SAMANTA ---,
SU GIMTADIENIU!
Labai Labai ačiū už sveikinimus, jie tokie spalvingi ir nuoširdūs
Na o dabar reikaliukas yra:
Tikrai nežinau i ka kreiptis(kreipiaus i Florestina, bet jin nesijaučia dar profė), katra čia labiausiai prityrusi kryžiavotoja?
Karta užmačiau siuvinejimo kryželiu pamokėles, štai čia yra ta nuoroda http://auksarankes.c...opic.php?t=1592
Manau kad smagu buti irgi padaryti tapati čia. Jei katra apsiimtumėt tai butu išvis šaunu!
Pasiskaičiau ten ir nustebau, ten tiek geros informacijos, net namu darbus užduodavo
Taigi, ka sudominau pasiskaitykit, ir turiu daug sumanimu bei minčiu, nes nuo paprastu paveiksliuku rusiškai parašytu tu nieko neišmoksi... Taigi rašykit i až .
Esu to dalyko organizatorė, tereikia mokytojos
Na o dabar reikaliukas yra:
Tikrai nežinau i ka kreiptis(kreipiaus i Florestina, bet jin nesijaučia dar profė), katra čia labiausiai prityrusi kryžiavotoja?
Karta užmačiau siuvinejimo kryželiu pamokėles, štai čia yra ta nuoroda http://auksarankes.c...opic.php?t=1592
Manau kad smagu buti irgi padaryti tapati čia. Jei katra apsiimtumėt tai butu išvis šaunu!
Pasiskaičiau ten ir nustebau, ten tiek geros informacijos, net namu darbus užduodavo
Taigi, ka sudominau pasiskaitykit, ir turiu daug sumanimu bei minčiu, nes nuo paprastu paveiksliuku rusiškai parašytu tu nieko neišmoksi... Taigi rašykit i až .
Esu to dalyko organizatorė, tereikia mokytojos
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 13, 11:33)
Sveikos, merginos.
Nedrąsiai atsliūkinu ir aš . Sekiau jus jau ne vieną temą baisu brautis į patyrusių rankdarbiautojų būrį, bet...vis tiek ateinu.
Labai ačiū už visus patarimus, už schemutes ir svarbiausiai - už gražius darbus, kur rodote, tai sukelia nenumaldomą norą imtis siuvinėjimo.
Nedrąsiai atsliūkinu ir aš . Sekiau jus jau ne vieną temą baisu brautis į patyrusių rankdarbiautojų būrį, bet...vis tiek ateinu.
Labai ačiū už visus patarimus, už schemutes ir svarbiausiai - už gražius darbus, kur rodote, tai sukelia nenumaldomą norą imtis siuvinėjimo.
Sveikutė, Arbatėle, džiugu, kad pas mumi atėjai.
Jau kad grožių čia prisižiūrėjau. Šaunuolės merginos, o aš ryt planuoju, jei bus nuotaika, į GA varyti. Nu ir man to rėmo prireikė savo prizui siuvinėti, jis ten nemažas toks.
Papildyta:
ssamantaa SU GIMTADIENIU. Dovanoju tau PAR peizažą, kurį nufotografavo mano sesuo. Turistai kalba, kad šios šalies gamta yra pati gražiausia pasaulyje. Tai ir norėčiau palinkėti tau lygių kryželių ir pamatyti visas gražiausias pasaulio vietas.
QUOTE(Kotita @ 2009 07 13, 19:22)
Labos
Jusu ikvepta nutariau ir as pagaminti knygele dovana
Stai rodausi savo bandymus, nelabai man patinka mano sis bandymas, bet ech... ka darysi
dekui merginos uz schemute ir visas diskusijas, patarimus ir nuorodas, kurios padejo tai pagamint
Stai rodausi savo bandymus, nelabai man patinka mano sis bandymas, bet ech... ka darysi
dekui merginos uz schemute ir visas diskusijas, patarimus ir nuorodas, kurios padejo tai pagamint
Graži avytė ir puikiai aprengta knygelė
Aš šiandien taip pat gaminau knygelę, bet dar nepabaigiau Rytoj tikiuosi pasirodyti Beja, ji taip pat su avelėmis
QUOTE(Kotita @ 2009 07 13, 20:22)
Gera knygelė, tik linas per plonas
Dėkui, kad priėmėt, kad neišvarėt
Tai rodau mažą darbelį, gal kas ir matė smulkmenų temoje, bet negi tuščiomis ateisi:
biscorniukas, siuvinėtas ant 18Aidos; 12 spalvyčių, kimštas sinteponu, kraštinė 6cm.
Tai rodau mažą darbelį, gal kas ir matė smulkmenų temoje, bet negi tuščiomis ateisi:
biscorniukas, siuvinėtas ant 18Aidos; 12 spalvyčių, kimštas sinteponu, kraštinė 6cm.
Florestina
Ačiū labai, tikrai vaizdaspasakiškas
Ačiū labai, tikrai vaizdaspasakiškas
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 13, 20:51)
Dėkui, kad priėmėt, kad neišvarėt
Koks fainuolis.
Papildyta:
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 13, 20:56)
Daugiau vaizdų iš ten mano parašo apatinėj eilutėj. Vo kaip žmonės konferencijose dirba. Užtenka laiko ir savo šalį atstovauti, ir tikrą safarį pamatyti.
Oi, merginos nesitikėjau tiek gražių atsiliepimų, labai jum ačiū
puikiai padirbėjai, viskas šauniai žiūrisi
QUOTE(Kotita @ 2009 07 13, 20:22)
puikiai padirbėjai, viskas šauniai žiūrisi
Na o aš čia su savaisiais įsimilėjaliais judu i prieki, horizonte jau finišu kvepia
Atsiprašau kad kokybė prasta(pirmoji nuotrauka tik pusiau apšviesta nes kambaryje jau tamsoka, teko staline lepma pajungti )
Atsiprašau kad kokybė prasta(pirmoji nuotrauka tik pusiau apšviesta nes kambaryje jau tamsoka, teko staline lepma pajungti )