O as gaila negaliu tu lankeliu is siuvinejimomagija.lt uzsisakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 14, 12:10)
o kodėl tu renkies iš igolki schemas? juk ten, jau kaip kažkurios minėjo, nelabai patikimos juk yra tiek visokių gerų schemų, kur bent jau rezultatas irgi aiškus, nenuviliantis, o čia tiek darbo įdėsi ir neaišku, ar visas vargas tikrai atsipirks
Man jau iš paties paveiksliuko kyla įtarimas apie schemos kokybę
QUOTE(liepsnike @ 2009 07 14, 19:36)
Siaip tie zieda ne maiseliams, o ritems susegti, kad nereiktu kiekviena karta dezuteje ieskoti reikiamu siulu .
BET kazkieno nuotraukoje maciau gera ideja del tu ziedu - galima panaudoti plasmasinius ziedus, kurie skirti duso uzuolaidoms pakabinti
Gal kazka ne taip uzrasei, kad neranda? Blogiausiu atveju galima paciame paste paklausti, pabandyk jiems paskambinti.
Aš tam tikslui naudoju auskarus- dideles ringes. Jie kioskuose būna po kokį litą už porą BET kazkieno nuotraukoje maciau gera ideja del tu ziedu - galima panaudoti plasmasinius ziedus, kurie skirti duso uzuolaidoms pakabinti
Gal kazka ne taip uzrasei, kad neranda? Blogiausiu atveju galima paciame paste paklausti, pabandyk jiems paskambinti.
O dabar turiu klausiuką Kad kas būtų siuvinėjęs nepamenu, bet gal iš bendros praktkos galėtumėt paprotint, kokiu siūlu BS siuvinėt?? Pagal aprašą lyg ir tuo žaliu, bet žiedai...
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 14, 22:56)
O as gaila negaliu tu lankeliu is siuvinejimomagija.lt uzsisakyti
O tai kodel ?
QUOTE(astulia @ 2009 07 14, 16:26)
aš su klausimėliu norėčiau siuvinėt šitokią raidelę
bet spalvų raktas nurodytas keistais siūlais CCT. gal kuri žinot, kur galima jų įsigyti arba konvertuoti į kokius kitus?
bet spalvų raktas nurodytas keistais siūlais CCT. gal kuri žinot, kur galima jų įsigyti arba konvertuoti į kokius kitus?
astulia, nebuvau prie kompo, tik dabar akimirkai įsijungiau ir giūsiu lovon Pamačiau tavo rūpestėlį. Brūkštelėsiu, jei dar nesulaukei ats iš Dvi ar kitu būdu nesužinojai to, kas tau rūpi. CCT - tai crescent siūlai, kaip tik šiandien pasiėmiau siuntinį su jais iš JAV. G raidei. Konvertuot praktiškai negalima. Aš buvau radusi kaip konvertuot keletą spalvų, bet tai lašas jūroje. Rašo, kad konverteris, o spalvų rast neįmanoma... Siūliukai brangūs, brangus malonumas tos Noros raidės. Aš kol kas užsisakiau vienai, bet turiu viltį išsiuvinėti ne vieną, nes daug siūlų numerių tose raidėse kartojasi... Gal sekantį kartą nusipirksiu trūkstamus kitai raidei.
milka@, knygelė nuostabi!!! oj, kaip mane jos veža... Ir labai gerai parinktos spalvos Aš, kai savo knygelę dariau, tai spalvų ir lino santykis pasirodė nekoks... Nes piešinukas blankokas gavosi. Nu, bet sakiau - čia tipo "subtilu"
Šaunuolė
Žiūriu ne man vienai nesimiega Atostogaujam, bet parvažiavus namo vis tiek rūpi čia įkišt nosiuką ir apsidairyt Ir sunku vėl susilaikyt darbelių nepagiriant.... Šaunuolės mūsų auksarankės, ir naujokės darbelių gražių parodė
Sakiau 1 lapą peržiūrėsiu, bet skaičiau, kol viską ką praleidus perskaičiau
Sakiau 1 lapą peržiūrėsiu, bet skaičiau, kol viską ką praleidus perskaičiau
Labas rytas visoms O jau karštis nuo pat ryto ir vėl iš namų bus neįmanoma išeit....
Labai graži knygelė Labai įdomu, kaip sutvarkomi patys krašteliai Jei buvo kažkurioje temoje nuorodos - eisiu ieškoti
O Noros raidelė, tai fantastiška
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 15, 08:40)
Labai graži knygelė Labai įdomu, kaip sutvarkomi patys krašteliai Jei buvo kažkurioje temoje nuorodos - eisiu ieškoti
Mum šioje vietoje labai Loretoidas pašefavo ir visą pamokėlę pademonstravo PAMOKĖLĖ
Pamokelė labai aiški, ačiū, Paukščiuk už nuorodą.
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 15, 08:55)
Pamokelė labai aiški, ačiū, Paukščiuk už nuorodą.
Visad prašom O Noros raidelių yra daugiau, bet gaila dar ne visos.
Labukas mergiukai čiole įmesk tuos obuoliukus nerandu kuri mergina siuvinėjo noriu merginom darbe parodyti.