Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 14, 18:05)
Galima cia: Siuvinejimo Magija, arba Sewandso.

Gal kitos merginos dar zino kur galima tu ziedu isigyti.

Siaip tie zieda ne maiseliams, o ritems susegti, kad nereiktu kiekviena karta dezuteje ieskoti reikiamu siulu ax.gif .
BET kazkieno nuotraukoje maciau gera ideja del tu ziedu - galima panaudoti plasmasinius ziedus, kurie skirti duso uzuolaidoms pakabinti bigsmile.gif

QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 14, 19:22)
Kaip man sužinoti savo pašto koda jei per ta lietuvos pašta nieko neranda, o jei ant laiško netas parašytas?

Gal kazka ne taip uzrasei, kad neranda? Blogiausiu atveju galima paciame paste paklausti, pabandyk jiems paskambinti.
Atsakyti
2saulyte2 ir liepsnike 4u.gif 4u.gif
Labai padėjot ačiū.
Liepsnike
Tai su dušo tom plastmasiniais segtukais pas gabiiiii buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 14, 20:08)
2saulyte2 ir liepsnike 4u.gif  4u.gif
Labai padėjot ačiū.
Liepsnike
Tai su dušo tom plastmasiniais segtukais pas gabiiiii buvo  4u.gif

Prasom, nera uz ka. Ale ziuriu musu temute kaip sparciai vyniojasi !!! Nu smagumelis kai daug bendraujanciu cia. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Milka tavo knygute fantastiska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 14, 21:42)
Prasom, nera uz ka. Ale ziuriu musu temute kaip sparciai vyniojasi !!! Nu smagumelis kai daug bendraujanciu cia.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai jau tikrai biggrin.gif
Atrodo tik katik nauja atidarė, o jau ... 24puslapiai doh.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
noreciau paklausti jusu...o kai jau issiuncia prekes is siuvinejimo magijos,tai jas i namus pristato ar i pasto skyriu? blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 07 14, 18:36)
Siaip tie zieda ne maiseliams, o ritems susegti, kad nereiktu kiekviena karta dezuteje ieskoti reikiamu siulu  ax.gif .

juk ant ju neparašyta kad naudot tik ritėm biggrin.gif
segu ant ju maišelius ir yra labai patogu smile.gif
Atsakyti
Drafe,man iš siuvinėjimo magijos siuntinuką reikėjo pasiimt iš pašto ,gavau pranešimą ir ėjau į paštą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 14, 21:57)
Drafe,man iš siuvinėjimo magijos siuntinuką reikėjo pasiimt iš pašto ,gavau pranešimą ir ėjau į paštą 4u.gif

O as kai pirkau is Siuvinejimo Magijos tai atnese i namus. Gal cia priklauso nuo siuntinuko svorio? Jei lengvas tai atnesa i namus, o jei jau sunkesnis tai tada tenka pedint iki pasto. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
niu pas mane tai lengvas bus nes tik tris prekytes bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 14, 22:24)
O as kai pirkau is Siuvinejimo Magijos tai atnese i namus. Gal cia priklauso nuo siuntinuko svorio? Jei lengvas tai atnesa i namus, o jei jau sunkesnis tai tada tenka pedint iki pasto.  g.gif  g.gif  g.gif

o gal priklauso, ar randa namuose? biggrin.gif nes man vieną kartą iš kasiulai atnešė siuntinį darbo metu. Tai vėliau gavau iš pašto kvietimą pasiimti siuntinį, ant kurio buvo lapelis priklijuotas - "Nerasta namuose" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 07 14, 22:43)
o gal priklauso, ar randa namuose? biggrin.gif nes man vieną kartą iš kasiulai atnešė siuntinį darbo metu. Tai vėliau gavau iš pašto kvietimą pasiimti siuntinį, ant kurio buvo lapelis priklijuotas - "Nerasta namuose" ax.gif

na mane jeigu ka tai ras namuose biggrin.gif
Atsakyti