Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

QUOTE(tute28 @ 2009 07 15, 14:29)
Noriu užsisakyt iš 123stitch.Žinau, DVI iš ten užsisakinėjai.Kai turėsi laiko,gal gali paaiškint visus niuansus,ką daryt,kad mažiau PVM ir muito priskaitytų. Labi ačiū

aš žiūrėjau sewandso puslapy, susidėjau siūlus ir karoliukus į krepšelį, tai gavosi virš 40 svarų, o kur dar medžiaga doh.gif kažin, gal būtų kur patį rinkinį rast, kad paskui tie siūlai be reikalo nesimėtytų nesunaudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 15, 12:34)
http://img148.images.../p1020117s.jpg/
http://img208.images...i/p1020118.jpg/
rodausi kaip susigadinau savo darbeli,ji isplaudama doh.gif
niekaip po to graziai neissilygino verysad.gif sugadino nuotaika verysad.gif

Pamegink paveikslėli vėl sudrėkinti, ir išlygink truputi drėgna, turėtu pavykti thumbup.gif
Atsakyti
o galima lyginti su garu , gal geriau negu bruzinti su lygintuvu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 15, 16:45)
o galima lyginti su garu , gal geriau negu bruzinti su lygintuvu g.gif

Reikia pameginti abu budus 4u.gif
Gal drobe geriau lyginti,o aida atvirkščiai, net nežinau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
as siandien pirkau aida16. plotis 140cm ant 50cm mokejau 21lt, bet ji tokia plona ir kieta. bet bijau, kad paskui tas kietumas dings unsure.gif esu turejus tos storesnes. tai islieka standi. o gal kuri susidure su sia kur aprasiau. ir dar su keliom gijom siuvinet 16aida?

dar cia garsiai pamasciau ax.gif pavz is to pacio miesto kelios gali sakytis per interneta. na, kad 1 atveztu paskui pasiims kitos ka buvo uzsisakiusios. jei daugiau perka gal buna ir nuolaidu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 15 liepos 2009 - 15:21
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 15, 16:11)
ir dar su keliom gijom siuvinet 16aida?

aš siuvinėju su dviem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 15, 16:11)
as siandien pirkau aida16. plotis 140cm ant 50cm mokejau 21lt, bet ji tokia plona ir kieta. bet bijau, kad paskui tas kietumas dings unsure.gif  esu turejus tos storesnes. tai islieka standi. o gal kuri susidure su sia kur aprasiau. ir dar su keliom gijom siuvinet 16aida?

dar cia garsiai pamasciau ax.gif pavz is to pacio miesto kelios gali sakytis per interneta. na, kad 1 atveztu paskui pasiims kitos ka buvo uzsisakiusios. jei daugiau perka gal buna ir nuolaidu...

As ant 16 siuvineju 2 gijom. Kitos siuvineja 3 - ziurek kaip tau graziau atrodo taip ir daryk.
Man su trim gijom per grubiai gaunasi, as net ant 14 siuvineju su dviem. Man labiau patinka kai kryziukai nesusigrude, o vienas prie kito graziai gula. Nors gal kitoms ir su 3 gijomis graziai gaunasi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 07 15, 14:29)
Peržiūrėjau Dvi visus rankdarbius. Dieeeve kokių grožių... Šaunuolė.  Aš ruošiuosi siuvinėt kelias noros raideles,taip ir galvojau,kad CCT siūlai nesikonvertuoja.Tiesa radau konverterį,bet  labai daug spalvų trūksta.Noriu užsisakyt iš 123stitch.Žinau, DVI iš ten užsisakinėjai.Kai turėsi laiko,gal gali paaiškint visus niuansus,ką daryt,kad mažiau PVM ir muito priskaitytų. Labi ačiū

aciuks.gif
Kai uzsakinesi, paprasyk, kad prie siuntinio nedetu saskaitos; ant lapelio pazymetu "gift with no commercial value", verte parasytu USD = 70 Lt. Taip bent sioks toks sansas bus, kad nesumokesi mokesciu. Nors garantuoti, kad taip tikrai padarys negaliu. As 3 siuntinius gavau be mokesciu, o uz ketvirta susimokejau doh.gif
QUOTE(astulia @ 2009 07 15, 14:32)
aš žiūrėjau sewandso puslapy, susidėjau siūlus ir karoliukus į krepšelį, tai gavosi virš 40 svarų, o kur dar medžiaga  doh.gif kažin, gal būtų kur patį rinkinį rast, kad paskui tie siūlai be reikalo nesimėtytų nesunaudoti  g.gif

Noros Corbet rinkiniai neegzistuoja. Pardavineja tik schemas, o visa kita turi susipirkti pats. Pirkit siulus kelios, bent jau tuos, kurie sutampa (o sutampa tikrai daug) pasidalinsit tarpusavy. As gal kada veliau pardavinesiu savo CCT likucius, bet tikrai ne anksciau nei issiuvinesiu likusias 3 raides. O jas siuvinesiu geriausiu atveju rudeni.
Atsakyti
Labas mergytes 4u.gif
nu zinokit jau mane nervas ima dar uzsakymo savo negavau is kasiulai blink.gif darbas stovi doh.gif ,kai dabar atostogauju ir galeciau ramiai siuvinet,bet ne, o kai pradesiu i darba eit vel darbas siuvinejimo sustos doh.gif
Atsakyti
parašyk emeilą ir paklausk ar išsiuntė ,ir ar aplamai gavo užsakymą ,nes paprastai labai greit pristato jei gauna,gal kokie neskalndumai..
Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2009 07 15, 16:42)
Labas mergytes 4u.gif
nu zinokit jau mane nervas ima dar uzsakymo savo negavau is kasiulai blink.gif darbas stovi doh.gif ,kai dabar atostogauju ir galeciau ramiai siuvinet,bet ne, o kai pradesiu i darba eit vel darbas siuvinejimo sustos doh.gif

o tai tu gavai patvirtinimą, kad apmokėjimas gautas, kad užsakymas komplektuojamas ar jau išsiųstas? šiaip, kad esi kaunietė, tai netgi gali į namus pati savininkė pristatyt, čia buvo jau keli tokie atvejai minėti smile.gif
Atsakyti
nepamačiau ,kad kaunietė esi,Daiwyte,tikrai gali tikėtis ,kad atveš į namus,pasikambins iš anksto savininkė,aš tai vakar užsisakiau ,tia dar šiandien nelaukiu ,bet buvo man ,kad ant rytojaus atvėžė,bet dažniausiai per tris dienas atveža...
Atsakyti