Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(zynaida @ 2009 07 15, 08:45)
4u.gif dauguma tyrimu,tokie kaip hepatitas,sifilis ir kt.galioja puse metu.chlamidijas turetu daryti pries kiekviena ivf,tai del sito tyrimo neskubek mirksiukas.gif

Ziuriu, kad kiekvienas gydytojas vis kitaip kalba ir skiria tyrimus pries IVF g.gif
Man sake, kad tyrimus gerai butu darytis ne anksciau nei 3men pries IVF. Pries 2m pas mane nebuvo pvz chlamidiju, tai ir dabar ju nerekomendavo kartoti. Tipo, jei buvo "tvarkingas" seimyninis gyvenimas, tai ir neatsirado ju per ta laika. Taip pat nemate reikalo ir spermograma kartoti, nors yra vyriskos problemos g.gif Nes ne karta daryta 2m begyje ir dar per IUI matesi, kad situacija panasi.
Aisu, kartais gal geriau isleisti papildomai kelis simtus tyrimams, bet paskui ramiau butu g.gif
Atsakyti
o man kilo tokia mintis paklausti jusu?kaip jus elgetes po ysodinimo,nu pvz gulejot lovytej,ar buvot aktyvios,nes as tai po pirmo ysodinimo kai gryzau buvau tokia energinga kad puoliau kambarius siurbliuoti blush2.gif gal tai prisidejo prie mano nesekmes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suvilte: 15 liepos 2009 - 11:42
QUOTE(suvilte @ 2009 07 15, 12:38)
o man kilo tokia mintis paklausti jusu?kaip jus elgetes po ysodinimo,nu pvz gulejot lovytej,ar buvot aktyvios,nes as tai po pirmo ysodinimo kai gryzau buvau tokia energinga kad puoliau kambarius siurbliuoti blush2.gif gal  tai prisidejo prie mano nesekmes?

as zinok ir lovoje gulejau ir atrodo visaip saugojau save,o rezultatas 0.
nors gydytojai sako,gyvenkit normalu,iprasta gyvenima smile.gif
aisku manau pervargti nerekomenduojama,kai kur net skaiciau,kad ranku kelnoti,plaukus dziovintis,lankstytis,myletis,maudytis vonioje nerekomenduojama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 07 15, 13:15)
as zinok ir lovoje gulejau ir atrodo visaip saugojau save,o rezultatas 0.
nors gydytojai sako,gyvenkit normalu,iprasta gyvenima smile.gif
aisku manau pervargti nerekomenduojama,kai kur net skaiciau,kad ranku kelnoti,plaukus dziovintis,lankstytis,myletis,maudytis vonioje nerekomenduojama doh.gif

zinai vis mastau ,ogal taip,o gal anaip reikejo daryti turbut visos mes taip :ax:mano vyras juokauja ,kad mane zemyn galva pakabins ,kad snaigutes musu nepabegtu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Silva80 @ 2009 07 15, 08:16)
Atsakykite kas nors, prašau.

labai kazko apie tyrimus nenusimanau,bet jei man reiketu, tyrimus visus daryciau likus 1-2 men iki ivf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suvilte: 15 liepos 2009 - 12:22
QUOTE(Silva80 @ 2009 07 15, 08:16)
Atsakykite kas nors, prašau.

As darausi IVF Minske,tai galiu parasyti kaip mums buvo mirksiukas.gif
Ciklo pirmom dienom pridaviau hormonus,toksoplazmoze,citomegalovirusa,raudoniuke ir MB spermograma
Tepineliai visos tos plazmos,gardnelos ir chlamidijos galioja 1 menesi
Citologinis tepinelis galioja 1 metus
Sifilis,aids gepatitai B ir C galioja 1 menesi
Kraujo grupe,rezus faktorius,bendras kraujo ir slapimo tyrimas,fliuorografija-galioja 1 metus
Biocheminis kraujo tyrimas,cukrus kraujuje-galioja 2 savaites
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
[quote=suvilte,2009 07 15, 13:31]
zinai vis mastau ,ogal taip,o gal anaip reikejo daryti turbut visos mes taip :ax:mano vyras juokauja ,kad mane zemyn galva pakabins ,kad snaigutes musu nepabegtu lotuliukas.gif
Papildyta:

maniskis irgi,sako,gulesi lovoje,nesikelsi,kad paskui nieko nekaltintum rolleyes.gif
Atsakyti
Ramaus laukimo belaukiancioms! As irgi su nekantrumu laukiu kada galesiu startuoti su snaigutem,bet tai bus gal tik ziema. O jei sis nepasiseks tada trecia IVF darysime Ausrijoje,nes ten jie duoda 50% pastojimui.Netgi musu draudimas sutiko puse kainos ir ten apmoketi! bigsmile.gif
Atsakyti
:ax:mano vyras juokauja ,kad mane zemyn galva pakabins ,kad snaigutes musu nepabegtu lotuliukas.gif
Papildyta:

thumbup.gif man gydytojas sake daryti tik tais tai kas teikia man malonuma blush2.gif
(tai saviskiui ir sakau valgysi ka pats pasidarysi,nes valgio darymas man neteikia malonumo.o gydytojo reik klausyti) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana78de @ 2009 07 15, 14:05)
Ramaus laukimo belaukiancioms! As irgi su nekantrumu laukiu kada galesiu startuoti su snaigutem,bet tai bus gal tik ziema.

Kiek Vokietijoje kainuoja snaigučių laikymas metams?Mūsų klinikoje 600 eur metams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2009 07 15, 13:31)
As darausi IVF Minske,tai galiu parasyti kaip mums buvo mirksiukas.gif
Ciklo pirmom dienom pridaviau hormonus,toksoplazmoze,citomegalovirusa,raudoniuke ir MB spermograma
Tepineliai visos tos plazmos,gardnelos ir chlamidijos galioja 1 menesi
Citologinis tepinelis galioja 1 metus
Sifilis,aids gepatitai B ir C galioja 1 menesi
Kraujo grupe,rezus faktorius,bendras kraujo ir slapimo tyrimas,fliuorografija-galioja 1 metus
Biocheminis kraujo tyrimas,cukrus kraujuje-galioja 2 savaites
Sekmes 4u.gif

Jau ir man visai susimakalavo mintys del tu tyrimu doh.gif Planavau visus pasidaryti panaisia pries 3men, kad jei kas nors negerai, butu galima pasigydyti g.gif Ir su gyd mazdaug taip sutarem.
Tik idomu, kaip gali kraugo grupe pasikeisti po metu laiko biggrin.gif
Atsakyti

thumbup.gif man gydytojas sake daryti tik tais tai kas teikia man malonuma blush2.gif
(tai saviskiui ir sakau valgysi ka pats pasidarysi,nes valgio darymas man neteikia malonumo.o gydytojo reik klausyti) lotuliukas.gif
[/quote]
teisingai thumbup.gif as irgi taip darysiu lotuliukas.gif tik turiu beda,sendien kazko nesveika man pasimatuoju ,ogi turiu temperaturos,o rytoj ysodinimas,ka daryti ar gerti kokius vaistus ar ne? doh.gif
Atsakyti
[quote=suvilte,2009 07 15, 14:43]
[/quote]
teisingai thumbup.gif as irgi taip darysiu lotuliukas.gif tik turiu beda,sendien kazko nesveika man pasimatuoju ,ogi turiu temperaturos,o rytoj ysodinimas,ka daryti ar gerti kokius vaistus ar ne? doh.gif
[/quote]

o kiek turi temperaturos?ka skauda?nepersalai?pilvo neispute?
Atsakyti