Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

amiyra
Na ir pavarei thumbup.gif clap_1.gif

QUOTE(giedress @ 2009 07 12, 22:28)
per savaitgalį tiek nuostabių darbų įdėjot thumbup.gif  bigsmile.gif

žinokit, taupant laiką, niekada nespaudinėju ant mažų nuotraukyčių, kad jas padidinti ir pažiūrėti, kokios jos yra... Juolab, jeigu sugalvoju paspausti ir atsidaro nuotrauka, kurios dydis yra 5 kartus didesnis nei mano monitorius (patikėkit, jis pas mane tikrai nemenkas), tai ką galima pamatyt? Bendro vaizdo nei iš mažos, nei iš didelės nuotraukos nesusidarysi. Žinoma, gal čia tik mano vienos problema, kad aš tingiu ranką ištiesti link pelės ir paminkyti jos klavišus, bet jeigu taip visos sukelsim nuotraukytes, tai nebebus į ką akių paganyt unsure.gif

Tiesiog vienos mėgsta iketi didelius iškart paveikslelius, ir kad neištampytu forumo Florestina pasiulė ši nuotrauku kelimo buda.
Ašku, visos nekelsim per tapati, nes ir man asmeniškai anglu kalba arčiau nei rusu ( doh.gif ) , bet kuriompatinka parodyti kiekviena kryželis (tai nėrra blogai smile.gif ) tegul, ir štai Florestinos pasiulimas - radikal.ru
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 12, 21:11)
amiyra
Na ir pavarei thumbup.gif  clap_1.gif
Tiesiog vienos mėgsta iketi didelius iškart paveikslelius, ir kad neištampytu forumo Florestina pasiulė ši nuotrauku kelimo buda.
Ašku, visos nekelsim per tapati, nes ir man asmeniškai anglu kalba arčiau nei rusu ( doh.gif ) , bet kuriompatinka parodyti kiekviena kryželis (tai nėrra blogai smile.gif ) tegul, ir štai Florestinos pasiulimas -  radikal.ru

Aš ir pati dažniausiai naudojuosi publikfotki. Rusų kalbą mokiausi nuo pirmos klasės, sovietmečiu tai buvo privaloma. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 12, 23:17)
Aš ir pati dažniausiai naudojuosi publikfotki. Rusų kalbą mokiausi nuo pirmos klasės, sovietmečiu tai buvo privaloma. blush2.gif

Aš nuo antros anglu kalba kalu, šiais laikais mokykloje turbut anglu svarbiau nei rusu (palyginimas: anglu 4 savaitines pamokos, rusu- 2) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 12 liepos 2009 - 21:21
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 12, 21:21)
Aš nuo antros anglu kalba kalu, šiais laikais mokykloje turbut anglu svarbiau nei rusu (palyginimas: anglu 4 savaitines pamokos, rusu- 2) drinks_cheers.gif

Tai taip, pas anglų nuo 5 buvo. g.gif Gerai baigiam off topic. Pasikeitėm nuomonėm ir gana, tegu visos kelia nuotraukas, kaip kam patogu. 4u.gif
Atsakyti
o aš rusų tais laikais 11 pamokų per savaitę turėjau ax.gif o anglų -2 mirksiukas.gif ,bet ten toks mokytojas buvo doh.gif ,kad nusišauk...nesiplėsiu-ne ta tema ...

šiandien visą dieną savo pintinei siuvinėjau foną pusiniu kryželiu,taip ilgai siuvinėjasi ir jau taip nuobodu buvo doh.gif ,ne tas žodis ,matyt mesiu į šoną ir prasiblaškysiu kuo nors įdomesniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 12, 23:25)
Tai taip, pas anglų nuo 5 buvo.  g.gif Gerai baigiam off topic. Pasikeitėm nuomonėm ir gana, tegu visos kelia nuotraukas, kaip kam patogu.  4u.gif

Geriausiai drinks_cheers.gif
Papildyta:
Florestina
Kaip tavo tulpės sekasi?

QUOTE(zundyte @ 2009 07 12, 23:26)
o aš rusų tais laikais 11 pamokų per savaitę turėjau ax.gif  o anglų -2 mirksiukas.gif ,bet ten toks mokytojas buvo  doh.gif ,kad nusišauk...nesiplėsiu-ne ta tema ...

šiandien visą dieną savo pintinei siuvinėjau foną pusiniu kryželiu,taip ilgai siuvinėjasi ir jau taip nuobodu buvo doh.gif ,ne tas žodis ,matyt mesiu į šoną ir prasiblaškysiu kuo nors įdomesniu  lotuliukas.gif

Man taipat buvo su simpsonais, ten ištisi langeliai tapačia sapalva, o ju gal kokiu 5 tereikia biggrin.gif tai visad i tarpa koki biscorna imetu biggrin.gif
Na, o ar daug tau liko dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 12 liepos 2009 - 21:31
QUOTE(Florestina @ 2009 07 12, 20:27)
Pas mane choose, aš naudojuose Opera naršykle, tai dėl to. Ką tik per explorer pažiūrėjau, ten Browse. g.gif

Dalį aprašymo aš paėmiau iš kito forumo, tik papildžiau. Ten būtent buvo reikalavimas, kad nuotraukos liktų oroginalaus dydžio. Tai ir varnelę dėl to nuimdavom. O pabandymui aš ne veltui išrinkau šį paveikslėlį - tai vienas artimiausių mano planiukų. ax.gif

Aišku 4u.gif Taip, aš naudoju explorer, nepagalvojau, kad nuo jos priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 12, 21:30)

Florestina
Kaip tavo tulpės sekasi?

Judu į priekį, poryt galėsiu parodyti, nes šiandien vėlu jau, rytoj visą dieną darbe- tai poryt prieš naktinę pamainą išeiginė diena bus. Galėsiu nufotkinti ir įkelt.
Atsakyti
amiyra, nu jau padėkliukų fainumas bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif Ir zuikis itin mielas wub.gif Ko tai labai ėmė traukt ant peliukų ir zuikių, bet, kad planai neleidžia... Ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 12 liepos 2009 - 21:38
QUOTE(Metija @ 2009 07 12, 22:36)
amiyra, nu jau padėkliukų fainumas  bigsmile.gif  bigsmile.gif  4u.gif  Ir zuikis itin mielas  wub.gif  Ko tai labai ėmė traukt ant peliukų ir zuikių, bet, kad planai neleidžia... Ech...

aciu 4u.gif mane tai ant zuikiu dabar traukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 07 12, 22:53)
aciu  4u.gif mane tai ant zuikiu dabar traukia  biggrin.gif

wub.gif gražutis zuikis wub.gif
Atsakyti
Pagaliau ! Turėjau laisvą savaitgalį, taigi, pasisiuvau sau rankinę su Acufactum paukštuku yahoo.gif

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti