Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 15, 16:56)
dar 1 klausimelis ax.gif  4u.gif  ar buna  tokiu variantu, kad vienu zenklu pazymetos 2 spalvos.  o jas sudedi ir siuvineji?
ant 14aidos jei as tik 2 dedu man svieciasi  medziaga

man ir su trim svieciasi biggrin.gif
su dviem tik ant 16 siuvineju tai ten pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 15, 17:25)
Nugis nugis grazus mazutis darbeliukas. O dabar pasakok ir rodyk ka darei su kita puse: koki magneta ir kaip pritvirtinai?

aciuks.gif

Nieko ypatingo nedariau irnesakyk.gif Tiesiog dvipuse lipnia juostele priklijavau magnetuką rolleyes.gif O jį nuplėšiau nuo DMC organaizerio (kartoninės juostelės siūlams pririšti su magnetine juosta adatoms prilipdyti) hihihi.gif
Atsakyti
http://laujus.galler...ch?ph=AGo-brQ4L
Kieno cia darbelis? Labai noreciau schemutes. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, visos kryziavotojos, jau labai senai seku jusu temas ir groziuosi jusu darbais. Pati visai nesenai atradau si malonuma, ir tik atradus jusu pokalbius pradejau siuvineti teisingai(anksciau kryziukai skirtingom kryptim ziuredavo).
Niekaip negaliu atsistebeti Pauksciuko tempais, pas mane jie tokio letumo doh.gif todel ir nesiemu didelio darbelio, vis tokius mazucius siuvineju. Tai merginos ar priimsit kryziavoti kartu blush2.gif
Atsakyti
Astulia,dar vienas įrodymas,kad mūsų hobis suuper brangus. Vat užtat ir domiuosiu usa eprekyba.Ten CCT siūlai 1.99$,tai gerokai pigiau,negu pvz sewandso £1.95 kažkas tiek. Tik va reik taip gudriai užsisakyt,kaip DVI sake,kad PVM ir muitų nereiktų mokėt,nes tada jau neapsimoka. NECKA,smagu,kad dar viena auksarankė įsijungė į mūsų būrį. Drąsiau ir darbelius pasirodyt prašom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 15 liepos 2009 - 18:42
QUOTE(milka@ @ 2009 07 15, 18:37)
Nieko ypatingo nedariau irnesakyk.gif  Tiesiog dvipuse lipnia juostele priklijavau magnetuką  rolleyes.gif O jį nuplėšiau nuo DMC organaizerio (kartoninės juostelės siūlams pririšti su magnetine juosta adatoms prilipdyti)  hihihi.gif

Dar noriu paklaust, kokio numeriuko ta palstikinė kanva?... g.gif g.gif aš nusipirkau kažkokią, tai siuvinėt reikia trijų gijų, nes labai jau stambi..... Gal perki iš internetinės parduotuvės? Na ir pabaigai, gal gali įmest schemutę į mildabar@gmail.com rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(necka @ 2009 07 15, 19:37)
Sveikos, visos kryziavotojos, jau labai senai seku jusu temas ir groziuosi jusu darbais. Pati visai nesenai atradau si malonuma, ir tik atradus jusu pokalbius pradejau siuvineti teisingai(anksciau kryziukai skirtingom kryptim ziuredavo).
Niekaip negaliu atsistebeti Pauksciuko tempais, pas mane jie tokio letumo  doh.gif  todel ir nesiemu didelio darbelio, vis tokius mazucius siuvineju. Tai merginos ar priimsit kryziavoti kartu  blush2.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 07 15, 17:33)
Čia mano vakarykštis mini darbelis  rolleyes.gif Magnetukas šaldytuvui  hihihi.gif Visai smagiai siuvinėjas ant plastikinės kanvos. Sesuo pamatė tai irgi užsimanė  doh.gif 

fainuolis thumbup.gif keliais siūliukais siuvinėjai?
pamačiau tavo darbelį ir prisiminiau, kad turiu ir aš plastikinės kanvos lapą. pirkau vėlykom, bet taip nieko ir nepadariau su juo. bet va kažin kur atskirai tokių magnetų lapelių nusipirkti g.gif

necka, sveika prisijungus drinks_cheers.gif pasirodyk kad ir su mažais darbeliais 4u.gif
Atsakyti
Necka,
Sveika istojus smile.gif
Idomu, kokie tavo darbeliai, gali ikelt nuotrauku? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 07 15, 18:33)
Man kasiulai visada per savaitę pristato siuntinuką į namus  bigsmile.gif

Čia mano vakarykštis mini darbelis  rolleyes.gif Magnetukas šaldytuvui  hihihi.gif Visai smagiai siuvinėjas ant plastikinės kanvos. Sesuo pamatė tai irgi užsimanė  doh.gif 

Labai grazus ax.gif O kur galetu isigyti tos plastikines kanvos?
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 07 15, 18:43)
Dar noriu paklaust, kokio numeriuko ta palstikinė kanva?...  g.gif  g.gif  aš nusipirkau kažkokią, tai siuvinėt reikia trijų gijų, nes labai jau stambi..... Gal perki iš internetinės parduotuvės? Na ir pabaigai, gal gali įmest schemutę į mildabar@gmail.com  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Pirkau kasiuluose. Anchor firmos nr.14. Siuvinėjau dviem gijom.
Dabar nete ieškau daugiau schemučių plastikinei kanvai. Mano kompe nera rusiško raidyno, gal kuri galėtumėt parašyti rusišaki "plastikinė kanva" blush2.gif
Atsakyti
bandysiu imest pora darbeliu, bet nezinau ar pavyks ax.gif
user posted image
cia metrikiukas brolio suneliui. gaila, kad tik tokia foto turiu, nes siunciau toki, nelyginta, nes jie patys reminosi.
Cia buvo mano pirmas darbelis, kur kryziukai i viena puse ziuri blush2.gif
Atsakyti