Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 15, 11:08)
Laba ryta, mergikes !!!

---------------------------

Blizguti - tai kad ten uztenka tureti paprasta banko kortele, tik reikia tureti internetine bankininkyste. O siaip, man atrodo, galima sumoketi uz prekes ir banko skyriuje.  g.gif
Specialios korteles reikia perkant uzsienio e-parduotuvese.  g.gif

Hm...sakai. Nu gal ir tavo tiesa g.gif Reik mamos paklausti ar turi internetine bankininkyste doh.gif
Atsakyti
http://img148.images.../p1020117s.jpg/
http://img208.images...i/p1020118.jpg/
rodausi kaip susigadinau savo darbeli,ji isplaudama doh.gif
niekaip po to graziai neissilygino verysad.gif sugadino nuotaika verysad.gif
Atsakyti
Dar kilo klausimų: kaip geriau rėminti siuvinėtą paveiksliuką: su stiklu ar be? (jis skirtas dovanai) Kuo skiriasi, kai rėminant klijuoja ar tempia? Kas geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 15 liepos 2009 - 10:36
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 15, 12:34)
http://img148.images.../p1020117s.jpg/
http://img208.images...i/p1020118.jpg/

Cia tos rauksles neissilygina? Nes darbelis pagal mane tai puikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 15, 11:36)
Cia tos rauksles neissilygina? Nes darbelis pagal mane tai puikus  4u.gif

aciu 4u.gif
dar bandziau lygint antra kart,siek tiek prasilygino,bet is tikruju nepalyginsi jo kokybes su buvusia pries plovima verysad.gif buciau net neplovus bet pasizymejau si ta ant medziagos tad butinai reikejo...nuo siol viskas-niekad nebeskalbsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 15, 11:33)
Hm...sakai. Nu gal ir tavo tiesa  g.gif  Reik mamos paklausti ar turi internetine bankininkyste  doh.gif

nu tai nebūtina per internetinę bankininkystę mokėt, galit ir pačiam banke pavedimą padaryt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 15, 11:40)
aciu 4u.gif
dar bandziau lygint antra kart,siek tiek prasilygino,bet is tikruju nepalyginsi jo kokybes su buvusia pries plovima verysad.gif buciau net neplovus bet pasizymejau si ta ant medziagos tad butinai reikejo...nuo siol viskas-niekad nebeskalbsiu doh.gif

o kam tu žymies kažką ant medžiagos, kai darbelis toks mažiukas? tas žymėjimasis patogu, kai darbas didelis, kad nesusimaišytum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2009 07 15, 11:35)
Dar kilo klausimų: kaip geriau rėminti siuvinėtą paveiksliuką: su stiklu ar be? (jis skirtas dovanai) Kuo skiriasi, kai rėminant klijuoja ar tempia? Kas geriau?

siaip nesu eksperte, bet pasakysiu kaip as galvoju. Jei reminant detas pasportas, man graziau su stiklu. be to, kai su stiklu, darbelis nedulka ir nesipurvina.. dabar viena darbeli su stiklu reminau, kita be, vakare ziuresiu ar gerai nusprendziau g.gif tas kur su stiklu tai ant baltos medizagos siuvineta, o be stiklo dejau ant lino siuvineta darbeli, apgalvojau jei ir dulkes nelabai matysis rolleyes.gif bet nzn cia gal tik mano sapaliones blink.gif nors kita vertus, kai siuvinetas darbelis be stiklo virtuvej kabejo, tai istiesu papilkejo, reikejo isimt, skalbt. turbut del garu virtuvej.. o del klijavimo ir tempimo nzn kas geriau..siaip kai klijuoja, uztenka mazesni krasteli siuvinio palikt, o jau kai tempia palikt reikia daugiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r_tina: 15 liepos 2009 - 10:45
QUOTE(r_tina @ 2009 07 15, 11:43)
siaip nesu eksperte, bet pasakysiu kaip as galvoju. Jei reminant detas pasportas, man graziau su stiklu. be to, kai su stiklu, darbelis nedulka ir nesipurvina.. dabar viena darbeli su stiklu reminau, kita be, vakare ziuresiu ar gerai nusprendziau g.gif  tas kur su stiklu tai ant baltos medizagos siuvineta, o be stiklo dejau ant lino siuvineta darbeli, apgalvojau jei ir dulkes nelabai matysis  rolleyes.gif  bet nzn cia gal tik mano sapaliones  blink.gif  nors kita vertus, kai siuvinetas darbelis be stiklo virtuvej kabejo, tai istiesu papilkejo, reikejo isimt, skalbt. turbut del garu virtuvej.. o del klijavimo ir tempimo nzn kas geriau..siaip kai klijuoja, uztenka mazesni krasteli siuvinio palikt, o jau kai tempia palikt reikia daugiau...

Ačiukas 4u.gif Laukiu daugiau nuomonių.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 14, 22:24)
O as kai pirkau is Siuvinejimo Magijos tai atnese i namus. Gal cia priklauso nuo siuntinuko svorio? Jei lengvas tai atnesa i namus, o jei jau sunkesnis tai tada tenka pedint iki pasto.  g.gif  g.gif  g.gif

Šiaip tai gal nuo pašto ir paštininkės priklauso, bet jei tai "korespondencinė pašto siun ta" tada neša į namus ir atiduoda "po parašu" (nes registruota - o pirkiniai visada atkeliauja kaip registruoti)

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 15, 11:34)

Gal smarkokai trynei? Pabandyk dar palyginti ir pakišti po presu - paspausti keliomis sunkiomis knygomis ir palikti bent per naktį.

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 15, 11:40)

na man atrodo, kad čia skalbimo būdas kaltas, o ne medžiaga, dar taip nebuvau nei vieno siuvinio suglamžius g.gif reik švelniai, netrinant ir neglamžant, o dėl skalbimo - skalbiu visada, ypač didesnis darbelis per laiką nusičiupinėja (nors ir plaunu rankas kiekvieną kart prieš imdama siuvinį į rankas) tikėkimės, kad tai pamoka ir daugiau taip nenutiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 15, 11:32)
Metija, Dvi, ačiū už info aciuks.gif o tai tuos siūliukus tik iš JAV galima parsiųst? Europinėse pardėse jų nėra? kokiam Sewandso, pvz.?  g.gif

Aš neradau. Juos Amerikoj gamina, ten ir pardavinėja.
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 15, 11:34)

Skalbk dar kartą. Plauk su Fairy, švelniai paglostyk. Tada išgręžk kartu su rankšluosčiu. Po to dar šlapią dėk ant rankšluosčio gerąja puse žemyn ir iš blogos pusės išlygink karštu lygintuvu. Išsilygins visos tos raukšlės.
O skalbti būtinai reikia. Taip gražiau išsilygina po to ir gražiau suvienodėja kryžiukai.
Atsakyti
aciu merginos uz patarimus,dabar zinosiu kaip tvarkyt darbelius:4u: 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis7x7: 15 liepos 2009 - 11:08
QUOTE(Dvi @ 2009 07 15, 12:03)
Aš neradau. Juos Amerikoj gamina, ten ir pardavinėja.

Amiyra parodė, kad ir sewandso yra CCT siūlų. Matyt atsorado per tą laiką daug kur. Aš gi jau senokai išsiuvinėjusi tas raides.
VA CIA
Atsakyti