Įkraunama...
Įkraunama...

Akies trūkčiojimas

TRukciojima gali sukelti ne tik magnio bet ir kalcio trukumas. O jei dar +stresas tai tu mineralu stoka greit pajuntama.
Atsakyti
viena karta, kai buvo taip pageriau raminamuju lasiuku,- ir praejo, neiskart ,aisku, nes sake, kad tai nervinis tikas, o kita karta, tiesiog, nekreipiau i tai jokio demesio, irgi praejo po kurio laiko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 07 27, 00:59)
TRukciojima gali sukelti ne tik magnio bet ir kalcio trukumas. O jei dar +stresas tai tu mineralu stoka greit pajuntama.

Būtent. Man irgi kartojos šitas "malonumas" kokį mėnesį doh.gif Nieko specialiai nevartojau, baigėsi sesija, mažiau nervų ir praėjo savaime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 07 27, 00:59)

na man streso nėra.... tik porą naktų iki vėlumos pažiūrėjau filmą, mergina ilgai miegot ryte neleidžia.... po to ir prasidėjo.. doh.gif

QUOTE(dotiokyte @ 2008 07 27, 08:41)
viena karta, kai buvo taip pageriau raminamuju lasiuku,- ir praejo, neiskart ,aisku, nes sake, kad tai nervinis tikas, o kita karta, tiesiog, nekreipiau i tai jokio demesio, irgi praejo po kurio laiko. biggrin.gif

tikiuosi ir man praeis savaime ax.gif

QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 07 27, 10:16)
Būtent. Man irgi kartojos šitas "malonumas" kokį mėnesį doh.gif  Nieko specialiai nevartojau, baigėsi sesija, mažiau nervų ir praėjo savaime smile.gif

net mėnesį bigsmile.gif man jau kokia pora savaičių tai nebeilgai laukt bigsmile.gif

Ačiū už pasidalijimą patirtimi 4u.gif
Atsakyti
men irgi taip būna, tai tikrai ,,nervų tikas". Mums kartais atrodo, kad mes nesinerviname, o pasamonėje visai kas kitą vyksta. Atsigerkite žolelių arbatos raminančios nervus, turėtų padėti 4u.gif ir vitaminai žinoma nepakenks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2008 07 22, 12:10)
Jau kokia savaitė labai dažnai trūkčioja viršutinį akies voką (tik kairįjį).  Nervina. Patrūkčija, praeina, vėl neužilgo....  doh.gif

Gal kas buvot susidūrę ir galit patart ką daryt ir nuo ko čia taip?

Sutapo, kad ir man kažkur apie savaitę trūkčioja viršutinis vokas beje irgi kairės akies. Vieną dieną mažiau, kitą daugiau, kartais net kas kelios minutės. Vaistinėj sakė stiprinti nervų sistemą, magne B6 pagert, tai dabar taip ir darau, žiūrėsim kas bus. Bet šiaip keista, kad tas prasidėjo per atostogas, kai jokio streso, jaučiuosi gerai, vitaminų irgi su vaisias daržovėm turėčiau nemažai gaut g.gif
Man dar tokia mintis peršasi, kad buvo kaip tik karščiai ir gal čia nuo skysčių trūkumo taip, nes atsimenu kartą irgi taip karščius tai baisiai naktimis traukdavo kojos raumenis g.gif
Atsakyti
QUOTE(veri @ 2008 07 28, 15:48)
Sutapo, kad ir man kažkur apie savaitę trūkčioja viršutinis vokas beje irgi kairės akies. Vieną dieną mažiau, kitą daugiau, kartais net kas kelios minutės. Vaistinėj sakė stiprinti nervų sistemą, magne B6 pagert, tai dabar taip ir darau, žiūrėsim kas bus. Bet šiaip keista, kad tas prasidėjo per atostogas, kai jokio streso, jaučiuosi gerai, vitaminų irgi su vaisias daržovėm turėčiau nemažai gaut  g.gif
Man dar tokia mintis peršasi, kad buvo kaip tik karščiai ir gal čia nuo skysčių trūkumo taip, nes atsimenu kartą irgi taip karščius tai baisiai naktimis traukdavo kojos raumenis  g.gif

tai ir aš galvoju: vasara, uogos, vaisiai, daržovės ir šast, trūkumas vitaminų .... unsure.gif bet yra kaip yra blink.gif

Atsakyti
QUOTE(pukeliux @ 2008 07 22, 13:01)
Man tokiu atveju Magnis B6 padėjo...

drinks_cheers.gif
kai truksta magnio, trukcioja vokai, raumuo, meslungis net ir kai stresas. tam geriausia magnis b6 arba magnis ir atskirai vitaminu b kompleksas 4u.gif nu tikrai nepakenks 1 kursas 4u.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
as pageriau "Magvit", kazkaip nebetrukcioja... gal sutapimas, o gal kiti veiksniai leme, net nezinau smile.gif
bet man tas trukciojimas labai retai budavo. bet juk jo nepastebeti negalima smile.gif
Atsakyti
Na nusipirkau Magne B6, žiūrėsim rolleyes.gif
Atsakyti
na man dar vis nepraeina tas trūkčiojimas, bet pastebėjau, kad iš ryto beveik nepasireiškia, o vakarop suintensyvėja, dar pradeda traukti, kai yra koks mechaninis dirgiklis pvz. ventiliatorius, ryški saulė ar dar kažkas, koks nors trenksmas, arba kas išgąsdina, kai stresas, didesnėj žmonių kompanijoj ar pokalbio metu su žmogum. Žodžiu kai ramiai sėdžiu ar užsimerkiu, tai tikrai nebūna to akies voko trūkčiojimo.
Atsakyti
Taip,nuo nerviniu tiku reiketu pagerti vitamino B6 su magniu,taip greit rezultato nesimato,reikia gerti ilgesni laika.Sekmes smile.gif
Atsakyti