Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(della @ 2009 07 11, 13:53)
as jau namie su savo kleckiukais  wub.gif testo diena 07.25 viskas praejo labai gerai.kleckiukai taip pat sake,kad labai geri ir kaip supratau 7 lasteliu.

Saunu! dabar linkiu kuo ramiausio laukimo su pabaiga buti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2009 07 11, 13:53)
as jau namie su savo kleckiukais  wub.gif testo diena 07.25 viskas praejo labai gerai.kleckiukai taip pat sake,kad labai geri ir kaip supratau 7 lasteliu.

labai gerus kleckiukus pilveli augini,augink sekmingai visus 9 menesius wub.gif
kuo maziau nerimo ir kuo daugiau sypsenu ir geros nuotaikos smile.gif
Atsakyti
della dabar ramiu 2 savaiteliu. 7lasteliu tikrai geri. kokio storio gleivine buvo pasake?
laikau kumstukus thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
della, 4u.gif , labai smagu, nuoširdžiai džiaugiuos už tave!
Kartas nuo karto pasirodyk, pasipasakok, kokie pojūčiai. Ar eisi į darbą? o gal kokių atostogėlių gavai? tai dabar tik ramybės...
Atsakyti
sveikutes mergytes.....dideliausios sekmes naujoje temeleje stai jums filmukas kad laukimas neprailgtu is kur gandrai vaikucius nesa?
Atsakyti
dekui visom uz linkejimus 4u.gif man dave 2 savaitem biuleteni blush2.gif o del gleivines nieko nesake,o as nieko ir nelklausiau.
Papildyta:
QUOTE(allisa @ 2009 07 11, 17:20)
labai gerus kleckiukus pilveli augini,augink sekmingai visus 9 menesius wub.gif
kuo maziau nerimo ir kuo daugiau sypsenu ir geros nuotaikos smile.gif

tai jau nuo siandien ir pradejau gyventi gerom emocijom.buvom kleckiukus nuveze i filma ice age 3 biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2009 07 12, 01:04)
dekui visom uz linkejimus  4u.gif man dave 2 savaitem biuleteni  blush2.gif o del gleivines nieko nesake,o as nieko ir nelklausiau.
Papildyta:
tai jau nuo siandien ir pradejau gyventi gerom emocijom.buvom kleckiukus nuveze i filma ice age 3 biggrin.gif  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Citas,2009 07 10, 11:31]
Della kokiam tu rajone gyveni, kad net 3 kartu dave!!!!!!!!! s irgi uk gyvenu tai labai praverstu tavo info smile.gif isodinimas vienas malonumas, kaip ir naturalus pastojimas tongue.gif

Noreciau pakomentuot pasakyma apie isodinima, kiekvienai skirtingai pvz man buvo labai sunkiai ir be galo skausmingai , antra karta net su vaistais reikejo , kad "sienom nelipciau" Cia priklauso ar gimdos kaklelis tiesus, nepasisukes ir tt. Kurios daresi IUI dazniausiai panasiai buna jei tai procedurai lengvai idejo turetu lengviau ir IVF .... Nenoriu gasdinti nei vienos ,bet labai individualu ir negaliu sutikti su pasisakymu ,kad vienas malonumas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Corina @ 2009 07 13, 15:35)
Noreciau pakomentuot pasakyma apie isodinima, kiekvienai skirtingai pvz man buvo labai sunkiai ir be galo skausmingai , antra karta net su vaistais reikejo , kad "sienom nelipciau" Cia priklauso ar gimdos kaklelis tiesus, nepasisukes ir tt. Kurios daresi IUI dazniausiai panasiai buna jei tai procedurai lengvai idejo turetu lengviau ir IVF .... Nenoriu gasdinti nei vienos ,bet labai individualu ir negaliu sutikti su pasisakymu ,kad vienas malonumas  blush2.gif

Pilnai sutinku, man isodinimas toli grazu i malonuma nebuvo panasus, bet kadangi pries tai buvau turejus 6 IUI, per kuriuos prisikankindavo ir gydytojas, ir as, ir visas likes personalas, jau buvau atitinkamai nusiteikusi ir isodinimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aida: 13 liepos 2009 - 15:41
turbut busiu viena is tu laiminguju kuriai visiskai neskaudejo per isodinima bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
della, ramaus laukimo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinele83: 13 liepos 2009 - 16:20
QUOTE(kristinele83 @ 2009 07 13, 15:12)
della, ramaus laukimo  wub.gif

4u.gif niekad nebuciau pagalvojus,kad taip sunku laukti doh.gif tik truputi kur sumaudzia iskart oi oi ar cia gerai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti