžių buvai šitą pasirinkusi. svarbiausia, kad rezultatas puikus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos aciuks.gif Na kol iki pabaigos prisikasiau tai teko gerai papluseti ax.gif Dideli pagyrimai visoms uz grazius darbelius thumbup.gif Pati siuvineti pradejau gal pries puse meteliu, taciau kaip apie stakles ar siulams sudeti blankeli nieko nebuvau girdejusi, labai aciu uz informacija rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif noriu pasigirti ir pasidziaugti savo nauju sviezut sviezuteliu remu ax.gif ACIU Dzeines vyrui drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
O aš GA paprastą nusipirkau, neįpirkau tokio, kokio norėjau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 16, 20:59)
O aš GA paprastą nusipirkau, neįpirkau tokio, kokio norėjau. verysad.gif

ka reiskia GA? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 07 16, 20:01)

"Geros akys", yra tokia parduotuvė Vilniuje, kur prekiauja viskuo, kas susiję su rankdarbiais.
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 07 16, 20:53)
Sveikutes 4u.gif noriu pasigirti ir pasidziaugti savo nauju sviezut sviezuteliu remu ax.gif ACIU Dzeines vyrui  drinks_cheers.gif

puikus remas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 07 16, 21:01)

parduotuvė "Geros akys" mirksiukas.gif
Atsakyti