Sveikos merginos, nebespeju visu darbeliu ir pagirti, nes tokie superiniai, kad pazvelgusi lekiu savo krapstinet. Tai visoms auksarankems nuosirdziausi sveikinimai uz pateiktus nuostabius darbelius - daug daug daug .
As akytem paganyti imesiu ir savo keleta jau iremintu senesniu darbeliu.
Mergina
Pakabutis
Pakabutis toks mazas, kad net nupaveiksluoti normaliai nejo, siaip tai ir balti siulai svieciantys tamsoje, todel paveiksluojant duoda atspindi.
Baltojo tigro akys
Kol kas tik tiek. Dabar eigoje katinas Sebastijanas .
sveikutes,
norejau paklausti gal kas zino kaip pasigaminti siuvinejimo remus/
kadangi siuvineju mirusios mamytes portreta... ir butu visai patogu su tais remais...
dekui
kadangi siuvineju mirusios mamytes portreta... ir butu visai patogu su tais remais...
dekui
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 12, 13:01)
pauksciuk nenoriu buti ikiri - labai aciu uz pagalba, bet ar man tik taip atrodo ar taip yra - atsispausdinau schema siandien - randu drugelius, barskuti, bet pacio katinelio schemos nera. Gal galeciau prasyti patikrinti kur to katinelio schema dingo?
O gal mergaites kuri po ranka visa schema turite?
Buciau labai dekinga uz pagalba, nes jau pradejau siuvineti dovanu sito katinelio ugio matuokle ir labai prie to reiketu sios gimimo metrikos.
QUOTE(zivile19 @ 2009 07 15, 23:19)
sveikutes,
dekui
dekui
Yra tema apie siuvinejimo remus. Gal ten ka rasi tinkamo ir naudingo.
Tema apie siuvinejimo remus
QUOTE(editamm @ 2009 07 15, 23:26)
pauksciuk nenoriu buti ikiri - labai aciu uz pagalba, bet ar man tik taip atrodo ar taip yra - atsispausdinau schema siandien - randu drugelius, barskuti, bet pacio katinelio schemos nera. Gal galeciau prasyti patikrinti kur to katinelio schema dingo?
Buciau labai dekinga uz pagalba, nes jau pradejau siuvineti dovanu sito katinelio ugio matuokle ir labai prie to reiketu sios gimimo metrikos.
Nu nežinau, bet man atrodo ten visa schema (paveiksliukų nr. 532-536)
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 15, 19:23)
QUOTE(tute28 @ 2009 07 15, 19:37)
Na man irgi tie batukai užkliuvo. Jau tokie gražučiai. Jei tavo nerti,tai atsiras daug norinčių schemutės
oi ne, nemoku nerti, bet man jie irgi taip patinka, kad net avataru patapo. noreciau savo mergaitei tokiu
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 07 15, 20:05)
daug gražių darbelių labai patiko rožytė ir pakabutis mašinoje fainas šaunuolė
o dailus kryžiukų suguldymas manau išties su praktika ateina, stengiantis išsiuvinėti kuo dailiau, pastebint klaidas ir apskritai atidžiai siuvinėjant. kondicionierius tik šiokia tokia pagalba nuo to nelemto sukinėjimosi
nors aš jį nusipirkau, pabandžiau ir pasidėjau. gal labiau prireiks kažką didesnio siuvinėjant...
o dailus kryžiukų suguldymas manau išties su praktika ateina, stengiantis išsiuvinėti kuo dailiau, pastebint klaidas ir apskritai atidžiai siuvinėjant. kondicionierius tik šiokia tokia pagalba nuo to nelemto sukinėjimosi
nors aš jį nusipirkau, pabandžiau ir pasidėjau. gal labiau prireiks kažką didesnio siuvinėjant...
aciu uz grazius zodzius. Ta rozyte truputi ne per viduri gavosi to issiuvineto remo bet pamaciau jau baigiant siuvyneti, tai ir nebeardziau. ir shema buvo melyna, as rinkaus alyvinias spalvas.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 15, 20:34)
man ir labai siūlas susisuka, bet atkreipiau dėmesį, kad tai nuo adatos sukimo siuvinėjant. nenaudoju jokio kondicionieriaus, tik labai dažnai atsukinėju siūlą
tikrai kazkaip nesusiprotejau pabandysiu
QUOTE(astulia @ 2009 07 15, 20:38)
aš irgi tą patį pastebėjau, tai kartas nuo karto ištiesinu tą siūlą ir viskas, kam dar pinigus mėtyt kažkokiems kondicionieriams
ir as bandysiu tiesint
QUOTE(ginta3963 @ 2009 07 15, 20:59)
as irgi ruosiuosi siom tigro akim. bus pirmas darbas su juoda kanva
QUOTE(čiolė @ 2009 07 15, 23:37)
Nu nežinau, bet man atrodo ten visa schema (paveiksliukų nr. 532-536)
jau radau - kai atspausdinta apziurejau pamaciau, o va elektroniniame formate man ne visa rode schema - persiprasau - viskas vietoje
Laba naktis,
pasirodau savo darbelį, nes jau galiu MB guli šalia apsipatenkinęs mano rankdarbiais RP dizainas. ruci patobulinimai
Šian šventėm santuokos 20-metį... Pasirodau darbelį, kurį siuvinėjau tai po kaldra, tai po dekiu, tai ant grindų šalia miegančio MB, kad tik būtų siurprizas ir ans nieko neįtartų...
Dideliausias dėkui už schemą ruci Štai kur tavo meilę mamai panaudojau... Nu, ji man čia reikalingesnė pasirodė... Sėkmės tau kuo didžiausios!!!
O BS siuvinėjosi nuostabiai... Gal aš kokia ne visai "tokia"? Nu, man tas siuvinėjimas buvo SUPER!!! Greit, lengvai ir aiškiai. SUPER
P.S. rėminau pati. Rėmelį dekupažavau pirmą kart - tobulintis yra kur. Rėminimui priekaištų irgi turiu, bet nebuvo kur taisytis dėl rėmo konstrukcijos ypatumų... Ateity mokysiuos iš savo klaidų
pasirodau savo darbelį, nes jau galiu MB guli šalia apsipatenkinęs mano rankdarbiais RP dizainas. ruci patobulinimai
Šian šventėm santuokos 20-metį... Pasirodau darbelį, kurį siuvinėjau tai po kaldra, tai po dekiu, tai ant grindų šalia miegančio MB, kad tik būtų siurprizas ir ans nieko neįtartų...
Dideliausias dėkui už schemą ruci Štai kur tavo meilę mamai panaudojau... Nu, ji man čia reikalingesnė pasirodė... Sėkmės tau kuo didžiausios!!!
O BS siuvinėjosi nuostabiai... Gal aš kokia ne visai "tokia"? Nu, man tas siuvinėjimas buvo SUPER!!! Greit, lengvai ir aiškiai. SUPER
P.S. rėminau pati. Rėmelį dekupažavau pirmą kart - tobulintis yra kur. Rėminimui priekaištų irgi turiu, bet nebuvo kur taisytis dėl rėmo konstrukcijos ypatumų... Ateity mokysiuos iš savo klaidų
Metija, kaip subtilu, elegantiska vyras turbut liko labai patenkintas tokia dovana.
Metija, labai labai žavus darbas, puikiai tinkantis tokia proga
Metija, viskas labai gražu ir rėmas ir darbas
Papildyta:
ginta3963, tigro akys efektingai atrodo
Papildyta:
ginta3963, tigro akys efektingai atrodo
QUOTE(Metija @ 2009 07 16, 00:47)
pasirodau savo darbelį, nes jau galiu MB guli šalia apsipatenkinęs mano rankdarbiais
Fantastiškai gražu iš paprasta