o kiek turi temperaturos?ka skauda?nepersalai?pilvo neispute?
[/quote]
kad nieko neskauda,temp 37,o mano normali 36.6,nu lyg ir nepersalau,tik vakar ysidejau crinono tai veliau labai sonus dieguliavo,bet gal cia tik sutapimas? pilvo neispute
Mergaites,
Oficialiai pranesu, kad nuo kitos savaites kazkur vidurio musu statistikos vedima ir saraselio sudaryma perleisiu vienai is musu - RositaK sutiko perimti sias pareigas Tikiuosi, priestaraujanciu nebus
As iseinu i pogrindi ir neribotam laikui stabdau visus bandymus - lauksiu geresniu laiku, kai medicina nevaisinguma gydys kaip koki gripa ar kita liga
Oficialiai pranesu, kad nuo kitos savaites kazkur vidurio musu statistikos vedima ir saraselio sudaryma perleisiu vienai is musu - RositaK sutiko perimti sias pareigas Tikiuosi, priestaraujanciu nebus
As iseinu i pogrindi ir neribotam laikui stabdau visus bandymus - lauksiu geresniu laiku, kai medicina nevaisinguma gydys kaip koki gripa ar kita liga
Kristinėle83, kažkaip gaila
Ir kad mus palieki ir kad taip nusprendei, bet Tu, žinoma, daryk taip, kaip Tau geriausia
Bet žinok, kad mes be Tavęs liūdėsime
Ir kad mus palieki ir kad taip nusprendei, bet Tu, žinoma, daryk taip, kaip Tau geriausia
QUOTE(zaza1 @ 2009 07 15, 16:51)
Kristinėle83, kažkaip gaila
As gi neemigruoju Kartais paskaitinesiu ir parasysiu viena kita astru komentara Paprasciausiai 3 IVF ir 2 * snaigutes be rezultato, reikia poilsio ir noro dar kada nors veltis i sia avantiura
O jei cia grisiu, nenoriu jusu nei vienos cia rasti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 07 15, 15:39)
Mergaites,
tikrai labai gaila, suprantu tave,po tiek nesekmiu reikia laiko,o mus aplankyk ,butinai
Papildyta:
tai gi merginos ryt po pietu jau turesiu snaigutes
[quote=suvilte,2009 07 15, 15:03]
[/quote]
kad nieko neskauda,temp 37,o mano normali 36.6,nu lyg ir nepersalau,tik vakar ysidejau crinono tai veliau labai sonus dieguliavo,bet gal cia tik sutapimas? pilvo neispute
[/quote]
tai tuomet nieko,manau viskas gerai sekmes ryt.
kristinele,sekmes tau,butinai ilysk cia kartais,o jeigu kokiu klausimu iskils skirtu specialiai tau,parasysiu i AZ
[/quote]
[/quote]
tai tuomet nieko,manau viskas gerai sekmes ryt.
kristinele,sekmes tau,butinai ilysk cia kartais,o jeigu kokiu klausimu iskils skirtu specialiai tau,parasysiu i AZ
[/quote]
su pabaiga
[/quote]
kad tavo zodziai dievuliui y ausy ,labai to tikiuosi tu taip pat nepavesk
[/quote]
mane tai jau trizna pagavo laukimo o dar tik tais 5 diena.bet turbut as nedatemsiu iki kito sestadienio testavimosi,geriausiu atveju iki pirmadienio
[quote=della,2009 07 15, 16:42]
[/quote]
mane tai jau trizna pagavo laukimo o dar tik tais 5 diena.bet turbut as nedatemsiu iki kito sestadienio testavimosi,geriausiu atveju iki pirmadienio
[/quote]
man irgi taip buvo dariausi testus ir dariausi juk jei kisene leidzia kodel ne tik jei pastoviai matai neigiama rezultata l.didelis nerimas apima,o nervintis negerai
Papildyta:
meduna o kada tau ysodinimas?kokia pas tave gleivine?
[/quote]
[/quote]
man irgi taip buvo dariausi testus ir dariausi juk jei kisene leidzia kodel ne tik jei pastoviai matai neigiama rezultata l.didelis nerimas apima,o nervintis negerai
Papildyta:
meduna o kada tau ysodinimas?kokia pas tave gleivine?
oksi,kada tavo testo diena?
QUOTE(Sella @ 2009 07 15, 14:38)
Kiek Vokietijoje kainuoja snaigučių laikymas metams?Mūsų klinikoje 600 eur metams
mes uz laikyma mokam 300 euru i metus