Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

Amiyra ,padėkliukai liuks thumbup.gif ,tai mano planai draugės gimtadieniui,gal gali pasakyt kur pirkai juos,ir kiek mokėjai ,nes kažkurioj eparduotuvėj mačiau ,tai net 25 litai vienas ,man labai brangu,gal kur yra pigiau?Žinočiau kur ieškot... ax.gif
Tute28,tavo tiesa ,nuėjau į auksarankė .lt,bet ji pas mane favorituose buvo,tai net nepasitikslinau ,maniau tas pats,tiksliau į uodegėlę neatkreipiau dėmesio,tai labai atsiprašau ,kad čia klaidžiojau blush2.gif ...galvojau nueit pasidairyt tų siūlų ,bet kad va mergaitės sakot ,jog nėra atspalvių ,tai matyt nieko ir man ten nebus ,nes man reikia 36 spalvų mano dovanėlei ..teks pirkt brangiai...
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 12, 21:07)
Nugis labai labai grazu ir dailu. O is kur pirkai padekliukus ???  smile.gif

dekui 4u.gif padekliukus pirkau is cia http://www.sewandso....k/ran750-0.html

zundyte ,
spejau anksciau uz klausima atsakyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 12 liepos 2009 - 20:19
Amiyra,taip ir maniau kad ten ,ir dar taip palyginus pigiai ,bet man netinka verysad.gif ,angliškai aš nė bum bum blink.gif ,be to ir kortelės tinkamos neturiu,vienu žodžiu reiks draugei kažką kitą galvot... unsure.gif g.gif
Atsakyti
per savaitgalį tiek nuostabių darbų įdėjot thumbup.gif bigsmile.gif
QUOTE(Florestina @ 2009 07 12, 19:20)
NUOTRAUKŲ KĖLIMAS PER http://www.radikal.ru/

žinokit, taupant laiką, niekada nespaudinėju ant mažų nuotraukyčių, kad jas padidinti ir pažiūrėti, kokios jos yra... Juolab, jeigu sugalvoju paspausti ir atsidaro nuotrauka, kurios dydis yra 5 kartus didesnis nei mano monitorius (patikėkit, jis pas mane tikrai nemenkas), tai ką galima pamatyt? Bendro vaizdo nei iš mažos, nei iš didelės nuotraukos nesusidarysi. Žinoma, gal čia tik mano vienos problema, kad aš tingiu ranką ištiesti link pelės ir paminkyti jos klavišus, bet jeigu taip visos sukelsim nuotraukytes, tai nebebus į ką akių paganyt unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 12, 21:22)
Amiyra,taip ir maniau kad ten ,ir dar taip palyginus pigiai ,bet man netinka verysad.gif  ,angliškai aš nė bum bum blink.gif ,be to ir kortelės tinkamos neturiu,vienu žodžiu reiks draugei kažką kitą galvot... unsure.gif  g.gif

o kada tau reikia ? As zadu uzsisakinet is ten bet turbut uz kokia pora men blush2.gif

o jeigu paimti uzsisakyt mazus remukus lygius kokius 7x7cm 4u.gif
Atsakyti
ta pačia nuotraukų kėlimo tema -aš tai per radikal.ru kai keliu ,tai nukopinu į žinutę antrą nuo viršaus linką ---KARTINKA V TEKSTE(PAVEIKSLIUKAS TEKSTE )ir nuotrauka visada normali ,netampanti forumo,ten savaime kiek reikia susimažina,ir jokių varnelių nei pridedu nei nuimu ,ir viskas labai gerai matosi
Papildyta:
Amiyra ,draugės gimtadienis spalio 4 dieną,tai jau nebespėsiu išsiuvinėt ,reiks čia Lietuvoj ieškot,bet ko gero priimsiu tavo pasiūlymą ir į ateitį užsisakysiu,jei galima blush2.gif kažkaip nepatogu žmogų užkraut,bet ,kad reikia suktis kažkaip...ar aš gerai supratau ,kad ten yra ir po šešis parduoda ?

va suradau ,siuvinėjimo magijoj vienas padėkliukas 24.49lt , doh.gif nugi galima išprotėt nuo tokios kainos.plėšikai... blink.gif verysad.gif
http://www.siuvineji...ekliukas-1.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 12 liepos 2009 - 20:44
QUOTE(zundyte @ 2009 07 12, 21:39)
ta pačia nuotraukų kėlimo tema -aš tai per radikal.ru kai keliu ,tai nukopinu  į žinutę antrą nuo viršaus linką ---KARTINKA V TEKSTE(PAVEIKSLIUKAS TEKSTE )ir nuotrauka visada normali ,netampanti forumo,ten savaime kiek reikia susimažina,ir jokių varnelių nei pridedu nei nuimu ,ir viskas labai gerai matosi
Papildyta:
Amiyra ,draugės gimtadienis spalio 4 dieną,tai jau nebespėsiu išsiuvinėt ,reiks čia Lietuvoj ieškot,bet ko gero priimsiu tavo pasiūlymą ir į ateitį užsisakysiu,jei galima blush2.gif kažkaip nepatogu žmogų užkraut,bet ,kad reikia suktis kažkaip...ar aš gerai supratau ,kad ten yra ir po šešis parduoda ?

as pirkau po viena . giliau nesigilinau ar po sesis yra 4u.gif kaip jau susikaupsiu uzsakinet pranesiu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 07 12, 20:34)
sveikos smile.gif

Rne man sie zuikiai superiski  wub.gif 

Labai aciu, o tavisikis koks fainuolis wub.gif wub.gif wub.gif , gaila kad dauguma ju nusisuke i desine puse o i kaire atsisukes gal vienas, taip noreciau ka nors suderrinti bet nelabai gaunasi, sekantis mano zuikis bus su pieniu pukais

QUOTE(Sandrulia @ 2009 07 11, 22:00)
Oi pamiršau pagirti Rne zuikius doh.gif labai mieli, super thumbup.gif

labai aciu tau ir visoms kitoms, kuriu nepaminejau uz grazius zodzius zuikiams mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 07 12, 19:18)
dar yra toks nuotrauku ikelimo puslapiukas:
http://part.lt/
jis lietuviskas ir visoms butu gerai smile.gif
4u.gif
QUOTE(amiyra @ 2009 07 12, 20:34)
pagaliau baigti padekliukai
thumbup.gif thumbup.gif
va suradau ,siuvinėjimo magijoj vienas padėkliukas 24.49lt , doh.gif nugi galima išprotėt nuo tokios kainos.plėšikai... blink.gif  verysad.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif prie dekupažo reikmenų paprasčiausias foto rėmas, kur Jyske 5 Lt., ten 25 doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Rne @ 2009 07 12, 21:47)
Labai aciu, o tavisikis koks fainuolis wub.gif  wub.gif  wub.gif , gaila kad dauguma ju nusisuke i desine puse o i kaire atsisukes gal vienas, taip noreciau ka nors suderrinti bet nelabai gaunasi, sekantis mano zuikis bus su pieniu pukais

O tai neišeina veidrodinio varianto padarius siuvinėt? Kaip jaunųjų rankas "kraipėm" tai ir čia gi galima.
Atsakyti
Libaja ,nugi kainos tai tikrai plėšikiškos -jei darau dovanai ,tai vieno ar dviejų padėkliukų nesiuvinėsi ,reikia šešių,ar ne? tai jau vien padėklai 150lt,auksinė dovana doh.gif ,o nėra ką parodyt,o dar darbas ,dar siūlai ir kanva ,nu žodžiu ,jau čia šitoj vietoj tai nerealios kainos ,dovanėlė mažytė o kainą kaip už dramblį....
bash.gif
Atsakyti
ta pačia nuotraukų kėlimo tema -aš tai per radikal.ru kai keliu ,tai nukopinu  į žinutę antrą nuo viršaus linką ---KARTINKA V TEKSTE(PAVEIKSLIUKAS TEKSTE )ir nuotrauka visada normali ,netampanti forumo,ten savaime kiek reikia susimažina,ir jokių varnelių nei pridedu nei nuimu ,ir viskas labai gerai matosi
Papildyta:

va suradau ,siuvinėjimo magijoj vienas padėkliukas 24.49lt , doh.gif nugi galima išprotėt nuo tokios kainos.plėšikai... blink.gif  verysad.gif
http://www.siuvineji...ekliukas-1.html

ten jis labai didelis 17x17cm mano padekliukai 8x8cm

va dar kokie yra http://www.siuvineji...respapje-1.html bet ir brangokai gaunasi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rne @ 2009 07 12, 21:47)
Labai aciu, o tavisikis koks fainuolis wub.gif  wub.gif  wub.gif , gaila kad dauguma ju nusisuke i desine puse o i kaire atsisukes gal vienas, taip noreciau ka nors suderrinti bet nelabai gaunasi, sekantis mano zuikis bus su pieniu pukais
labai aciu tau ir visoms kitoms, kuriu nepaminejau uz grazius zodzius zuikiams mirksiukas.gif  ax.gif

tai , kad juos nesunku pasukinet blush2.gif va sita siuvinesi?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 07 12, 21:41)
as pirkau po viena . giliau nesigilinau ar po sesis yra  4u.gif kaip jau susikaupsiu uzsakinet pranesiu tau  4u.gif

Sewandse yra ir po sesis supakuotus dezuteje. Kaina 11.40 svaro. Yra ir po viena - pigiau gaunasi, man atrodo, bet dezutes nera. Na bet supakuoti jau galima ir paciai. 4u.gif
Atsakyti