[quote=dovyda,2009 07 13, 10:07]
as dar "afrikineju" va imetu paveiksliuka. Siuliukus tai renku taip sakant "is akies", tai nukrypimu yra...
as ir tokius zadu siuvineti , tik galvoju gal fono nedesiu.
Papildyta:
[quote=diudas,2009 07 13, 08:36]
Pagaliau ! Turėjau laisvą savaitgalį, taigi, pasisiuvau sau rankinę su Acufactum paukštuku
grozis neispasakytas
na siaip cia MB uzmate kakur net'e afrikieciu paveiksliuka,man uzrode, tai as savo ruoztu atkakliai perejau per VISAS (beveik) nuorodas jusu visu ikeltas forume ir RADAU schemutes! Smagu toki siuvinet, nenuobodu Ju yra keli tos pacios temos, matytsim, gal bus ir kitas ..bet labai dar mane tulpes masina....echh laikas per trumpas ir rankos tik dvi
Papildyta:
aisku galima ir be fono, ant spalvotos kanvos kokios nors tada bus labai greiti ir dailus paveiksliukai, nes tie zmogeliukai tai issisiuvineja labai greitai, o su fonu yra krapstalynes nemazai o man tas fonas visai idomus, primena gobelena
Papildyta:
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 13, 10:20)
as ir tokius zadu siuvineti , tik galvoju gal fono nedesiu.
aisku galima ir be fono, ant spalvotos kanvos kokios nors tada bus labai greiti ir dailus paveiksliukai, nes tie zmogeliukai tai issisiuvineja labai greitai, o su fonu yra krapstalynes nemazai o man tas fonas visai idomus, primena gobelena
QUOTE(dovyda @ 2009 07 13, 10:07)
as dar "afrikineju" va imetu paveiksliuka. Siuliukus tai renku taip sakant "is akies", tai nukrypimu yra...
Papildyta:
o kokias tulpes siuvinesi ?
Papildyta:
o kokias tulpes siuvinesi ?
Grazus paveiksliukas. Toks nemazas visai, sakyciau.
---------------
Mano tulpes pabaigtos kadanors tolimoje ateityje turetu buti tokios:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 13, 10:56)
Rodau savo mažą dovanėlę
super dovanėlė! kaip gražiai tie skaičiukai įkomponuoti! šaunuolė
Ačiū, bėgsiu rėmuko ieškot
Viskas cia taip nuostabu!!! Saunuoles!!!
O as tai dabar pradejus du darbelius uzstrigau, nes pagaliau pradejom su vyru gyventi be anytos, tai neatsidziaugiu namais!!! O dar planuoju tuoj i Lietuvele vaziuoti, tai man va toks klausimas iskilo! Acufactum kokios firmos siulus naudoja, nes man pagal numerius tai ne DMC atrodo? Kaip ten istiesu? Nes noriu uzsipirkti siuliuku ir medziagu bent pusei metu i prieki, tai jau kaupiu krepseli kasiulai.lt!
O as tai dabar pradejus du darbelius uzstrigau, nes pagaliau pradejom su vyru gyventi be anytos, tai neatsidziaugiu namais!!! O dar planuoju tuoj i Lietuvele vaziuoti, tai man va toks klausimas iskilo! Acufactum kokios firmos siulus naudoja, nes man pagal numerius tai ne DMC atrodo? Kaip ten istiesu? Nes noriu uzsipirkti siuliuku ir medziagu bent pusei metu i prieki, tai jau kaupiu krepseli kasiulai.lt!
QUOTE(diudas @ 2009 07 13, 08:36)
Pagaliau ! Turėjau laisvą savaitgalį, taigi, pasisiuvau sau rankinę su Acufactum paukštuku
wowo cia ne rankine cia sedevras super tiesiog super
auksarankiu auksaranke saunuole , kad sau , nes as tokios niekam neduociau
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 13, 10:56)
Rodau savo mažą dovanėlę
[
[
kur tu maza dovanele matai man cia jau visa dovana superine
Papildyta:
QUOTE(Rne @ 2009 07 13, 08:48)
Taip sita zadu siuvineti, labai aciu uz pagalba
pas mane jis ir yra plaunuose , jeigu kuri nors reikia pasukineti sakyk
Diudas tas rankine fantaastiska
Pauksciuk labai grazus darbelis
Pauksciuk labai grazus darbelis
Sveikos, merginos.
Nedrąsiai atsliūkinu ir aš . Sekiau jus jau ne vieną temą baisu brautis į patyrusių rankdarbiautojų būrį, bet...vis tiek ateinu.
Labai ačiū už visus patarimus, už schemutes ir svarbiausiai - už gražius darbus, kur rodote, tai sukelia nenumaldomą norą imtis siuvinėjimo.
Nedrąsiai atsliūkinu ir aš . Sekiau jus jau ne vieną temą baisu brautis į patyrusių rankdarbiautojų būrį, bet...vis tiek ateinu.
Labai ačiū už visus patarimus, už schemutes ir svarbiausiai - už gražius darbus, kur rodote, tai sukelia nenumaldomą norą imtis siuvinėjimo.
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 13, 12:33)
Sveikos, merginos.
na tai prasom i busi buri prisijungti ir tave