Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

Sveikos merginos, nebespeju visu darbeliu ir pagirti, nes tokie superiniai, kad pazvelgusi lekiu savo krapstinet. Tai visoms auksarankems nuosirdziausi sveikinimai uz pateiktus nuostabius darbelius - daug daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif .

As akytem paganyti imesiu ir savo keleta jau iremintu senesniu darbeliu.

Mergina

Pakabutis

Pakabutis toks mazas, kad net nupaveiksluoti normaliai nejo, siaip tai ir balti siulai svieciantys tamsoje, todel paveiksluojant duoda atspindi. blush2.gif

Baltojo tigro akys

Kol kas tik tiek. unsure.gif Dabar eigoje katinas Sebastijanas cool.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginta3963: 15 liepos 2009 - 22:03
sveikutes,
norejau paklausti gal kas zino kaip pasigaminti siuvinejimo remus/
kadangi siuvineju mirusios mamytes portreta... ir butu visai patogu su tais remais...
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 12, 13:01)
user posted image
paspaudus rasi schemą  mirksiukas.gif

pauksciuk nenoriu buti ikiri - labai aciu uz pagalba, bet ar man tik taip atrodo ar taip yra - atsispausdinau schema siandien - randu drugelius, barskuti, bet pacio katinelio schemos nera. Gal galeciau prasyti patikrinti kur to katinelio schema dingo?
O gal mergaites kuri po ranka visa schema turite?
Buciau labai dekinga uz pagalba, nes jau pradejau siuvineti dovanu sito katinelio ugio matuokle ir labai prie to reiketu sios gimimo metrikos.
Atsakyti
QUOTE(zivile19 @ 2009 07 15, 23:19)
sveikutes,
norejau paklausti gal kas zino kaip pasigaminti siuvinejimo remus/
kadangi siuvineju mirusios mamytes portreta... ir butu visai patogu su tais remais...
dekui  4u.gif

Yra tema apie siuvinejimo remus. Gal ten ka rasi tinkamo ir naudingo.
Tema apie siuvinejimo remus
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2009 07 15, 23:26)
pauksciuk nenoriu buti ikiri - labai aciu uz pagalba, bet ar man tik taip atrodo ar taip yra - atsispausdinau schema siandien - randu drugelius, barskuti, bet pacio katinelio schemos nera. Gal galeciau prasyti patikrinti kur to katinelio schema dingo?
O gal mergaites kuri po ranka visa schema turite?
Buciau labai dekinga uz pagalba, nes jau pradejau siuvineti dovanu sito katinelio ugio matuokle ir labai prie to reiketu sios gimimo metrikos.

Nu nežinau, bet man atrodo ten visa schema (paveiksliukų nr. 532-536) g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 15, 19:23)
grazutis metrikiukas 4u.gif
o tie batukai avatare irgi tavo nerti? smile.gif

QUOTE(tute28 @ 2009 07 15, 19:37)
Na man irgi tie batukai užkliuvo. Jau tokie gražučiai. Jei tavo nerti,tai atsiras daug norinčių schemutės smile.gif

oi ne, nemoku nerti, bet man jie irgi taip patinka, kad net avataru patapo. noreciau savo mergaitei tokiu wub.gif

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 07 15, 20:05)
daug gražių darbelių  thumbup.gif labai patiko rožytė ir pakabutis mašinoje fainas  bigsmile.gif šaunuolė

o dailus kryžiukų suguldymas manau išties su praktika ateina, stengiantis išsiuvinėti kuo dailiau, pastebint klaidas ir apskritai atidžiai siuvinėjant. kondicionierius tik šiokia tokia pagalba  nuo to nelemto sukinėjimosi rolleyes.gif
nors aš jį nusipirkau, pabandžiau ir pasidėjau. gal labiau prireiks kažką didesnio siuvinėjant...

aciu uz grazius zodzius. Ta rozyte truputi ne per viduri gavosi to issiuvineto remo ax.gif bet pamaciau jau baigiant siuvyneti, tai ir nebeardziau. ir shema buvo melyna, as rinkaus alyvinias spalvas.

QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 15, 20:34)
man ir labai siūlas susisuka, bet atkreipiau dėmesį, kad tai nuo adatos sukimo siuvinėjant. nenaudoju jokio kondicionieriaus, tik labai dažnai atsukinėju siūlą

tikrai bigsmile.gif kazkaip nesusiprotejau doh.gif pabandysiu

QUOTE(astulia @ 2009 07 15, 20:38)
drinks_cheers.gif aš irgi tą patį pastebėjau, tai kartas nuo karto ištiesinu tą siūlą ir viskas, kam dar pinigus mėtyt kažkokiems kondicionieriams  smile.gif

lotuliukas.gif ir as bandysiu tiesint

QUOTE(ginta3963 @ 2009 07 15, 20:59)

as irgi ruosiuosi siom tigro akim. bus pirmas darbas su juoda kanva
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 07 15, 23:37)
Nu nežinau, bet man atrodo ten visa schema (paveiksliukų nr. 532-536) g.gif  g.gif

jau radau - kai atspausdinta apziurejau pamaciau, o va elektroniniame formate man ne visa rode schema - persiprasau - viskas vietoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamm: 15 liepos 2009 - 23:15
Laba naktis,

pasirodau savo darbelį, nes jau galiu smile.gif MB guli šalia apsipatenkinęs mano rankdarbiais wub.gif RP dizainas. ruci patobulinimai 4u.gif

Šian šventėm santuokos 20-metį... Pasirodau darbelį, kurį siuvinėjau tai po kaldra, tai po dekiu, tai ant grindų šalia miegančio MB, kad tik būtų siurprizas ir ans nieko neįtartų... biggrin.gif

Dideliausias dėkui už schemą ruci 4u.gif 4u.gif 4u.gif Štai kur tavo meilę mamai panaudojau... blush2.gif Nu, ji man čia reikalingesnė pasirodė... Sėkmės tau kuo didžiausios!!!

O BS siuvinėjosi nuostabiai... Gal aš kokia ne visai "tokia"? Nu, man tas siuvinėjimas buvo SUPER!!! Greit, lengvai ir aiškiai. SUPER wub.gif

user posted image

P.S. rėminau pati. Rėmelį dekupažavau pirmą kart - tobulintis yra kur. Rėminimui priekaištų irgi turiu, bet nebuvo kur taisytis dėl rėmo konstrukcijos ypatumų... Ateity mokysiuos iš savo klaidų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 15 liepos 2009 - 23:59
Metija, kaip subtilu, elegantiska wub.gif vyras turbut liko labai patenkintas tokia dovana.
Atsakyti
Metija, labai labai žavus darbas, puikiai tinkantis tokia proga thumbup.gif
Atsakyti
Metija, viskas labai gražu thumbup.gif ir rėmas ir darbas clap_1.gif

Papildyta:
ginta3963, tigro akys efektingai atrodo thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 07 16, 00:47)
pasirodau savo darbelį, nes jau galiu smile.gif MB guli šalia apsipatenkinęs mano rankdarbiais  wub.gif
Fantastiškai gražu iš paprasta wub.gif
Atsakyti