Sveikutes,
neseniai po ilgos pertraukos pabaigiau viena darbeli, tai vel taip noras siuvineti uzpludo, net rankas niezti
O schemos raktas labai prastos kokybes, puses siuliuku numeriu neina suprasti
Gal sakau kas netycia uzmatet? jau ir i schemuciu paieskos tema parasiau, bet kad atsakymo negaunu :verysad
http://www.supermama...4_6620_9606.jpg
aš tai kažkaip nuo viršaus siuvinėju, man lengviau taip. anksčiau nuo apačios siuvinėjau, bet kažkaip neužkabino, tai persiorientavau
QUOTE(Florestina @ 2009 07 14, 10:00)
Jei paveikslėlis turi konkrečius kontūrus, pradedu nuo apačios, o jei neturi tada tenka nuo vidurio.
O dabar, kaip žadėjau ssamantaa'i, įkeliu savo procesą.
O dabar, kaip žadėjau ssamantaa'i, įkeliu savo procesą.
Fantastiska, nuostabu, nepakartojama. Taip spalvinga ir miela akiai. Saunuole !!! Sparciai darbuojiesi.
Papildyta:
As siuvineti visada pradedu nuo kairiojo apatinio kampo. Kazkaip taip ipratau tai ir siuvineju visada tik taip.
Florestina
O jau tulpiu ražumas ...
Aš taipat nuo kariosios apačios, ten būna mano įžanga
~*~
Labas rytas visoms
O jau tulpiu ražumas ...
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 14, 11:37)
As siuvineti visada pradedu nuo kairiojo apatinio kampo. Kazkaip taip ipratau tai ir siuvineju visada tik taip.
Aš taipat nuo kariosios apačios, ten būna mano įžanga
~*~
Labas rytas visoms
aciu uz patarimus
bandysiu siuos irisus kryziavot, gal kuri esat dariusi? My Webpage
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 14, 12:06)
o kodėl tu renkies iš igolki schemas? juk ten, jau kaip kažkurios minėjo, nelabai patikimos juk yra tiek visokių gerų schemų, kur bent jau rezultatas irgi aiškus, nenuviliantis, o čia tiek darbo įdėsi ir neaišku, ar visas vargas tikrai atsipirks
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 14, 09:37)
aš irgi taip darau man taip patrogiau
Labi atsiprasau,net neisivaizduoju,kaip sesios zinutes isikele. Gal kas pasakys,kaip jas istrinti?
QUOTE(astulia @ 2009 07 14, 11:10)
o kodėl tu renkies iš igolki schemas? juk ten, jau kaip kažkurios minėjo, nelabai patikimos juk yra tiek visokių gerų schemų, kur bent jau rezultatas irgi aiškus, nenuviliantis, o čia tiek darbo įdėsi ir neaišku, ar visas vargas tikrai atsipirks
nemazai tikrai atrodo nekokios
o pasirinkau taip... perziurejau visas patinkancias, teneina paziuret biski padidinta paveiksliuka kaip mazdaug atrodys issiuvinetas, o galutini apsisprendima nuleme tas jog cia pagal piesini, o ne nuotrauka padaryta ir reik daug spalvu net 96 pasistengsiu greit siuvinet. labai jau noriu siena savo papuost
tute28 nepergyvenk del tu zinuciu kartais uzstringa internetas ir issisiuncia po keleta ju, buna ir po du puslapius pavaro