Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

QUOTE(zundyte @ 2009 07 12, 19:13)
Florestina,aš taip pat "už" thumbup.gif ,per radikal.ru daug patogiau ir net gal greičiau įkelt nuotraukytes,tiesa sakant į šitą forumą man dar nė karto nepavyko įkelt nuotraukos per imageshack puslapį ,nežinau kodėl,nes kituose forumuose puikiausiai pavyksta blink.gif ...bėda tik viena ,ne visi moka rusiškai skaityt ax.gif ,ypač mūsų jaunosios panelės,bet gal galima kažkaip išverst,net nežinau  g.gif

dėl eparduotuvių ,tai atvirkščiai ,kiek pirkau(tiesa nedaug dar blush2.gif )tai galiu tik pagirt,greitai ir maloniai aptarnauja ypač kasiūlai.lt,(su pristatymu tiesiai į namus asmeniškai pati savininkė thumbup.gif  rolleyes.gif )..o ir iš siuvinėjimo magijos siuntinukas atkeliavo per 5 dieneles,net sumirksėt nespėjau  lotuliukas.gif

O as visada per imageshack keliu fotkes ir man super. Nors galima ir per radikal - man jokio skirtumo. Pritariu, kad gerai butu surasyti kaip ikelti per radikal.ru. Florestina - pasidarbuok, aisku jei gali. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 07 12, 19:40)
ZUNDYTE,greičiausiai įvedei auksaranke.lt. Reikia auksaranke.net. Jie prekiauja tik Dmc. Pamačiau,kad pigu ir parašiau,gal kas nematė. Bet,kaip Metija sakė,jau ten seniai vyksta akcija ir daug nr nėra.           Dar kažkas norėjo Dmc dėžutės iš kasiulai.lt. Užklausiau savininkės,turės,kai siuntą gaus. Tik neparašė,kada.

pabandziau pasieskoti reikiamu siuliuku, tai is man reikalingu 40-ties atspalviu yra tik...4 lotuliukas.gif ech...nieko nepritaupysiu, nes uz tiek siuliuku vos 10 Lt + pasto mokestis 6 Lt doh.gif beveik rusiskas biznis iseina... nera atspalviu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 12 liepos 2009 - 19:03
QUOTE(dovyda @ 2009 07 12, 21:02)
pabandziau pasieskoti reikiamu siuliuku, tai is man reikalingu 40-ties atspalviu yra tik...4 lotuliukas.gif ech...nieko nepritaupysiu, nes uz tiek siuliuku vos 10 Lt + pasto mokestis 6 Lt doh.gif beveik rusiskas biznis iseina... nera atspalviu ax.gif

Jei jau 40siulu reikia tai neblogas darbelis bus biggrin.gif pasirodyk blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 12 liepos 2009 - 19:12
QUOTE(Metija @ 2009 07 12, 18:39)
Florestina, ar antras punktas tikrai teisingas? Pas mane yra žodis Browse...  g.gif

Pas mane choose, aš naudojuose Opera naršykle, tai dėl to. Ką tik per explorer pažiūrėjau, ten Browse. g.gif

Dalį aprašymo aš paėmiau iš kito forumo, tik papildžiau. Ten būtent buvo reikalavimas, kad nuotraukos liktų oroginalaus dydžio. Tai ir varnelę dėl to nuimdavom. O pabandymui aš ne veltui išrinkau šį paveikslėlį - tai vienas artimiausių mano planiukų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 12, 20:27)
O pabandymui aš ne veltui išrinkau šį paveikslėlį - tai vienas artimiausių mano planiukų. ax.gif

labai grazus darbelis turetu buti mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 07 12, 19:30)
labai grazus darbelis turetu buti mirksiukas.gif  rolleyes.gif

Aha, čia bus dovana mano sesei, tiksliau padėka už gimtadienio dovaną- kelionę į Seulą. Ji tiesiog dievina laivus ir mėlynas gėles. Jau viskas paruošta darbui, belieka tik pradėti. ax.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

Dvi labai fainuoliski katukai bigsmile.gif 4u.gif

Rne man sie zuikiai superiski wub.gif

as is ju zadu pleduka gamint , schemos jau sudetos, medziagos parinktos liko tik lotuliukas.gif issiuvinet vat iki leliuko sukurimo ir atejimo zadu speti biggrin.gif

va mano pirmas zuikas i pleduka ir pagaliau baigti padekliukai ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
amiyra, kokie linksmi ir nuotaikingi padėkliukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 12 liepos 2009 - 19:38
QUOTE(Florestina @ 2009 07 12, 20:33)
Aha, čia bus dovana mano sesei, tiksliau padėka už gimtadienio dovaną- kelionę į Seulą. Ji tiesiog dievina laivus ir mėlynas gėles. Jau viskas paruošta darbui, belieka tik pradėti. ax.gif

linkiu tau kuo didziausios sekmes ir kantrybes siuvinejant si paveiksla ax.gif smile.gif

QUOTE(amiyra @ 2009 07 12, 20:34)
sveikos smile.gif

Dvi labai fainuoliski katukai  bigsmile.gif  4u.gif

Rne man sie zuikiai superiski  wub.gif 

as is ju zadu pleduka gamint , schemos jau sudetos, medziagos parinktos liko tik  lotuliukas.gif issiuvinet vat iki leliuko sukurimo ir atejimo zadu speti  biggrin.gif

va mano pirmas zuikas i pleduka ir pagaliau baigti padekliukai  ax.gif

labai grazus zuikis,o ir padekliukai labai grazus thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 07 12, 19:34)
sveikos smile.gif

va mano pirmas zuikas i pleduka ir pagaliau baigti padekliukai  ax.gif

Kokie grožiai. wub.gif
Atsakyti
ACIU uz pagyras merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 07 12, 20:34)
sveikos smile.gif