Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

[quote=dovyda,2009 07 13, 10:07]
as dar "afrikineju" ax.gif va imetu paveiksliuka. Siuliukus tai renku taip sakant "is akies", tai nukrypimu yra... blush2.gif

user posted image
as ir tokius zadu siuvineti smile.gif , tik galvoju gal fono nedesiu.
Papildyta:
[quote=diudas,2009 07 13, 08:36]
Pagaliau ! Turėjau laisvą savaitgalį, taigi, pasisiuvau sau rankinę su Acufactum paukštuku yahoo.gif

grozis neispasakytas thumbup.gif
Atsakyti
na siaip cia MB uzmate kakur net'e afrikieciu paveiksliuka,man uzrode, tai as savo ruoztu atkakliai perejau per VISAS (beveik) nuorodas jusu visu ikeltas forume ir RADAU schemutes! Smagu toki siuvinet, nenuobodu mirksiukas.gif Ju yra keli tos pacios temos, matytsim, gal bus ir kitas blush2.gif ..bet labai dar mane tulpes masina....echh laikas per trumpas ir rankos tik dvi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 13, 10:20)
as ir tokius zadu siuvineti smile.gif , tik galvoju gal fono nedesiu.

aisku galima ir be fono, ant spalvotos kanvos kokios nors mirksiukas.gif tada bus labai greiti ir dailus paveiksliukai, nes tie zmogeliukai tai issisiuvineja labai greitai, o su fonu yra krapstalynes nemazai ax.gif o man tas fonas visai idomus, primena gobelena drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 13 liepos 2009 - 09:25
QUOTE(dovyda @ 2009 07 13, 10:07)
as dar "afrikineju"  ax.gif  va imetu paveiksliuka. Siuliukus tai renku  taip sakant "is akies", tai nukrypimu yra...  blush2.gif
Papildyta:
o kokias tulpes siuvinesi ? mirksiukas.gif

Grazus paveiksliukas. Toks nemazas visai, sakyciau.

---------------
Mano tulpes pabaigtos kadanors tolimoje ateityje turetu buti tokios:
user posted image
Atsakyti
Rodau savo mažą dovanėlę ax.gif
user posted image
Atsakyti
Wow, pauksciuk kaip grazu !!! Tikrai labai miela ir gera dovana !!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 13, 10:56)
Rodau savo mažą dovanėlę  ax.gif

bigsmile.gif super dovanėlė! kaip gražiai tie skaičiukai įkomponuoti! šaunuolė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū, bėgsiu rėmuko ieškot
Atsakyti
Viskas cia taip nuostabu!!! Saunuoles!!!

O as tai dabar pradejus du darbelius uzstrigau, nes pagaliau pradejom su vyru gyventi be anytos, tai neatsidziaugiu namais!!! O dar planuoju tuoj i Lietuvele vaziuoti, tai man va toks klausimas iskilo! Acufactum kokios firmos siulus naudoja, nes man pagal numerius tai ne DMC atrodo? Kaip ten istiesu? Nes noriu uzsipirkti siuliuku ir medziagu bent pusei metu i prieki, tai jau kaupiu krepseli kasiulai.lt!
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 07 13, 08:36)
Pagaliau ! Turėjau laisvą savaitgalį, taigi, pasisiuvau sau rankinę su Acufactum paukštuku yahoo.gif

wowo cia ne rankine cia sedevras smile.gif super tiesiog super smile.gif

auksarankiu auksaranke smile.gif saunuole , kad sau , nes as tokios niekam neduociau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 13, 10:56)
Rodau savo mažą dovanėlę  ax.gif
[

kur tu maza dovanele matai man cia jau visa dovana smile.gif superine smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Rne @ 2009 07 13, 08:48)
Taip sita zadu siuvineti, labai aciu uz pagalba 4u.gif

pas mane jis ir yra plaunuose smile.gif , jeigu kuri nors reikia pasukineti sakyk smile.gif
Atsakyti
Diudas tas rankine fantaastiska thumbup.gif 4u.gif

Pauksciuk labai grazus darbelis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drafe: 13 liepos 2009 - 11:11
Sveikos, merginos.
Nedrąsiai atsliūkinu ir aš ax.gif. Sekiau jus jau ne vieną temą hihihi.gif baisu brautis į patyrusių rankdarbiautojų būrį, bet...vis tiek ateinu.
Labai ačiū už visus patarimus, už schemutes ir svarbiausiai - už gražius darbus, kur rodote, tai sukelia nenumaldomą norą imtis siuvinėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 13, 12:33)
Sveikos, merginos.
Nedrąsiai atsliūkinu ir aš  ax.gif. Sekiau jus jau ne vieną temą hihihi.gif baisu brautis į patyrusių rankdarbiautojų būrį, bet...vis tiek ateinu.
Labai ačiū už visus patarimus, už schemutes ir svarbiausiai - už gražius darbus, kur rodote, tai sukelia nenumaldomą norą imtis siuvinėjimo.

na tai prasom i busi buri prisijungti ir tave mirksiukas.gif
Atsakyti