QUOTE(tute28 @ 2009 07 14, 17:43)
As klausiau gal preis 3dienas tokio pacio klausimo apie siu raideliu siuliukus.kazkas siuvinejo g Noros raidele,bet niekas neatsiliepe.
Gal niekas nezino
Beje,man tos pacios reikia.Noriu dukrytei emilijai issiuvinet.
QUOTE(astulia @ 2009 07 14, 17:52)
žinau, kad
Dvi siuvinėjo Noros raidelę, bet ji šiuo metu kaip ir nelabai pasiekiama, esu jai žinutę parašius, bet maniau, gal dar kažkas žino
Prisijungiau trumpam. Kitą savaitę būsiu namuose, tai dažniau užsuksiu.
Mačiau Metija jau parašė. CCT yra melanžiniai siūlai ir pasirinkimas jų didelis. Ne taip kaip DMC, kur vos kelios spalvos. Konvertuoti nelabai išeina. Net neaišku pagal kurios vietos spalvą parinkinėti atitikmenį, nes melanžinio spalva keičiasi nuo pvz. geltonos iki žalios. Mačiau pora darbų, siuvinėtų be melanžo. Patikėkit, ne tas. Dingsta lengvumas ir trapumas, vaizdas visai ne tas.
Aš siunčiausi CCT iš Amerikos kartu su originaliu linu, karoliukais ir treasures, kurių kai kuriose raidėse irgi yra. Nepigu. Labai nepigu. Bet iš karto tampa pigiau, jei žadi siuvinėti ne vieną raidę, o kelias. Aš išsiuvinėjusi 3 (maniškės raidės paraše), dar 3 laukia eilės. Kitas variantas - pasidalinti pirktais siūlais. Nors siuvinėjau 3 raides, nei vieno siūlo iki galo nesunaudojau.