dar 1 klausimelis ar buna tokiu variantu, kad vienu zenklu pazymetos 2 spalvos. o jas sudedi ir siuvineji?
ant 14aidos jei as tik 2 dedu man svieciasi medziaga
gali būti toks variantas ,kad išgauti dar didesnį natūralumą turbūt ,vienas simbolis siuvinėjamas dviejų spalvų gijomis...o dėl 14 Aidos ,.tai aš siuvinėju irgi dviem gijomis ,ir man nė kiek nekliudo ta truputėlį vietomis persišviečianti medžiaga,bandžiau trimis siuvinėt ,man per storai gaunasi,tai manau ,kad čia kaip kam patinka taip tas ir siuvinėja
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 15, 16:56)
dar 1 klausimelis ar buna tokiu variantu, kad vienu zenklu pazymetos 2 spalvos. o jas sudedi ir siuvineji?
būna būna
kas dėl 14 aidos, tai man irgi gražiau, kai su dviem gijom, nesvarbu, kad per tamsesnes spalvas medžiagėlė šviečiasi, bet darbas toks lengvesnis atrodo o be to, taip ir pigiau
QUOTE(zundyte @ 2009 07 15, 17:44)
parašyk emeilą ir paklausk ar išsiuntė ,ir ar aplamai gavo užsakymą ,nes paprastai labai greit pristato jei gauna,gal kokie neskalndumai..
QUOTE(astulia @ 2009 07 15, 17:50)
o tai tu gavai patvirtinimą, kad apmokėjimas gautas, kad užsakymas komplektuojamas ar jau išsiųstas? šiaip, kad esi kaunietė, tai netgi gali į namus pati savininkė pristatyt, čia buvo jau keli tokie atvejai minėti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 15, 17:55)
nepamačiau ,kad kaunietė esi,Daiwyte,tikrai gali tikėtis ,kad atveš į namus,pasikambins iš anksto savininkė,aš tai vakar užsisakiau ,tia dar šiandien nelaukiu ,bet buvo man ,kad ant rytojaus atvėžė,bet dažniausiai per tris dienas atveža...
Na va jums pasiguodziau ir sulaukiau skambucio ,matai as uzsakyma praita treciadieni dariau :mirksiukas:uztad tikejausi kad pirmadieni gausiu,bet dabar jau laukiu
QUOTE(daiwyte @ 2009 07 15, 17:14)
Na va jums pasiguodziau ir sulaukiau skambucio ,matai as uzsakyma praita treciadieni dariau :mirksiukas:uztad tikejausi kad pirmadieni gausiu,bet dabar jau laukiu
tu dažniau taip pasiguosk, gal visi reikalai greičiau tvarkysis
o kokias uzlaidas paliekat paveikslui? ar uztektu 2cm krastui ar daugiau palikt?
tada viskas gerai su tais siulais ir zenklais kazkas zadejo stebes visa mano irisu siuvinejima. tai susideliojau visa schema. matosi paveikslas normaliai. tai rytoj bandysiu pradet siuvinet, jei nesutingsiu
tada viskas gerai su tais siulais ir zenklais kazkas zadejo stebes visa mano irisu siuvinejima. tai susideliojau visa schema. matosi paveikslas normaliai. tai rytoj bandysiu pradet siuvinet, jei nesutingsiu
palik mažiausiai 5 cm nuo kiekvieno krašto ,kad nekiltų problemų rėminant
milkasuper magnetukas
o as einu jau savo saulegrazas siuvinet
QUOTE(daiwyte @ 2009 07 15, 18:03)
tai jau atvežė tavo užsakymą?
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 15, 16:56)
Na man ir siek tiek persisviecia medziagyte - bet tik is arti labai ziurint, o siap tai viskas ciki. Man taip graziau, ir kryziukai nesusigrude gaunasi. Matai kiekvienai savaip.
QUOTE(zundyte @ 2009 07 15, 17:10)
gali būti toks variantas ,kad išgauti dar didesnį natūralumą turbūt ,vienas simbolis siuvinėjamas dviejų spalvų gijomis...o dėl 14 Aidos ,.tai aš siuvinėju irgi dviem gijomis ,ir man nė kiek nekliudo ta truputėlį vietomis persišviečianti medžiaga,bandžiau trimis siuvinėt ,man per storai gaunasi,tai manau ,kad čia kaip kam patinka taip tas ir siuvinėja
Cia taip vadinamas blendingas.
QUOTE(milka@ @ 2009 07 15, 17:33)
Man kasiulai visada per savaitę pristato siuntinuką į namus
Čia mano vakarykštis mini darbelis Magnetukas šaldytuvui Visai smagiai siuvinėjas ant plastikinės kanvos. Sesuo pamatė tai irgi užsimanė
Čia mano vakarykštis mini darbelis Magnetukas šaldytuvui Visai smagiai siuvinėjas ant plastikinės kanvos. Sesuo pamatė tai irgi užsimanė
Nugis nugis grazus mazutis darbeliukas. O dabar pasakok ir rodyk ka darei su kita puse: koki magneta ir kaip pritvirtinai?