Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(suvilte @ 2009 07 18, 13:04)
sveikos merginos,stai ir as jau truputy isbridusi is liudesio,pusiaukelej y vilniu paskambino gine ir pasake,kad is mano 6 snaiguciu atsilusios gyvos liko tik 2,ir tai viena is ju jau mirstanti,o kita vienos lasteles ir tikimybe ,kad jos prikibs 0.01%,taigi patare nemetyti pinigeliu ir geriau pataupyti antram ivf.tai va yra labai liudna ir skaudu todel ir buvau pradingusi.o jus saugokit savo zirniukus o jei ne tai as jums bash.gif  lotuliukas.gif dabar viena cikla palauksiu ir startuosiu vel ,taip patare gydytoja.ir dar ji man liepe pagerti 10 dienu tokias tabletikes duphaston,ar kam teko jas gerti?kazin nuo ko jos? g.gif

Labai gaila verysad.gif , kad neišėjo su snaigutėm.Laikykis wub.gif .Bet kitą IVF atsigriebsi su kaupu nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif .Sekmės jūsų šeimynai wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2009 07 18, 12:10)
suvilte, gaila labai,laikykis..  ir tikek, kad IVF bus sekmingas 4u.gif  O siuo metu stenkis pasidziaugti vasara, atsipalaiduoti, nors ir sunku...
Duphastonas yra  panasiai kaip crinone, skiriamas antroje ciklo puseje, progesteroninis preparatas, imituos antra tavo sio ciklo puse ( nes pas tave naturalaus folikulo nebuvo, tai progesteronas pats nesigamins). Trumpai tariant, jis pades po  10  ar truputi daugiau dienu ateiti  menesinems

aciu dovi uz atsakyma,taip liudna ,bet gyventi reikia toliau mirksiukas.gif bet as vakar isgeriau pirma tablete,o siandien jau susirgau,taip gali buti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Medūna @ 2009 07 18, 12:13)
Labai gaila  verysad.gif , kad neišėjo su snaigutėm.Laikykis wub.gif  .Bet kitą IVF atsigriebsi su kaupu  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif .Sekmės jūsų šeimynai wub.gif .

aciu Meduna uz palaikyma,tikiuosi taip ir bus mirksiukas.gif
Atsakyti
suvilte,sirdele labai gaila verysad.gif bet tikrai tikiu ,kad sekantis kartas bus sekmingas wub.gif svarbiausiai tiketi
Papildyta:
mergaites,bijau dar dziaugtis nes dar tik savaite po isodinimo bet neiskentus pasidariau du testukus siandiena ir pamaciau neryskia antra juostele,o kitas tai digital tai parase kad as nescia.
Atsakyti
Papildyta:
mergaites,bijau dar dziaugtis nes dar tik savaite po isodinimo bet neiskentus pasidariau du testukus siandiena ir pamaciau neryskia antra juostele,o kitas tai digital tai parase kad as nescia.
[/quote]

Eik tu sau! thumbup.gif thumbup.gif Superine naujiena - labai dziaugiuosi ir sekmes!
Atsakyti
QUOTE(della @ 2009 07 18, 14:46)

Valio valio valio 4u.gif Džiaugiuosi, kad pavyko nestuke.gif thumbup.gif .Saugok save ir žirniukus smile.gif
Atsakyti
della, sveikinu!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2009 07 13, 19:02)
su snaigutėm pirmas kartas smile.gif ...

Medūna, kuo didžiausios sėkmės 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(della @ 2009 07 18, 13:46)
... siandiena ir pamaciau neryskia antra juostele,o kitas tai digital tai parase kad as nescia.

Della wub.gif wub.gif
Atsakyti
della, tu mano įkvėpėja, 4u.gif 4u.gif , balionų tiek, kiek leliukų, ir dar vienas 4u.gif tau biggrin.gif .

o pas mani naujienos tokios: 5 dienas leidaus puregoną po 200, dešinėj kiaušidėj priaugo 7folikulai, keli iki 15 mm, kiti 10-12 mm, kairėj - 5 panašūs. sakė neblogai. didelių pojūčių nėra - vakar sukos galva, t.y kambarys iš ryto, paskui kai atsikėliau - praėjo. nuo šiandie leistis dar orgalutran ir puregoną po 200. pas daktarėlį pasirodyti antradienį. Kai pūslė pilna, jautrūs ir šonai.
Jei viskas gerai, gal kokį ketvirtadienį ims laukan (kaip moksliškai tas ėmimas vadinas?)

skorpas35, sėkmės pradedant žygius 4u.gif
Papildyta:
suvilte, tik stiprybės...
Atsakyti
QUOTE(della @ 2009 07 18, 13:46)
suvilte,sirdele labai gaila verysad.gif bet tikrai tikiu ,kad sekantis kartas bus sekmingas  wub.gif svarbiausiai tiketi
Papildyta:

sveikinu della thumbup.gif ,ir pavydziu baltu pavydu ax.gif smagu girdeti kai kam nors sekasi,tai ykvepia vilties ir man, mirksiukas.gif saugok zirniukus o jei ne tai bus tau aggressive.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zizilia @ 2009 07 18, 16:25)
della, tu mano įkvėpėja,  4u.gif  4u.gif , balionų tiek, kiek leliukų, ir dar vienas  4u.gif tau biggrin.gif .

o pas mani naujienos tokios: 5 dienas leidaus puregoną po 200, dešinėj kiaušidėj priaugo 7folikulai, keli iki 15 mm, kiti 10-12 mm, kairėj - 5 panašūs. sakė neblogai. didelių pojūčių nėra - vakar sukos galva, t.y kambarys iš ryto, paskui kai atsikėliau - praėjo. nuo šiandie leistis dar orgalutran ir  puregoną po 200. pas daktarėlį pasirodyti antradienį. Kai pūslė pilna, jautrūs ir šonai.
Jei viskas gerai, gal kokį ketvirtadienį ims laukan (kaip moksliškai tas ėmimas vadinas?)

skorpas35, sėkmės pradedant žygius 4u.gif
Papildyta:
suvilte, tik stiprybės...

o tau sekmes tongue.gif kad visi tavo kleckiukai butu thumbup.gif ,ir rezultatas nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2009 07 17, 11:16)
Laba dienelė, gal priimsit naujokę pas save į temutę ax.gif
Mes taip pat planuojam savo pirmąjį IVF, tai aišku daugybė visokių klaustukų ir pasimetimo...Jau kurį laiką vis paskaitinėju pas jus, po truputį aiškėja, bet dar viskas priešaky. Po prastos spermogramos kreipėmės pas andrologą, tai paskyrė vyrui pasidaryti hormonus ir pakartoti spermogramą, laukiam kito vizito...Vat iškilo toks klausimas ar po visų tyrimų andrologas siūs į VK, ar mes jau dabar turėtumėm ten kreiptis? Juk kiek skaičiau ir man reiks pasidaryt daugybę tyrimų prieš IVF, tai nesinori kad labai nusitemptų...kaip jūs darėt g.gif

P.S.labai atsiprašau už tokias padrikas mintis blush2.gif

cia tyrimai kuriuos reikes atlikti mirksiukas.gif KOKIUS TYRIMUS BŪTINA ATLIKTI PRIEŠ DIRBTINIO APVAISINIMO (IVF) PROCEDŪRĄ

1. Tepinėlis iš gimdos kaklelio.
2. Spermos tyrimas pagal “Vaisingumo klinikoje” nustatytą metodiką.
3. Spermos pasėlis.
4. Kraujo grupė, Rh faktorius.
5. Hormonų tyrimai:
3 – 5 ciklo dieną: FSH, LH, E2
21 ciklo dieną : Progesteronas, Prolaktinas
6. Citomegalijos IgG ir IgM.
7. Toksoplazmozės IgG ir IgM.
8. Raudoniukės IgG.
9. Chlamidijų nustatymas (abiems sutuoktiniams).
10. Tyrimai dėl AIDS - antikūnių prieš ŽIV nustatymo testas (abiems
sutuoktiniams).
11. Tyrimai dėl sifilio (abiems sutuoktiniams), RPR.
12. Tyrimas dėl cistinės fibrozės (pacientams pageidaujant).
13. Hepatito B viruso antigeno nustatymas (abiems sutuoktiniams).
14. Hepatito C viruso antigeno nustatymas (abiems sutuoktiniams).
Atsakyti
kaip yra su tom ilgom -trumpom schemom,gal su ilga gaunasi kokybiskesnes kiausialastes?kazin ne kvaila klausima uzdaviau? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2009 07 18, 17:04)
Medūna, kuo didžiausios sėkmės

Ačiukas smile.gif , O kaip tavo sveikatėlė,kaip pati jauties?Gal turi kokių planų mirksiukas.gif .
QUOTE(zizilia @ 2009 07 18, 17:25)
o pas mani naujienos tokios: 5 dienas leidaus puregoną po 200, dešinėj kiaušidėj priaugo 7folikulai, keli iki 15 mm, kiti 10-12 mm, kairėj - 5 panašūs. sakė neblogai...

Tai čia tiesiog puiku mirksiukas.gif Sekmės 4u.gif
QUOTE(suvilte @ 2009 07 18, 19:29)
kaip yra su tom ilgom -trumpom schemom,gal su ilga gaunasi kokybiskesnes kiausialastes?kazin ne kvaila klausima uzdaviau? lotuliukas.gif

Gal ir priklauso, bet man pirmą kartą išpunktavo 4 kiaušialąstes(pas mane viena kiaušidė), iš kurių trys apsivaisino ir prieš įsodinant buvo 4 ir 2 ląstelių.
2 kartą darant IVF pakeitė vaistus, nes aš gyd. pasakiau apie šalutinį poveikį mano organizmui.tai išpunktavo 8 kiaušialąstes, iš kurių 6 apsivaisino ir buvo 4-6ląstelių, 1-4ląstelių ie 1-2ląstelių. Abu kartus taikė trumpą schemą, tik pakeitė vaistus.Bet, manau, kad dar priklauso ir nuo vyro spermos kokybės. Prieš 1IVF vyras negėrė jokių papildų ar vitaminų. Prieš 2IVF 3mėn. gėrė papildus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medūna: 18 liepos 2009 - 18:01