Diudas-pauksciuk jus saunuoles ,ir darbeliai kruopsciai atlikti ,grazu
QUOTE(diudas @ 2009 07 13, 08:36)
Pagaliau ! Turėjau laisvą savaitgalį, taigi, pasisiuvau sau rankinę su Acufactum paukštuku
Pagaliau sulaukėm Ši - gražiausia iš gražiausių!!!
QUOTE(romanciuke @ 2009 07 11, 19:50)
na siaip is tu spalvu atrodo visos tokios toningos (ar kaip cia pavadint), zodziu pereinancios... o del idejimo dabar pakolkas dar tik antra lapa siuvineju, pirmasis buvo vien tik ecru spalva, tai nelabai kokie tonai dar ir matos, vat dabar jau syvakar manau pradesiu ir kitom spalvom siuvinet... taip ryztingai emiausi sito darbelio, man tai pirmas didesnis darbelis... na o nuoroda galiu imest: http://www.igolki.ne...op-desc-12.html va cia toks baltas katinukas guli... man iskart itarimas kilo, kad ten baltas, o man tokia kremine jis gaunasi, na bet kazkaip galvoju gerai ir toks bus, dar tikroviskesnis... kai siek tiek ijungsiu jau kitu spalvu pabandysiu ikelt eiga...
Ir as siuvineju sita kaciuka... As jau nemazai esu issiuvinejusi, tai man rezultatas nelabai.. Pagal spalvas turetu jis gautis toks: http://www.igolki.net/hermitage.html
Man ta ruzava spalva visai nepatinka, tai ta spalva praleidau (as spalvomis siuvineju) ir bandysiu i kokia nors kita pakeisti..
Paukščiuk, skaičiukų paieškos pasibaigė labai šauniai! Dailiai įkomponavai ir atrodo šventiškai
Acufactum naudoja kiek žinau originalius siūlus (kaip ir Diemnsions) - pataisykit, jei klystu. Acufactum konvertuojasi į DMC. Konverteris čia: http://www.acufactum...garntabelle.pdf
QUOTE(Koruklu @ 2009 07 13, 11:30)
Acufactum kokios firmos siulus naudoja, nes man pagal numerius tai ne DMC atrodo? Kaip ten istiesu? Nes noriu uzsipirkti siuliuku ir medziagu bent pusei metu i prieki, tai jau kaupiu krepseli kasiulai.lt!
Acufactum naudoja kiek žinau originalius siūlus (kaip ir Diemnsions) - pataisykit, jei klystu. Acufactum konvertuojasi į DMC. Konverteris čia: http://www.acufactum...garntabelle.pdf
Ačiū už gražų įvertinimą, parsinešiau rėmuką, mėginsiu dailiai patupdyt
Labukas, labai smagu čia tave matyti imk , kad būtų drąsiau
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 13, 12:33)
Sveikos, merginos.
Nedrąsiai atsliūkinu ir aš . Sekiau jus jau ne vieną temą baisu brautis į patyrusių rankdarbiautojų būrį, bet...vis tiek ateinu.
Labai ačiū už visus patarimus, už schemutes ir svarbiausiai - už gražius darbus, kur rodote, tai sukelia nenumaldomą norą imtis siuvinėjimo.
Nedrąsiai atsliūkinu ir aš . Sekiau jus jau ne vieną temą baisu brautis į patyrusių rankdarbiautojų būrį, bet...vis tiek ateinu.
Labai ačiū už visus patarimus, už schemutes ir svarbiausiai - už gražius darbus, kur rodote, tai sukelia nenumaldomą norą imtis siuvinėjimo.
Labukas, labai smagu čia tave matyti imk , kad būtų drąsiau
rašiau rašiau, kažką paspaudžiau ir išsitrynė ilga žinutė
Sveikos siuvinėtojos! Diudas ir paukščiukas tikros profės, jau kaip ir turėjo priprasti prie pagyrų Kitų nelabai galiu pagirti, nes po laaabai ilgo tarpo čia grįžau ir iškart į naują temą. Kai senas temas (nuo 48 ) perskaitysiu - negailėsiu pagyrų kitoms. Kol kas pristatau savo darbus
Sveikos siuvinėtojos! Diudas ir paukščiukas tikros profės, jau kaip ir turėjo priprasti prie pagyrų Kitų nelabai galiu pagirti, nes po laaabai ilgo tarpo čia grįžau ir iškart į naują temą. Kai senas temas (nuo 48 ) perskaitysiu - negailėsiu pagyrų kitoms. Kol kas pristatau savo darbus
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 07 13, 14:14)
rašiau rašiau, kažką paspaudžiau ir išsitrynė ilga žinutė
puikus tavo darbeliai
daiwyte, tik nesakyk, kad pieštuku susibraižei medžiagą?
QUOTE(astulia @ 2009 07 13, 16:17)
daiwyte, tik nesakyk, kad pieštuku susibraižei medžiagą?
ne ten isplaunamas pas mane
o piestukas negeraii,nes pirmaji braiziau
Eglužė žiemos, nuostabūs darbai Povas su kupranuguria tikri linksmuoliai
Tik batukų rėminimas man užkliuvo Be pasporto, manau, būtų geriau. Nes nelygiai palikta vietos į abi puses nuo vardo, ir pasporto visos kraštinės turėtų būti vienodo pločio
Bet čia tik mano nuomonė
Tik batukų rėminimas man užkliuvo Be pasporto, manau, būtų geriau. Nes nelygiai palikta vietos į abi puses nuo vardo, ir pasporto visos kraštinės turėtų būti vienodo pločio
Bet čia tik mano nuomonė
Diudas --> Labai grazi rankine tikrai noreciau tokios turi labai gera fantazija
Pauksciuk ---> Na tu tai mane stulbini savo dailiais darbais Ir kodel as nesugalvojau tokio paveikslo mociutei siuvinet 60 metu gimtadienio proga
Egluže žiemos ---> Labai grazus darbai ipac kupranugaris
Pauksciuk ---> Na tu tai mane stulbini savo dailiais darbais Ir kodel as nesugalvojau tokio paveikslo mociutei siuvinet 60 metu gimtadienio proga
Egluže žiemos ---> Labai grazus darbai ipac kupranugaris