Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

QUOTE(amiyra @ 2009 07 14, 14:58)
merginos kur galima butu nusipirkti/uzsisakyti graziu sagu raideliu man ant siuvinuko reikia ?
smile.gif

Sewandso maciau yra, bet kad butu labai grazios tai nepasakyciau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 07 14, 16:41)
Kaip žadėjau pasirodau su savo knygele ax.gif Bus dovana draugei  tongue.gif Atiduodu jūsų teismui  ax.gif 
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 07 14, 16:41)
Kaip žadėjau pasirodau su savo knygele ax.gif

ajajai, koks grožis ir kruopštumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 14, 17:17)
Sewandso maciau yra, bet kad butu labai grazios tai nepasakyciau.  schmoll.gif

aciu, bet as jau ten ziurejau, prastokos tokios

MILKA knygele labai miela smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinote, kur būtu galima užsisakyti žiedų siulu maišialiams verti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 14, 16:26)
aš su klausimėliu  ax.gif  norėčiau siuvinėt šitokią raidelę

user posted image

bet spalvų raktas nurodytas keistais siūlais CCT. gal kuri žinot, kur galima jų įsigyti arba konvertuoti į kokius kitus?  g.gif

As klausiau gal preis 3dienas tokio pacio klausimo apie siu raideliu siuliukus.kazkas siuvinejo g Noros raidele,bet niekas neatsiliepe. schmoll.gif Gal niekas nezino verysad.gif Beje,man tos pacios reikia.Noriu dukrytei emilijai issiuvinet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 14 liepos 2009 - 16:44
uoj labai atsiprasau uz savo praziopsojima, atrodo kiekvienos is juūsu zinute perskaitau, o se tau ir praleidau adresuota man... doh.gif na aciu kad bent kazkiek nuraminot, kad gal ir neidealiai, bet bent jau kazkas panasaus gausis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 07 14, 17:43)
As klausiau gal preis 3dienas tokio pacio klausimo apie siu raideliu siuliukus.kazkas siuvinejo g Noros raidele,bet niekas neatsiliepe. schmoll.gif Gal niekas nezino verysad.gif Beje,man tos pacios reikia.Noriu dukrytei emilijai issiuvinet.

žinau, kad Dvi siuvinėjo Noros raidelę, bet ji šiuo metu kaip ir nelabai pasiekiama, esu jai žinutę parašius, bet maniau, gal dar kažkas žino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 07 14, 17:22)
aciu, bet as jau ten ziurejau, prastokos tokios

MILKA knygele labai miela smile.gif

Tai va kad ir man tos raideles labai nekokios atrodo.

QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 14, 17:28)
Merginos, gal žinote, kur būtu galima užsisakyti žiedų siulu maišialiams verti? blush2.gif

Galima cia: Siuvinejimo Magija, arba Sewandso.

Gal kitos merginos dar zino kur galima tu ziedu isigyti.
Atsakyti
kvailo klausimo paklausiu 4u.gif
kaip reikia siuvinet BS ?yra kokios taisykles?ar tiesiog paprastai mazais dygsniukais? 4u.gif
niekad neteko to daryt o dabar prisireike 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
Kaip man sužinoti savo pašto koda jei per ta lietuvos pašta nieko neranda, o jei ant laiško netas parašytas?
Byjau užsakyma iš siuvinėjimomagijos daryti blush2.gif
Atsakyti
niu voo verysad.gif pradejau rinkt spalvas tam irisui ir iseina, kad 2 spalvos tuo paciu zenklu pazymetos doh.gif gaila nera spalvinio varianto su zenklais, dabar galvoju ar verta daryti...paskui kaip nors tas spalvas paskirstyciau. visa kita kol kas atitinka pagal spalvas, tik su tom kurias dar reik nusipirkt neaisku. dar medziagos nenusipirkau. o kur nors kitur nesat uzmate tu irisu shemos?
Atsakyti