Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

Oi, praleidau Paukščiuko rožes blush2.gif Labai graži dovana bus wub.gif wub.gif

Diudas rankinė nuostabi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O, kad aš mokėčiau siūti doh.gif Ir aišku neprošalį būtų siuvimo mašina lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik nebūk pusdienį ir jau pridėta šedevrų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif :Diudas rankinė ,tai apšalus žiūrėjau ir negalėjau patikėt ,kad tai pačios siūta,kaip iš katalogo thumbup.gif thumbup.gif ,Paukščiuko toks šiltas mielas darbelis,kaip visada,visa širdis sudėta 4u.gif 4u.gif thumbup.gif ,Eglužė žiemos pasislėpus šedevrų prisiuvinėjo wub.gif wub.gif thumbup.gif ...nu žodžiu akys raibsta ir seilė tysta bigsmile.gif bigsmile.gif ,o aš vis dar pintinės foną mučinu ,taip nuobodžiai čia man einasi doh.gif ....bet gal dėl to ,kad labai jau noriu kažką kito siuvinėt..
šiandien nunešiau tris darbelius rėmint ,tai taip nuskilo ,nuolaida tose rėminimo dirbtuvėse 30% thumbup.gif thumbup.gif ,tai man tie visi trys paveiksliukai tik 60 litų kainuos..sakė penktadieniui padarys ,tai bus ką parodyt....
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 13, 16:03)
šiandien nunešiau tris darbelius rėmint ,tai taip nuskilo ,nuolaida tose rėminimo dirbtuvėse 30% thumbup.gif  thumbup.gif ,tai man tie visi trys paveiksliukai  tik 60 litų kainuos..sakė penktadieniui padarys ,tai bus ką parodyt....

Kur nešei rėmint? Man taip pat reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 07 13, 13:29)
Acufactum naudoja kiek žinau originalius siūlus (kaip ir Diemnsions) - pataisykit, jei klystu. Acufactum konvertuojasi į DMC. Konverteris čia: http://www.acufactum...garntabelle.pdf

Acufactum naudoja Vaupel&Heilenbeck. Labai malonus siulai, tokie grubesni, panasus i lininius, bet minkstesni. Ant 32-count lino galima drasiai siuvineti viena gija
Atsakyti
sveikutės merginos 4u.gif ,

ir aš papuoliau į jūsų gretas smile.gif . jau nuo jaunystės laikų žavi siuvinėjimas, esu ne 1 darbelį ir išsisiuvinėjusi, bet šį kartą, siuvinėju 1 kartą kryžiuku, atrodo viskas ir neblogai gaunasi, bet baigusį šį darbelį nusprendžiau išsiuvinėti 2 savo vaikams metrikus :)todėl, turiu klausimukų:

1) kur jūs vilniuje perkate siūliukus ir medžegytę;
2) gal galima kur nors gauti (internete) lt siūliukų Nr ir spalvas (pasižiūrėti), kad iš anksto žinotom ką pirkti blush2.gif

iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZMama: 13 liepos 2009 - 16:51
Milka ,aš Kaune nešiau ,rėminimo dirbtuvės priešais Hypermaximą ax.gif
Zmama,internetinėse parduotuvėse visose yra visi atspalviai su numeriukais ,renkiesi pagal numerį ir siūlų firmą kokio reikia ir matai atspalvį,arba jei akis išlavinta galima rinktis ir iš akies pagal spalvą.Aš esu pirkusi siuvinėjimo magijoje ir kasiulai..tai aptarnavimas geras ir greitas,kaune iš kasiulai tai į namus pati savininkė atveža per kokias tris dienas nuo apmokėjimo,jei prekių iš karto turi sandėlyje ,jei ne ,skambina ir tariasi kada gali būti ir jei tinka ,tai ir suderina viską..
http://www.kasiulai.lt/
http://www.siuvinejimomagija.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 13 liepos 2009 - 16:53
QUOTE(zundyte @ 2009 07 13, 17:50)
Zmama,internetinėse parduotuvėse visose yra visi atspalviai su numeriukais

4u.gif 4u.gif 4u.gif

o gal galima ir kelis adresiukus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZMama: 13 liepos 2009 - 16:52
Sveikutes darbstuoles.... 4u.gif buvau tyli jusu pokalbiu stebetoja blush2.gif ir patiliukais krapsciausi.... rolleyes.gif .Taiva ka nuveikiau....kol priverstinai ilsiuosi....
user posted image
Peliukas bus mano viresnelio piniginyte,o su katinukais...mazosios

user posted image
O cia staltiese....siuvineta ant lino baltais siuliukais.....labai jau nuobodu buvo,bet pasislepusi nuo daktaru dirbau tai labai linksma buvo.... doctor.gif Tai kai pasirodziau seiminai rezultata tai tie net zaktelejo....sake visas lemputes issuks lotuliukas.gif o as vis ta pati bijau tamsos....
Labai persiprasau del foto kokybes,nes nera geru saligu nufotkinti....bet vis kaska pasirodau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiniukas: 13 liepos 2009 - 17:05
QUOTE(diudas @ 2009 07 13, 08:36)
Pagaliau ! Turėjau laisvą savaitgalį, taigi, pasisiuvau sau rankinę su Acufactum paukštuku yahoo.gif

Nu, bet tamsta diudas - šedevrus kuri - puikus tašiukas - iš koto verčia thumbup.gif

QUOTE(dovyda @ 2009 07 13, 10:07)
as dar "afrikineju"  ax.gif  va imetu paveiksliuka. Siuliukus tai renku  taip sakant "is akies", tai nukrypimu yra...  blush2.gif

Sakyčiau, spalviniu atžvilgiu visai gerai žiūrisi tie nukrypimai, manau galutinis rezultatas visai neblogas turėtų būti. mirksiukas.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 13, 10:56)
Rodau savo mažą dovanėlę  ax.gif

Nu labai labai thumbup.gif sub tilu, miela, o tuo pačiu ir solidu - tie skaičiukai labai gražiai dera.

QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 13, 12:33)
Sveikos, merginos.
Nedrąsiai atsliūkinu ir aš  ax.gif. Sekiau jus jau ne vieną temą hihihi.gif baisu brautis į patyrusių rankdarbiautojų būrį, bet...vis tiek ateinu.
Labai ačiū už visus patarimus, už schemutes ir svarbiausiai - už gražius darbus, kur rodote, tai sukelia nenumaldomą norą imtis siuvinėjimo.

O ko taip nedrąsiai - "niekas negimė mokėdamas" - taigi drąsiau ir pirmyn drinks_cheers.gif

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 07 13, 14:14)
doh.gif  doh.gif  rašiau rašiau, kažką paspaudžiau ir išsitrynė ilga žinutė verysad.gif
Sveikos siuvinėtojos! Diudas ir paukščiukas tikros profės, jau kaip ir turėjo priprasti prie pagyrų biggrin.gif Kitų nelabai galiu pagirti, nes po laaabai ilgo tarpo čia grįžau ir iškart į naują temą. Kai senas temas (nuo 48 doh.gif ) perskaitysiu - negailėsiu pagyrų kitoms. Kol kas pristatau savo darbus

nainainai kokių grožybių čia pažėrei
Tokis klausimas- tas paskutinis siuvinys - "Golden pavilion" originale lyg tai taip vadinasi - kažkada ieškojau schemutės užsimušdama, bet neradau.... unsure.gif Sakyk, o ten pavienių kryžiukų ar daug (klausiu nes baisiai nemėgstu) ir kaip siuvinėjasi? (lyg ir perdegiau, bet jei smagiai tai gal vėl susigundysiu)
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 13, 12:33)
Sveikos, merginos.
Nedrąsiai atsliūkinu ir aš  ax.gif. Sekiau jus jau ne vieną temą hihihi.gif baisu brautis į patyrusių rankdarbiautojų būrį, bet...vis tiek ateinu.
Labai ačiū už visus patarimus, už schemutes ir svarbiausiai - už gražius darbus, kur rodote, tai sukelia nenumaldomą norą imtis siuvinėjimo.

Prasom drasiai jungtis prie musu ir plepeti, demonstruotis savo darbais darbeliais. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 07 13, 14:14)
doh.gif  doh.gif  rašiau rašiau, kažką paspaudžiau ir išsitrynė ilga žinutė verysad.gif
Sveikos siuvinėtojos! Diudas ir paukščiukas tikros profės, jau kaip ir turėjo priprasti prie pagyrų biggrin.gif Kitų nelabai galiu pagirti, nes po laaabai ilgo tarpo čia grįžau ir iškart į naują temą. Kai senas temas (nuo 48 doh.gif ) perskaitysiu - negailėsiu pagyrų kitoms. Kol kas pristatau savo darbus

Oho kiek grozybiu esi prisiuvinejus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 07 13, 18:02)
Sveikutes darbstuoles.... 4u.gif  buvau tyli jusu pokalbiu stebetoja blush2.gif  ir patiliukais krapsciausi.... rolleyes.gif .Taiva ka nuveikiau....kol priverstinai ilsiuosi....
Peliukas bus mano viresnelio piniginyte,o su katinukais...mazosios
O cia staltiese....siuvineta ant lino baltais siuliukais.....labai jau nuobodu buvo,bet pasislepusi nuo daktaru dirbau tai labai linksma buvo.... doctor.gif Tai kai pasirodziau seiminai rezultata tai tie net zaktelejo....sake visas lemputes issuks lotuliukas.gif o as vis ta pati bijau tamsos....
Labai persiprasau del foto kokybes,nes nera geru saligu nufotkinti....bet vis kaska pasirodau....

Smagu, kad tylenės lenda į eterį - dar smagiau, kad su tokiais mielais darbeliais, o staltiesės grožis ir taip matyt, net ir be kokybiškos foto, nieko keisto, kad šeimyna žagsi biggrin.gif . Linkiu sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Na,va ir as siandien siuliuku DMC prisipirkau,pradesiu savo madona siuvineti.Tik niekaip nesuprantu,kokia nauda is tu internetiniu puslapiu siuliukus uzsisakineti,nuejau sau ramiai i Sv.Gertrudos g.,gavau visus atspalvius,mokejau po 1.80 ir jokiu atsiuntimo mokesciu.Na,nebent nenori niekur is namu iseiti biggrin.gif ,bet kai toks oras,tai thumbup.gif
Atsakyti