zivile19
Labai gražus darbas, begalo daug kantrybes tokiam reikia, šaunuolė
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 16, 13:59)
Na ieskosiu pirkt pas mus gal bus
O kaip tau aistulia atrodytu ant lino vien raudonas?
zivile, bus labai grazus ir sirdiai mielas darbas Nebedaug jau ir liko. butinai rodykis su procesu ir toliau.Saunuole
Na stengiuosi kuo greiciau daryti... bet nevisada gaunasi...
va dar kuo toliau tuo sunkiau siuvineti,tad nusprendziau pasigaminti siuvinejimo remus... bet tik nezinau kaip tad prasau visu pagalbos kad bent ismatavimus ir schema parodytu... nes jau mano tas siuvinejimas i ranka netelpa
va dar kuo toliau tuo sunkiau siuvineti,tad nusprendziau pasigaminti siuvinejimo remus... bet tik nezinau kaip tad prasau visu pagalbos kad bent ismatavimus ir schema parodytu... nes jau mano tas siuvinejimas i ranka netelpa
QUOTE(necka @ 2009 07 16, 11:21)
O dabar siuvineju katina, nors nesu ju nei gerbeja nei auginu, bet vat pamaciau ji ir jau sekancia diena pradejau, nors net neisivaizduoju kur ji desiu.
neblogas katulis, gali kokį maišiuką pasisiūti
Laba diena siuvinėtojos GELBĖKIT! Kur rasti medziagos siuvinejimui vilniuje? Ir kokie siulai tinka? Gyvenu antakalni, reiktu kuo arciau. matau, kad jusu cia daug prisijungusiu, gal kuri gales pagelbeti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 16, 13:03)
O kaip tau aistulia atrodytu ant lino vien raudonas?
tai pabandyk ir taip, jei nepatiks, dar vieną išsiuvinėsi su melanžiniais
QUOTE(astulia @ 2009 07 16, 14:23)
tai pabandyk ir taip, jei nepatiks, dar vieną išsiuvinėsi su melanžiniais
Gerai Tuoi ssamantaa atnes man schema ir pulsiu i darba
centrineje universalineje parduotuveje yra.. ten siulu parduotuve,visko pilna nuo medziageliu iki reikmenu siuvinejimui... o siulus as naudoju asmeniskai DMC,man jie geriausi
QUOTE(zivile19 @ 2009 07 16, 13:30)
centrineje universalineje parduotuveje yra.. ten siulu parduotuve,visko pilna nuo medziageliu iki reikmenu siuvinejimui... o siulus as naudoju asmeniskai DMC,man jie geriausi
Aciu labai. O kokios kainos daugmaz medziagos ir siulu?
na siulu DMC tai vienas vienetas 1,90 buvo... gal dabar atpigo,net nezinau... o medziageles tai priklauso nuo dydzio.. ir kaina skirsis..
o ka ruosiesi siuvineti?
o ka ruosiesi siuvineti?
QUOTE(zivile19 @ 2009 07 16, 13:40)
na siulu DMC tai vienas vienetas 1,90 buvo... gal dabar atpigo,net nezinau... o medziageles tai priklauso nuo dydzio.. ir kaina skirsis..
o ka ruosiesi siuvineti?
o ka ruosiesi siuvineti?
Prisizadejau sau ka nors issiuvineti, dar senais laikais mokykloje siuvinejom, dabar prisiminiau ir ziauriai uzsimaniau, tai va. O siuvinesiu, tai net nezinau ka, ka nors paprasto, nes reik prisimint Zinau, akd dar univermage buna is kart su paveiksliukais ir siulais komplektas, gal zinote kokios tu kainos?