man kartais pasireiskia voku trukciojimas,kaip uzknisa...
QUOTE(veri @ 2008 07 31, 10:35)
pradeda traukti didesnėj žmonių kompanijoj ar pokalbio metu su žmogum. Žodžiu kai ramiai sėdžiu ar užsimerkiu, tai tikrai nebūna to akies voko trūkčiojimo.
kelis kartus kai su pažistama kalbėjau ir ėmė trukčioti, klausiau jos , ar pastebi, sakė nieko, o aš jaučiau
Akiu trukciojimas nepastrebimas kitu akim nervinio pobudzio trukciukas.... Kai kam padeda zalios arbatos pakeliai (mama mano naudodavo)
QUOTE(angelaite24 @ 2008 08 04, 01:31)
Akiu trukciojimas nepastrebimas kitu akim nervinio pobudzio trukciukas.... Kai kam padeda zalios arbatos pakeliai (mama mano naudodavo)
ar galėtum parašyti kaip naudoti? tiesiog kaip kompresą?

aš kai būnu užsimerkus ramiai, tai man ir taip netrūkčioja, bet va jeigu diena intensyvi, darbas su kompiu, tai dažnai, reikia tada daryt pertraukėles...
Arbatos pakeliai turbūt nuo daugiau ko padeda, tik.... reik juos dėt
Geriu magneB6, retai betrūkčioja...labai retai
gal sutapo, o gal iš tikro trūko mineralų ar vitaminų

Geriu magneB6, retai betrūkčioja...labai retai

trūksta magnio , pagerk keleta dienu Diasporal ir nustos.
QUOTE(Lera @ 2008 08 26, 00:06)
trūksta magnio , pagerk keleta dienu Diasporal ir nustos.
manau, kad daugiau vitamino B trūko ....

Diasporal vyras gėrė... jam Magne B6 geriau patiko

Pradejau gerti magne + B6 ir po kokios savaiteles praejo akies trukciojimas. Tai arba jau buvo laikas praeit (nes tesesi 2-3 savaites) arba padejo butent minetas preparatas.
Man nuo nervų taip būdavo, padeda magnis

Mane taip pat uzpuole akies krstelio trukciojimas, tai labai nervina, kai bendrauju su zmonemis, pasimetu, atrodo, kad jie tai pastebi....
Bet manau, kad itakos dave permainos gyvenime, o taip pat atejes ruoduo, kuris labai slopina nuotaika....

Dažnai tas trūkčiojimas būna dėl paakyje esančios kraujagyslės pulsavimo,o ji pulsuot pradeda patiriant daug streso.Man seniau trūkčiot pradėdavo tą pačią sekundę kai pradėdavau nervintis ar šunį bart..
bet pasistengiau į tą trenktą šunėką nekreipt dėmesio ir šiaip nesinervint ir praėjo!