Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 13, 21:17)
Na o aš čia su savaisiais įsimilėjaliais judu i prieki, horizonte jau finišu kvepia  blush2.gif  4u.gif
Atsiprašau kad kokybė prasra(pirmoji nuotrauka tik pusiau apšviesta nes kambaryje jau tamsoka, teko staline lepma pajungti lotuliukas.gif )

Taigi gražu labai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 13, 21:51)
Dėkui, kad priėmėt, kad neišvarėt  ax.gif
Tai rodau mažą darbelį, gal kas ir matė smulkmenų temoje, bet negi tuščiomis ateisi:
biscorniukas, siuvinėtas ant  18Aidos; 12 spalvyčių, kimštas sinteponu, kraštinė 6cm.

Nu koks grazutis. Labai spalvingas ir grazus !!! 4u.gif
Atsakyti
Arbatele --> Labai dailus ir simpatiskas biscorniukas bigsmile.gif
ssamantaa --> Tavo darbas labai dailus ji matau kasdien tai tikria neatsibosta i ji ziuret thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
blush2.gif ax.gif ačiū už pastabą. Pati rėminau ir "ant greičio" o be to neapskaičiavau kanvos į plotį todėl teko platesnius daryti. Man dar raidžių aiškumas pradėjo kliūti, bet laikas baisiai spaudė, nebūčiau užrašo iš naujo išsiuvinėjus

QUOTE(vilmado @ 2009 07 13, 19:04)
Tokis klausimas-  tas paskutinis siuvinys - "Golden pavilion" originale lyg tai taip vadinasi - kažkada ieškojau schemutės užsimušdama, bet neradau.... unsure.gif  Sakyk, o ten pavienių kryžiukų ar daug (klausiu nes baisiai nemėgstu) ir kaip siuvinėjasi? (lyg ir perdegiau, bet jei smagiai tai gal vėl susigundysiu)

pavienių ne tiek daug, bet labai jau daug pusinių doh.gif nors kanva Aida 14, bet lygūs nesigavo. tie pagodos stogų kraštai - beveik visi iš pusinių. Šiapi tai pakankamai greitai siuvinėjasi, nors aš dėl pusinių X buvau atidėjus kokiam pusmečiui. Jei schemos reikia - atsiųsiu pioneer.gif

QUOTE(Kotita @ 2009 07 13, 21:22)
Labos  mirksiukas.gif
Jusu ikvepta nutariau ir as pagaminti knygele dovana  ax.gif
Stai rodausi savo bandymus, nelabai man patinka mano sis bandymas, bet ech...

man labai gražu, avytė simpatiška thumbup.gif

ruci, iš ko sprendi, kad linas per plonas? Klausiu, nes noriu žinoti ateičiai blush2.gif
Atsakyti
Eglužė žiemos, gal gali man tą schemutę atsiųsti: tute1979@gmail.com. Labai ačiū.
Atsakyti
Eglužė žiemos, gal gali man tą schemutę atsiųsti: tute1979@gmail.com. Labai ačiū.
Atsakyti
Atsakyti
Atsakyti
Eglužė žiemos,gal man schemutę galima: tute1979@gmail.com
Atsakyti
Eglužė žiemos,gal man schemutę galima: tute1979@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 07 13, 23:34)
ruci, iš ko sprendi, kad linas per plonas? Klausiu, nes noriu žinoti ateičiai blush2.gif

Man taip pat užkliuvo tai, kad knygelės viršelis šviečiasi per liną unsure.gif Bet tai galima buvo išspręsti, dedant tarp viršelio ir lino vienspalvį popierių (pabandyti baltą ar tamsų, kuris labiau tiktų, tą ir dėti) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 07 14, 00:34)

QUOTE(milka@ @ 2009 07 14, 08:51)
Man taip pat užkliuvo tai, kad knygelės viršelis šviečiasi per liną  unsure.gif Bet tai galima buvo išspręsti, dedant tarp viršelio ir lino vienspalvį popierių (pabandyti baltą ar tamsų, kuris labiau tiktų, tą ir dėti)  4u.gif
Kaip milka@ ir paminėjo, tik iš to, kad knygelės viršelis šiek tiek persišviečia blush2.gif
Atsakyti