Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

QUOTE(Rne @ 2009 07 15, 11:29)
As siuvineju BS visada pora tonu tamsesniu siulu nei apsiuvami kryzeliai, siuo atveju lapus apsiuciau zaliu tamsesniu, o ziedlapius raudonu tamsesniu nei patys ziedlapiai mirksiukas.gif  rolleyes.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 07 15, 12:49)
Amiyra parodė, kad ir sewandso yra CCT siūlų. Matyt atsorado per tą laiką daug kur. Aš gi jau senokai išsiuvinėjusi tas raides.
VA CIA

oj, ačiū labai, man iš čia paprasčiau užsisakyt nei iš Amerikos, iš Sewandso bent jau bandžius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 07 15, 10:26)
o tai pigiau daug iseina, kai reminat pati, ar ne? nes kadangi teks siandien sumoketi uz reminima 80 lt susimasciau kaip cia butu galima pigiau prasisukti biggrin.gif

Na nepasakyčiau, kad labai pigiau. Už du rėmelius paprašė 90 lt ir čia jau su nuolaidėle rolleyes.gif Vieno dudis ~ 17x17 cm, kitas didesnis ~ 30x35 cm. Abu bus be stiklo. Dar paprašiau, kad kartono išpjautų, kad turėčiau ant ko traukti tongue.gif

QUOTE(Rne @ 2009 07 15, 10:29)
Beje negaliu nepagirti uzrasu knygeles, labai labai daili wub.gif

aciuks.gif

QUOTE(Vitra @ 2009 07 15, 10:50)
Ačiukas  4u.gif Laukiu daugiau nuomonių..  ax.gif

Man asmeniškai gražiau be stiklo. O jei rėminsi su, tai siūličiau matinį stiklą, tikrai geriau atrodo mirksiukas.gif Kai siuvinį klijuoja, sako, kartais pasitaiko, kad pradeda gelsti medžiagytė. Mano keli siuviniai yra klijuoti, bet kolkas jokių pageltimų neatsirado rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 07 15, 13:10)
Kai siuvinį klijuoja, sako, kartais pasitaiko, kad pradeda gelsti medžiagytė. Mano keli siuviniai yra klijuoti, bet kolkas jokių pageltimų neatsirado  rolleyes.gif

dar papildysiu, kad klijuojant gali gautis su bangelėm, nelabai gerai ištemptas. man taip su vienu vestuviniu metriku buvo, tik gaila, kad ne pati nešiau ir ne pati atsiėmiau, būčiau liepus perdaryt, nes kai pamačiau, kaip atrodo, net gėda buvo, kad broliui tokia dovana teko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 15, 12:39)
dar papildysiu, kad klijuojant gali gautis su bangelėm, nelabai gerai ištemptas. man taip su vienu vestuviniu metriku buvo, tik gaila, kad ne pati nešiau ir ne pati atsiėmiau, būčiau liepus perdaryt, nes kai pamačiau, kaip atrodo, net gėda buvo, kad broliui tokia dovana teko  doh.gif

O perdaryt tai jaučiu jau sudėtinga. Kaip jį nuplėšti, siūlai gali išsitampyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 15, 11:34)
http://img148.images.../p1020117s.jpg/
http://img208.images...i/p1020118.jpg/
rodausi kaip susigadinau savo darbeli,ji isplaudama doh.gif
niekaip po to graziai neissilygino verysad.gif sugadino nuotaika verysad.gif

As taip pat dar karta plauciau ir lyginciau pasidejus ant frotinio ranksluoscio.

--------------------------

Merginos kur gauti dvipuses lipnios juostos plonos, nepastorintos ??? Ryt pasiimsi remeli, reiks reminti dovana o neturiu kuo paklijuoti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 07 15, 13:46)
O perdaryt tai jaučiu jau sudėtinga. Kaip jį nuplėšti, siūlai gali išsitampyti  unsure.gif

gal kai šviežiai paklijuota, gal dar ir galima ką padaryt, bet kai pamačiau, tai jau keli mėnesiai buvo praėję, nuotraukoj taip baisiai neatrodė kaip realybėj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 07 15, 13:10)
Man asmeniškai gražiau be stiklo. O jei rėminsi su, tai siūličiau matinį stiklą, tikrai geriau atrodo  mirksiukas.gif Kai siuvinį klijuoja, sako, kartais pasitaiko, kad pradeda gelsti medžiagytė. Mano keli siuviniai yra klijuoti, bet kolkas jokių pageltimų neatsirado  rolleyes.gif

Širdingai visoms dėkoju už patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Jau susidariau nuomonę: darysiu tempiant ir su matiniu stiklu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 15 liepos 2009 - 13:11
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 15, 13:58)
Merginos kur gauti dvipuses lipnios juostos plonos, nepastorintos ??? Ryt pasiimsi remeli, reiks reminti dovana o neturiu kuo paklijuoti.  doh.gif

manau kanceliarinių prekių pardutuvėje turėtų būti. aš perku dailės reikmenų pard.

milka@
, knygelė labai graži. būtų labai smagu tokią turėti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 15 liepos 2009 - 13:18
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 15, 13:58)
As taip pat dar karta plauciau ir lyginciau pasidejus ant frotinio ranksluoscio.

--------------------------

Merginos kur gauti dvipuses lipnios juostos plonos, nepastorintos ??? Ryt pasiimsi remeli, reiks reminti dovana o neturiu kuo paklijuoti.  doh.gif

statybinių prekių parduotuvėje 4u.gif, lyg ir maximoj mačiua yra pirkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 15 liepos 2009 - 13:23
Aciu, merginos. Varysiu ieskoti. 4u.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau Dvi visus rankdarbius. Dieeeve kokių grožių... Šaunuolė. Aš ruošiuosi siuvinėt kelias noros raideles,taip ir galvojau,kad CCT siūlai nesikonvertuoja.Tiesa radau konverterį,bet labai daug spalvų trūksta.Noriu užsisakyt iš 123stitch.Žinau, DVI iš ten užsisakinėjai.Kai turėsi laiko,gal gali paaiškint visus niuansus,ką daryt,kad mažiau PVM ir muito priskaitytų. Labi ačiū
Atsakyti