QUOTE(zundyte @ 2009 07 12, 19:13)
Florestina,aš taip pat "už" ,per radikal.ru daug patogiau ir net gal greičiau įkelt nuotraukytes,tiesa sakant į šitą forumą man dar nė karto nepavyko įkelt nuotraukos per imageshack puslapį ,nežinau kodėl,nes kituose forumuose puikiausiai pavyksta ...bėda tik viena ,ne visi moka rusiškai skaityt ,ypač mūsų jaunosios panelės,bet gal galima kažkaip išverst,net nežinau
dėl eparduotuvių ,tai atvirkščiai ,kiek pirkau(tiesa nedaug dar )tai galiu tik pagirt,greitai ir maloniai aptarnauja ypač kasiūlai.lt,(su pristatymu tiesiai į namus asmeniškai pati savininkė )..o ir iš siuvinėjimo magijos siuntinukas atkeliavo per 5 dieneles,net sumirksėt nespėjau
dėl eparduotuvių ,tai atvirkščiai ,kiek pirkau(tiesa nedaug dar )tai galiu tik pagirt,greitai ir maloniai aptarnauja ypač kasiūlai.lt,(su pristatymu tiesiai į namus asmeniškai pati savininkė )..o ir iš siuvinėjimo magijos siuntinukas atkeliavo per 5 dieneles,net sumirksėt nespėjau
O as visada per imageshack keliu fotkes ir man super. Nors galima ir per radikal - man jokio skirtumo. Pritariu, kad gerai butu surasyti kaip ikelti per radikal.ru. Florestina - pasidarbuok, aisku jei gali.