Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

Matus - darbeliai tikrai šaunūs, laukiam daugiau - kaip visada mirksiukas.gif

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 10, 23:33)
Rodausi savo dar kvepiantį laku rėmą:

Net seilė nutyyyyyyyyyyyyyyyyyyssssssssssssssssssssssoooooooooooooooo...... Greit ir aš tokį turėsiu assa.gif Džeine - nu ir šaunuolis TB - didis.gif

2saulyte2 ačiū už gražią temukę, nu labai tu čia gražiai pasistengei aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmado: 11 liepos 2009 - 09:14
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 11, 00:33)

Tirpstu happy.gif Labai dailus blush2.gif Aš tai jaučiu silpnybe rėmams blush2.gif 4u.gif
Atsakyti

labai grazus remas mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

O cia is arciau:
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

remas tai super thumbup.gif , net truputi pavydziu 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
o kur jus paneles laikot savo siuliukus? As niekaip nerandu jiems vietos.
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 11, 12:17)
remas tai super thumbup.gif , net truputi pavydziu 4u.gif  biggrin.gif
Papildyta:
o kur jus paneles laikot savo siuliukus? As niekaip nerandu jiems vietos.

As siulams laikyti panaudojau didele batu deze. I ja keturiomis eilemis susidejau maiselius uzspaudziamus visos DMC paletes. Tuos maiselius pritvirtinau apacioje perverdama siula stora. Nu man kolkas taip gerai.
Atsakyti
oho nauja temyte ir jau taip toli pazingsniave 4u.gif registruojuos ir as cia, kad jau pagavo ikvepimas kryzavot lotuliukas.gif
Atsakyti
Registruojuos naujuose namuciuose 4u.gif
Labai grazus darbeliai visu wub.gif wub.gif o as jau pabaigiau savo zuikius, si karta kazkaip ilgai uztrukau ax.gif daugiau nuotraukyciu ir is arciau mano parase blush2.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 07 11, 12:54)
Labai grazus darbeliai visu wub.gif  wub.gif  o as jau pabaigiau savo zuikius, si karta kazkaip ilgai uztrukau ax.gif daugiau nuotraukyciu ir is arciau mano parase blush2.gif

bigsmile.gif kaip gražu ir kiek darbo įdėta bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Puikiai pasidarbavai wub.gif
Atsakyti
Labai grazus darbeliai visu wub.gif  wub.gif  o as jau pabaigiau savo zuikius, si karta kazkaip ilgai uztrukau ax.gif daugiau nuotraukyciu ir is arciau mano parase blush2.gif

labai grazus tavo issiuvineti zuikiai ax.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti

Jau kokie gražūs zuikučiai,o tavo darbeliuose - nuostabiausia raudona rožė 4u.gif
Dabar nieko nesiuvinėju,labai noriu ką nors religine tematika tongue.gif

Papildyta:
Į akį krito madona su kūdikiu,bet kai man su ta balta rože taip nenusisekė,tai dabar net bijau pradėti.Ir taip žiūriu,ir kitaip į tą schemutę,gal turėtų išeiti.Kaip patarsit,profesionalės? blink.gif
http://www.igolki.ne...op-desc-16.html
Atsakyti

Nu kokie grazuciai !!! Man tai labai patinka sios serijos zuikuciai - tokie spalvingi ir linksmuciai. Nu labai grazu ir labai dailiai issiuvineta !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Matus @ 2009 07 11, 12:55)
Į akį krito madona su kūdikiu,bet kai man su ta balta rože taip nenusisekė,tai dabar net bijau pradėti.Ir taip žiūriu,ir kitaip į tą schemutę,gal turėtų išeiti.Kaip patarsit,profesionalės? blink.gif
http://www.igolki.ne...op-desc-16.html

Geriau nerizikuok ir susirask, kokios nors firmos schemą. Jų tikrai daug.
Dabar radau tik vieną nuorodą, kur sudėti progonai (ir iš igolki.net puslapio):
http://feechka-khv.g...atch?a=rwr-ba3k
Atsakyti