Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

QUOTE(tute28 @ 2009 07 14, 07:24)
Eglužė žiemos, gal gali man tą schemutę atsiųsti: tute1979@gmail.com. Labai ačiū.

ar cia man vienai taip kompas rodo, ar cia tutes zinute 6 kartus ideta g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 07 14, 09:09)
ar cia man vienai taip kompas rodo, ar cia tutes zinute 6 kartus ideta g.gif  lotuliukas.gif

ne tau vienai wink.gif
Atsakyti
sveikos, patarkit. Nuo kur reik pradet siuvinet (apacios, vidurio) dideli paveiksliuka, kad kryziukai grazus gautusi, kai paveiksliukas labai margas? nes man ne visi gaunasi grazus, susidaro eilutes ar visokios bangeles verysad.gif pries tai parasiau ne toj temutej blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz knygeles ivertinimus 4u.gif
tai vat ir sakaiu, kad ne viskas knygelej patinka...persisviecia truputi, kazkaip nuotraukoj net ryskiau, nei realybej (matyt blicas kaltas) g.gif
Atsakyti
Nuo kur pradėt paveiksliuką siuvinėt tai matyt tik tu gali nusprest,Inesiuuu ,čia kaip kam patogiau ,aš pvz visada nuo viduriuko medžiagos pradedu,kitos mergaitės nuo apačios ar viršaus...kaip kam patogiau mirksiukas.gif ,o kad medžiagytė nuo kryžiukų banguojasi tai gal čia esmė siūlo įtempime g.gif ,gal ne vienodai pritrauki siūlą tai ir gaunasi nevienodi kryželiai ,tai čia tik patarimas iš mano nedidelės praktikos blush2.gif ,kad nereikia labai skubėt ir neimt labai ilgo siūlo,aišku ,kai jau praktikos daug tai ir greitai gaunais gražiai siuvinėt ...gal mergaitės kitos dar ką patars,jos daugiau praktikos turi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 14 liepos 2009 - 08:52
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 14, 08:37)
sveikos, patarkit. Nuo kur reik pradet siuvinet (apacios, vidurio) dideli paveiksliuka, kad kryziukai grazus gautusi, kai paveiksliukas labai margas? nes man ne visi gaunasi grazus, susidaro eilutes ar visokios bangeles  verysad.gif  pries tai parasiau ne toj temutej blush2.gif  blush2.gif

Jei paveikslėlis turi konkrečius kontūrus, pradedu nuo apačios, o jei neturi tada tenka nuo vidurio. 4u.gif

O dabar, kaip žadėjau ssamantaa'i, įkeliu savo procesą.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 14 liepos 2009 - 09:05
zydi!!!jau zydi!!!!!!! bigsmile.gif labai grazu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 14, 10:00)
Jei paveikslėlis turi konkrečius kontūrus, pradedu nuo apačios, o jei neturi tada tenka nuo vidurio. 4u.gif

O dabar, kaip žadėjau ssamantaa'i, įkeliu savo procesą.

Jau koks grožis bigsmile.gif bigsmile.gif Tikrai jau matosi, kad žydi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Florestina ,gražios tulpės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,aš irgi ta paveiksliuką nusižiūrėjusi ateičiai ,ar sunkiai siuvinėjasi,kiek mačiau pavienių kryželių nedaug... g.gif
Atsakyti
Florestina, labai jau gražios tulpės pas tave ant medžiagėlės syžydėjo wub.gif
Kitų darbeliai irgi labai gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 14, 09:13)
Florestina ,gražios tulpės  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,aš irgi ta paveiksliuką nusižiūrėjusi ateičiai ,ar sunkiai siuvinėjasi,kiek mačiau pavienių kryželių nedaug... g.gif

Siuvinėjasi tai tikrai ne sunkiai. Kartais netgi pasigendu sudėtingumo. ax.gif

Ačiū, merginos.
Atsakyti
Florestina ---> Labai grazios geles zydi jau pas tave 4u.gif Laukiu pabaigos blush2.gif
Atsakyti