Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

zivile19
Labai gražus darbas, begalo daug kantrybes tokiam reikia, šaunuolė 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 16, 13:59)
Na ieskosiu pirkt pas mus gal bus smile.gif

O kaip tau aistulia atrodytu ant lino vien raudonas? blush2.gif
Atsakyti
zivile, bus labai grazus ir sirdiai mielas darbas 4u.gif Nebedaug jau ir liko. butinai rodykis su procesu ir toliau.Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Na stengiuosi kuo greiciau daryti... bet nevisada gaunasi... smile.gif
va dar kuo toliau tuo sunkiau siuvineti,tad nusprendziau pasigaminti siuvinejimo remus... bet tik nezinau kaip tad prasau visu pagalbos kad bent ismatavimus ir schema parodytu... nes jau mano tas siuvinejimas i ranka netelpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(necka @ 2009 07 16, 11:21)
O dabar siuvineju katina, nors nesu ju nei gerbeja nei auginu, bet vat pamaciau ji ir jau sekancia diena pradejau, nors net neisivaizduoju kur ji desiu.

neblogas katulis, gali kokį maišiuką pasisiūti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 16 liepos 2009 - 12:11
Laba diena siuvinėtojos 4u.gif GELBĖKIT! doh.gif Kur rasti medziagos siuvinejimui vilniuje? Ir kokie siulai tinka? Gyvenu antakalni, reiktu kuo arciau. unsure.gif matau, kad jusu cia daug prisijungusiu, gal kuri gales pagelbeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 16, 13:03)
O kaip tau aistulia atrodytu ant lino vien raudonas? blush2.gif

tai pabandyk ir taip, jei nepatiks, dar vieną išsiuvinėsi su melanžiniais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 16, 14:23)
tai pabandyk ir taip, jei nepatiks, dar vieną išsiuvinėsi su melanžiniais  mirksiukas.gif

Gerai bigsmile.gif Tuoi ssamantaa atnes man schema ir pulsiu i darba thumbup.gif
Atsakyti
centrineje universalineje parduotuveje yra.. ten siulu parduotuve,visko pilna nuo medziageliu iki reikmenu siuvinejimui... smile.gif o siulus as naudoju asmeniskai DMC,man jie geriausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile19 @ 2009 07 16, 13:30)
centrineje universalineje parduotuveje yra.. ten siulu parduotuve,visko pilna nuo medziageliu iki reikmenu siuvinejimui... smile.gif  o siulus as naudoju asmeniskai DMC,man jie geriausi smile.gif

Aciu labai. 4u.gif O kokios kainos daugmaz medziagos ir siulu?
Atsakyti
na siulu DMC tai vienas vienetas 1,90 buvo... gal dabar atpigo,net nezinau... o medziageles tai priklauso nuo dydzio.. ir kaina skirsis.. smile.gif
o ka ruosiesi siuvineti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile19 @ 2009 07 16, 13:40)
na siulu DMC tai vienas vienetas 1,90 buvo... gal dabar  atpigo,net nezinau...  o medziageles tai priklauso nuo dydzio.. ir kaina skirsis.. smile.gif
o ka ruosiesi siuvineti?  4u.gif

Prisizadejau sau ka nors issiuvineti, dar senais laikais mokykloje siuvinejom, dabar prisiminiau ir ziauriai uzsimaniau, tai va. O siuvinesiu, tai net nezinau ka, ka nors paprasto, nes reik prisimint blush2.gif Zinau, akd dar univermage buna is kart su paveiksliukais ir siulais komplektas, gal zinote kokios tu kainos?
Atsakyti