Noreciau pakomentuot pasakyma apie isodinima, kiekvienai skirtingai pvz man buvo labai sunkiai ir be galo skausmingai , antra karta net su vaistais reikejo , kad "sienom nelipciau" Cia priklauso ar gimdos kaklelis tiesus, nepasisukes ir tt. Kurios daresi IUI dazniausiai panasiai buna jei tai procedurai lengvai idejo turetu lengviau ir IVF .... Nenoriu gasdinti nei vienos ,bet labai individualu ir negaliu sutikti su pasisakymu ,kad vienas malonumas
[/quote]
Del isodinimo tai tikrai visoms skirtigai.Man tai abu dare su trumpa narkoze,nes skausmas buvo neiskianciamas!
oi della ,laikau kumstukus,laikykis saugok save o ar buvo jums ,kad reiktu gerti net po 4 estrofem tabl per diena man jau kazko skrandukas
QUOTE(suvilte @ 2009 07 13, 19:23)
oi della ,laikau kumstukus,laikykis saugok save o ar buvo jums ,kad reiktu gerti net po 4 estrofem tabl per diena man jau kazko skrandukas
Sveikos merginos,
suvilte, aš dabar irgi geriu estrofem, bet tik dar po3 tab.,tai kol kas nieko . Kaip bus ryt poryt, tai matysim. Trečiadienį pas gydytoją, tai ar toliau paskirs ar ne nežinau ir net neįsivaizduoju, nes su snaigutėm pirmas kartas . O beje, kelintą c.d. įsodina, kaip ir per IVF?
O kada tau įsodinimas?
SuVilte, man nuo estrofemo bloga budavo, as irgi po tris geriau. Veliau apsipratau, bet veliau pykinimas nuo kitko prasidejo sekmes!!!!!!!
Papildyta:
isodinimas vyksta panasiai , kaip o naturaliame cikle. Jei gleivine gerai auga. Jei prasciau, gali kiek ir veliau sodinti. Kai kada net su estrofemu uzauga ir subresta folikulas, tada po O sodina
Papildyta:
QUOTE(Medūna @ 2009 07 13, 19:02)
Sveikos merginos,
suvilte, aš dabar irgi geriu estrofem, bet tik dar po3 tab.,tai kol kas nieko . Kaip bus ryt poryt, tai matysim. Trečiadienį pas gydytoją, tai ar toliau paskirs ar ne nežinau ir net neįsivaizduoju, nes su snaigutėm pirmas kartas . O beje, kelintą c.d. įsodina, kaip ir per IVF?
O kada tau įsodinimas?
O kada tau įsodinimas?
isodinimas vyksta panasiai , kaip o naturaliame cikle. Jei gleivine gerai auga. Jei prasciau, gali kiek ir veliau sodinti. Kai kada net su estrofemu uzauga ir subresta folikulas, tada po O sodina
QUOTE(suvilte @ 2009 07 13, 18:23)
o ar buvo jums ,kad reiktu gerti net po 4 estrofem tabl per diena man jau kazko skrandukas
mano gleivine prasta buvo tai buciau gerus kiek imanom daug, bet gydytojalyg sake kad 3 tab perdiena max doze, bet gal ten mg tu tabletyciu skiriasi, as berod geriau 3 tab po 2mg.
atsiprasau mergytes del to isodinimo, tiesiog parasiau savo varianta, bet jus teisios daug girdejau apie skausmingus isodinimus.
Sveikos, aš naujokė, susitaupom likusius kelis tūkstantėlius ir planuojam darytis pirmąjį ivf. Gydytoja U įdavė lapelį su išvardintais tyrimais, kuriuos reiktų pasidaryti prieš visas procedūras, tik nesugalvojau iš karto paklausti prieš kiek laiko tuos tyrimus pasidaryti? ar nebus per anksti jei pasidaryčiau prieš du mėnesius? nes teoriškai tai kokiu sifiliu galiu užsikrėsti ir per tuos du mėnesius, tuomet tyrimai bus niekiniai... ir dar, jei aš esu pasidarius jau iš ankščiau dalį tyrimų - hormonų, ar jie tinka, ar reikia iš naujo darytis? nukrypimų nuo normos nebuvo, vaistų jokių nevartojau. vienu žodžiu, įdomu kada jūs tuos tyrimus darotės, ar prieš kiekvieną naują ivf procedūrą viską reikės kartoti iš naujo? atleiskite, jei klausimai pasirodys kvaili ar ne į temą.
QUOTE(Citas @ 2009 07 13, 23:17)
atsiprasau mergytes del to isodinimo, tiesiog parasiau savo varianta, bet jus teisios daug girdejau apie skausmingus isodinimus.
nors aš iš pašalies, bet įterpsiu savo "patirtį" kaip suprantu, inseminacijos ir embrionų įsodinimo procedūros tuo pačiu principu vyksta (veda kateterį į gimdą). mano gimda yra retroversijoje (užlinkusi į nugaros pusę) - gydytoja patarė į inseminacijas ateitį su pilna šlapimo pūsle, nes ji, kuomet pripildyta, pakelia gimdą į viršų ir yra daug lengviau įvesti kateterį. pastebėjau, kad tos inseminacijos, kurios buvo darytos su pilna pūsle, buvo visiškai neskausmingos, kurios su apytštute - buvo laaaabai nemenka popa.. gal ir jums įsodinimo metu pilna šlapimo pūslė pagelbėtų čia tik spėjimas..
QUOTE(Medūna @ 2009 07 13, 20:02)
su snaigutėm pirmas kartas
naujienos
sveikos merginos, della kaip tavo kleckiukai? saugok,kojas y virsu ir ,kad rezultatai butu meduna -man zada daryti ysodinima ketvirtadieny(17 cd),o per ivf ysodinimas buvo 15 cd,sendien man pas gine tai bus aiskiau kaip gleivine paaugo man irgi su snaigutem pirmas kartas citai ,o va man liepe gerti po 4 per diena,iki ysodinimo busiu isgerusi 35 tab estrofemo svarbiausia ,kad tik uzaugtu ,galiu gerti,kad ir po 10 tab y diena o jei nepaslaptis pas kokia gine tu buvai?as tai pas [COLOR=yellow]visockiene o pas mane irgi 2 mg vienoje tab.
Sveikutės
Sveikinu tas, kurios jau startuoja su IVF, šaunuoliukės, ilsėkitės ir ramių 2 savaitėlių
O dėl įsodinimo, tai tikrai labai individualu, asmeniškai man dar neteko taip pasikankinti, kaip tai buvo per įsodinimą, galvojau, jau kad ir lupą nusikandau, labai skaudėjo ir įsikandimas į lūpą tik ir gelbėjo
Kitoms būna be jokių skausmų, čia jau kaip yra, taip yra.
Sveikinu tas, kurios jau startuoja su IVF, šaunuoliukės, ilsėkitės ir ramių 2 savaitėlių
O dėl įsodinimo, tai tikrai labai individualu, asmeniškai man dar neteko taip pasikankinti, kaip tai buvo per įsodinimą, galvojau, jau kad ir lupą nusikandau, labai skaudėjo ir įsikandimas į lūpą tik ir gelbėjo
Kitoms būna be jokių skausmų, čia jau kaip yra, taip yra.
man visiskai neskaudejo ir maniau ,kad visoms taip bet kiek prisimenu tai man ysodinima dare su pilna pusle,gal tikrai tai turi ytakos ar skaudes ar ne
QUOTE(suvilte @ 2009 07 14, 06:12)
man visiskai neskaudejo ir maniau ,kad visoms taip bet kiek prisimenu tai man ysodinima dare su pilna pusle,gal tikrai tai turi ytakos ar skaudes ar ne
Man dare su pilna pusle ir skausmas didelis buvo jie nori pilnos pusles nes geriau matosi kateteris, o skausmas butent ir buna nuo kaklelio issilankstymo , pas ka idealiai tiesus ta nieko ir nejaucia.
Sekmes visoms startuojancioms, kantrybes visoms laukiancioms atsakymu!!!