Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

Sveikutes,
neseniai po ilgos pertraukos pabaigiau viena darbeli, tai vel taip noras siuvineti uzpludo, net rankas niezti smile.gif
O schemos raktas labai prastos kokybes, puses siuliuku numeriu neina suprasti doh.gif
Gal sakau kas netycia uzmatet? jau ir i schemuciu paieskos tema parasiau, bet kad atsakymo negaunu :verysad

http://www.supermama...4_6620_9606.jpg
Atsakyti
aš tai kažkaip nuo viršaus siuvinėju, man lengviau taip. anksčiau nuo apačios siuvinėjau, bet kažkaip neužkabino, tai persiorientavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 14, 10:00)
Jei paveikslėlis turi konkrečius kontūrus, pradedu nuo apačios, o jei neturi tada tenka nuo vidurio. 4u.gif

O dabar, kaip žadėjau ssamantaa'i, įkeliu savo procesą.

Fantastiska, nuostabu, nepakartojama. Taip spalvinga ir miela akiai. Saunuole !!! Sparciai darbuojiesi. 4u.gif
Papildyta:
As siuvineti visada pradedu nuo kairiojo apatinio kampo. Kazkaip taip ipratau tai ir siuvineju visada tik taip.
Atsakyti
Florestina
O jau tulpiu ražumas ... 4u.gif

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 14, 11:37)
As siuvineti visada pradedu nuo kairiojo apatinio kampo. Kazkaip taip ipratau tai ir siuvineju visada tik taip.

Aš taipat nuo kariosios apačios, ten būna mano įžanga thumbup.gif
~*~
Labas rytas visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, adatos drauges !!! biggrin.gif
Atsakyti
bandysiu siuos irisus kryziavot, gal kuri esat dariusi? smile.gifMy Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 14 liepos 2009 - 11:07
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 14, 12:06)
bandysiu siuos irisus kryziavot, gal kuri esat dariusi?  smile.gif My Webpage

o kodėl tu renkies iš igolki schemas? juk ten, jau kaip kažkurios minėjo, nelabai patikimos 4u.gif juk yra tiek visokių gerų schemų, kur bent jau rezultatas irgi aiškus, nenuviliantis, o čia tiek darbo įdėsi ir neaišku, ar visas vargas tikrai atsipirks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 14, 09:37)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš irgi taip darau biggrin.gif man taip patrogiau ax.gif
Atsakyti
O jėzau, kaip jūs taip sugebat? bigsmile.gif

Na čia mano pirmasis blynas. Siuvinėjau visą mėnesį doh.gif Bet shemą pati susikūriau ax.gif

user posted image
Atsakyti
Labi atsiprasau,net neisivaizduoju,kaip sesios zinutes isikele. Gal kas pasakys,kaip jas istrinti?
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 14, 11:10)
o kodėl tu renkies iš igolki schemas? juk ten, jau kaip kažkurios minėjo, nelabai patikimos  4u.gif juk yra tiek visokių gerų schemų, kur bent jau rezultatas irgi aiškus, nenuviliantis, o čia tiek darbo įdėsi ir neaišku, ar visas vargas tikrai atsipirks  4u.gif

nemazai tikrai atrodo nekokios drinks_cheers.gif
o pasirinkau taip... perziurejau visas patinkancias, teneina paziuret biski padidinta paveiksliuka kaip mazdaug atrodys issiuvinetas, o galutini apsisprendima nuleme tas jog cia pagal piesini, o ne nuotrauka padaryta ir reik daug spalvu net 96 smile.gif pasistengsiu greit siuvinet. labai jau noriu siena savo papuost bigsmile.gif

tute28 nepergyvenk del tu zinuciu 4u.gif kartais uzstringa internetas ir issisiuncia po keleta ju, buna ir po du puslapius pavaro mirksiukas.gif
Atsakyti