Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

QUOTE(astulia @ 2009 07 16, 11:55)
o kodėl ne sau pasilikti?  tongue.gif

na ji sake,kad dar nezino kur des ta kaciuka issiuvineta smile.gif
Atsakyti
Labai grazus visu darbai 4u.gif
Lauksiu katino pabaigos nes man labai labai patinka kates wub.gif
Atsakyti
Metija, grazu thumbup.gif

Kazkas klause kokia spalva Crudo. Pagal zodzio prasme, sakyciau tai ECRU
Atsakyti
o jus ne tik sau, bet ir pardavimui siuvinejat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 15, 20:25)
http://laujus.galler...ch?ph=AGo-brQ4L
Kieno cia darbelis? Labai noreciau schemutes.  4u.gif

Vis dar laukiu, gal kas bent turi schema? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 16, 12:25)
Vis dar laukiu, gal kas bent turi schema?  doh.gif

šiaip žiūrėk, kieno nuorodą naudoji, gi ten laujaus. į ją ir reikėtų kreiptis mirksiukas.gif bet schemą turiu ir aš smile.gif kur siųst?
Atsakyti
sveikutes,ziuriu cia visos dalinasi ispudziais kas kiek issiuvinejo,arba ka siuvineja... tad nusprendziau ir as pasidalinti smile.gif
pradejau siuvineti 2008m, rugsejo menesi... 4u.gif nusprendziau issiuvineti mirusios mamytes portreta, vaikino sesers deka gavau siuvinejimo siulus(DMC) ir medziaga is amerikos.
Nuotrauka,padare pagal specialia programa,kuri nustato spalvas ir nurodo siulu kodus... Turiu 48 siuvinejimo A4 formato lapus su simboliais, is ju siuo metu beveik 20 lapu issiuvineti. Medziagos dydis 75(ilgis) 49 (plotis)cm. 32cm issiuvineta i ilgi,o 45 cm issiuvineta i ploti.Siulu spalvu turiu apie 88,jei gerai suskaiciavau 4u.gif
Tad pradejau siuvineti,stai mano pradzia:

user posted image

Toliau,kazkaip nebe fotografavau.. net nezinau kodel... ax.gif tai si nuotrauka jau daug daugiau issiuvineta... smile.gif

user posted image

tada,jau pradejau siuvineti kita peti.. buvau be galo laiminga kad jau tiek daug issiuvinejau smile.gif

user posted image

tada jau artejau prie patuko pabaigos smile.gif bet gaila neuzteko biski medziagos i ploti,bet nieko nuemiau.. kelias siuvinejimo eiles mirksiukas.gif

user posted image

ir stai petukas baigtas thumbup.gif

user posted image

ir stai ilgai mano lauktas veidas... labai ji norejau siuvineti,nes buvo smalsu kaip kas gausis.. smile.gif

user posted image

na ir po ilgo laiko pasimato siuvinetos lupos... ech... vis arteju prie tikslo esu labai laiminga 4u.gif

user posted image

Na,va pakolkas tik tiek teturiu... kai turesiu daugiau vel parodysiu smile.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 16, 13:34)
šiaip žiūrėk, kieno nuorodą naudoji, gi ten laujaus. į ją ir reikėtų kreiptis  mirksiukas.gif bet schemą turiu ir aš  smile.gif kur siųst?

Aciuuuu labai labai 4u.gif
blizgutis11@gmail.com
O kaip cia tas siulas cia skirtingi keli siulai ar vienas kur buna ten su pasviesejimais visokiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 16, 12:48)
O kaip cia tas siulas cia skirtingi keli siulai ar vienas kur buna ten su pasviesejimais visokiais  doh.gif

čia melanžinis siūlas, kur vienam matkely pereinamos spalvos yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, visoms už pagyras mano darbeliui 4u.gif Atsiprašau, kad taip mažai jus pagiriu, kaip voverė rate pastaruoju metu, bet spėju peržiūrėti ir pasigrožėti! wub.gif
Atsakyti
Na, turbut pasidziaugsiu truputi pati, o jei kokiai draugei patiks, tai ir padovanosiu. tik spalvu kode buvo du zenklai nienu kodu uzrasyti, ir anchoro kodai buvo, tai konvertavausi bet tokios palvos kur ismete vis ties negavau pirkti, tai dabar improvizuoju, bandau is dveiju spalvu, po viena siula imt ir gal gausis tas pereinamas atspalvis g.gif Ir isvis, nuotraukoje tas katinas kaip ir i pilkuma daugiau buvo, o maniskis tai jau toks pazaliaves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 16, 13:52)
čia melanžinis siūlas, kur vienam matkely pereinamos spalvos yra  mirksiukas.gif

Na ieskosiu pirkt pas mus gal bus smile.gif
Atsakyti