*oksi*, SĖKMĖS!
Medūna, kantrybės... (puikiai suprantu, kaip sunku...)
Papildyta:
della, o gal yra galimybė kreiptis į gydytoją?
QUOTE(Pusaite @ 2009 07 22, 17:03)
man ir jau crinonas pradeda kristi
Papildyta:
ryt ryte darysiu testuka,nes testukas rodo nuo 7dienos,o man tai ir bus ar tai 7 ar tai 8diena,nezinau nuo kurios cia dienos skaiciuoti:)
Papildyta:
ryt ryte darysiu testuka,nes testukas rodo nuo 7dienos,o man tai ir bus ar tai 7 ar tai 8diena,nezinau nuo kurios cia dienos skaiciuoti:)
Sekmes rytoj!
Mergaites, paaiskinkit man neismanelei, kas tas crinonas ir kodel jis krenta?
QUOTE(zizilia @ 2009 07 22, 18:22)
man pats daktarėlis sakė leistis pregnilį į pilvą, nors minėjo, kad galima ir į raumenis, bet patarė į pilvą.
ar po punkcijos kraujuoja?
ar po punkcijos kraujuoja?
zizilia,viskas bus gerai laikysiu kumstukus as nekraujavau ir net netepiau
QUOTE(Lakiukas @ 2009 07 22, 11:12)
Labas,
man pradėjo Crinone su rusvom priemaišom kristi..
Ir pilvą maudžia, čia jau turbūt viskas?
man pradėjo Crinone su rusvom priemaišom kristi..
Ir pilvą maudžia, čia jau turbūt viskas?
Nagi laukiu testuko rezultato
QUOTE(YUB4 @ 2009 07 22, 16:41)
Sveika prisijungus Neuzsibuk cia ilgai
QUOTE(Medūna @ 2009 07 22, 08:54)
Priežastis pas mus kaip ir aiški buvo ( endo + prasti grikiai ), o histero. darė, nes reikėjo polypa pašalinti ( tikiuosi nepiktybinis), o pati gimda, pasak gydytojo, atrodo "labai gražiai" ... Ech, nors tiek gerai...
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2009 07 22, 09:22)
Saule3, kaip idomu, kaip sekesi histero.?
Ačiū, neblogai ... Ryte išoperavo, o po pietų jau parvairavau namo ... Dabar laukiu kol praeis 2 ciklai, toliau žiūrėsim...
Papildyta:
QUOTE(liepa7 @ 2009 07 22, 09:24)
... ten pat dareisi?
Taip ten pat ir pas tą patį ... ( ŽŽ nukreipė ) ... Kaip tu laikaisi?
QUOTE(skorpas35 @ 2009 07 20, 21:46)
Tai va jau dabar nerimauju kaip bus kai reiks prieš IVF juos sugaudyt...o per ICSI irgi apvaisina kelis folikulus kaip per paprastą IVF?
Julija_r dar norėjau paklausti ar bandė kaip nors taisyti t.y. gydyti TB kad grikiukai pagerėtų, ar iškart patarė daryt ICSI? Kiek laiko užima pasiruošimas?
Julija_r dar norėjau paklausti ar bandė kaip nors taisyti t.y. gydyti TB kad grikiukai pagerėtų, ar iškart patarė daryt ICSI? Kiek laiko užima pasiruošimas?
MB gere 2 menesius Profertil, bet mums iskart sake, kad virs 90%, kad taikys ICSI.
QUOTE(della @ 2009 07 22, 17:04)
*oksi* sekmes tau mergaites,o kiek dienu trunka ta hiperstimuliacija? nes jauciu kad pas mane ji yra.pilvas ir net skrandis isnesti i virsu,ir pilvas tai kaip akmuo kietas isitiesus net negaliu eiti,tik susilenkus
tavo pilvas issiputes labai?man zinok kaip buvo hiperstimuliacija,tai liepe gerti kuo daugiau skysciu ir valgyti baltymu turinciu produktu,manau,butu gerai kuo greiciau apsilankyti pas gydytoja.nes ne visoms jinai praeina,ypac jeigu pastoji
visoms kitoms mergaitems kuo didziausios sekmes
Papildyta:
[/quote]
Crinone yra baltas plasmasinis svirkstukas, kurio viduje yra balta mase.Ji reikia leistis,jeigu paskiria gydytoja i gimda po IVF.
Sis vaistas yra progesteronas, palaikantis nestuma.
O kaip cia paaiskinti del ko krenta,man kaip paaiskino gydytoja,kad susidaro kamstis ir jo perteklius krenta,gal kitos mergaites suprantamiau paaiskins
[quote=allisa,2009 07 22, 22:37]
[/quote]
Crinone yra baltas plasmasinis svirkstukas, kurio viduje yra balta mase.Ji reikia leistis,jeigu paskiria gydytoja i gimda po IVF...
[/quote]
Maza smulkmenele, bet Crinonas svirksciamas ne i gimda, o i maksti Gimdoj tupi musu kleckiukai ir bando tvirtintis
[/quote]
Crinone yra baltas plasmasinis svirkstukas, kurio viduje yra balta mase.Ji reikia leistis,jeigu paskiria gydytoja i gimda po IVF...
[/quote]
Maza smulkmenele, bet Crinonas svirksciamas ne i gimda, o i maksti Gimdoj tupi musu kleckiukai ir bando tvirtintis
Pusaite, klok geras naujienas
QUOTE(della @ 2009 07 22, 17:04)
*oksi* sekmes tau mergaites,o kiek dienu trunka ta hiperstimuliacija? nes jauciu kad pas mane ji yra.pilvas ir net skrandis isnesti i virsu,ir pilvas tai kaip akmuo kietas isitiesus net negaliu eiti,tik susilenkus
pirmiausiai sveikinu labai labai .
dabar del hiperstimuliacijos- kaip kkazkas jau rase, labai teisingai - turi gerti daug skysciu (maziausiai 2,5l/d) ir valgyti daug baltymingo maisto. Nuo hiperstimuliacijos sutrinka skysciu apykaita, pilvas puciasi nuo besikaupianciu skysciu, bet nepaisant to vistiek ju reikia gerti daug, tik taip organizme vel uzsives visi normalus procesai. Kad atsakymas del skysciu pusiausvyros butu aiskus pradek fiksuoti skysciu balansa t.y. tiksliai ismatuok per diena isgeriama skysciu kieki ir kiek tu skysciu pasisalina (issisioji ) Jei isgeri daugiau nei issisioji - del to pilvelis ir puciasi. Del hiperstimuliacijos padideja kraujagysliu pralaidumas, todel skysciai pro kraujagysliu sieneles pradeda rezorbuotis ir kauptis dazniausiai pilvo ertmej. Kraujas tirsteja, todel iskyla tromboemboliju rizika - todel butina daug gerti ir ta krauja skystinti. Baltymas siek tiek padeda ta pralaiduma sumazinti.
Butu gerai pasidaryti kraujo kresumo tyrima, svarbiausias parametras Hematokritas, jis neturi buti labai nukrypes nuo normos. Jei taip ir jei balansas blogas, butinai kreipkis pas medikus. Jie jau zinos ka daryti, man daktariukas kuris dare IVF (o tai buvo Rygoje) sake jie tada lasina heparina atrodo
Kiek laiko? Nenoriu liudinti, bet ilgokai . Uzkibus zirniukams, atsiradus nestumui, hiperstimuliacijos simptomai pradeda labai stipreti, jei nestumo nebutu buve - zymiai greiciau viskas susitvarkytu. Bet mes juk stiprios ir viska istversim, kad tik viskas butu gerai, ane?
Na man hiperstimuliacija irgi pasireiske butent kelios dienos po implantacijos , visai nustojo isskirineti skysciu organizmas, menesi pragulejau ligonineje gydytoju prieziuroje, o gydymo tokio kaip ir nera (na laselinas stato su fiziologiniais tirpalais, mikroelementais, kelis kart lasino i vena serumo albumina(baltymo preparata), amino rugstis, naudojau skysciu isvarancius vaistus, bet tada reik kartu gerti K, Na. turi viskas savaime praeiti tik viskam reikia laiko, man asmeniskai viskas atsistate na kokia 10-11 savaite .
Bet dabar viskas praeityje, lieka tik dziaugsmas ir tik jis.
Viskas bus gerai, svarbiausias tikslas juk kol kas pasiektas ane?
Daug as cia visko tau prirasiau, gal nieko ir neprireiks is viso sito, bet maza ka. Patyriau viska savo kailiu ir labai gerai prisimenu visus niuansus. Jei kas dar bus neaisku, rasyk i az.
Sekmes
QUOTE(panaite @ 2009 07 23, 09:02)
pirmiausiai sveikinu labai labai .
dabar del hiperstimuliacijos- kaip kkazkas jau rase, labai teisingai - turi gerti daug skysciu (maziausiai 2,5l/d) ir valgyti daug baltymingo maisto. Nuo hiperstimuliacijos sutrinka skysciu apykaita, pilvas puciasi nuo besikaupianciu skysciu, bet nepaisant to vistiek ju reikia gerti daug, tik taip organizme vel uzsives visi normalus procesai. Kad atsakymas del skysciu pusiausvyros butu aiskus pradek fiksuoti skysciu balansa t.y. tiksliai ismatuok per diena isgeriama skysciu kieki ir kiek tu skysciu pasisalina (issisioji ) Jei isgeri daugiau nei issisioji - del to pilvelis ir puciasi. Del hiperstimuliacijos padideja kraujagysliu pralaidumas, todel skysciai pro kraujagysliu sieneles pradeda rezorbuotis ir kauptis dazniausiai pilvo ertmej. Kraujas tirsteja, todel iskyla tromboemboliju rizika - todel butina daug gerti ir ta krauja skystinti. Baltymas siek tiek padeda ta pralaiduma sumazinti.
Butu gerai pasidaryti kraujo kresumo tyrima, svarbiausias parametras Hematokritas, jis neturi buti labai nukrypes nuo normos. Jei taip ir jei balansas blogas, butinai kreipkis pas medikus. Jie jau zinos ka daryti, man daktariukas kuris dare IVF (o tai buvo Rygoje) sake jie tada lasina heparina atrodo
Kiek laiko? Nenoriu liudinti, bet ilgokai . Uzkibus zirniukams, atsiradus nestumui, hiperstimuliacijos simptomai pradeda labai stipreti, jei nestumo nebutu buve - zymiai greiciau viskas susitvarkytu. Bet mes juk stiprios ir viska istversim, kad tik viskas butu gerai, ane?
Na man hiperstimuliacija irgi pasireiske butent kelios dienos po implantacijos , visai nustojo isskirineti skysciu organizmas, menesi pragulejau ligonineje gydytoju prieziuroje, o gydymo tokio kaip ir nera (na laselinas stato su fiziologiniais tirpalais, mikroelementais, kelis kart lasino i vena serumo albumina(baltymo preparata), amino rugstis, naudojau skysciu isvarancius vaistus, bet tada reik kartu gerti K, Na. turi viskas savaime praeiti tik viskam reikia laiko, man asmeniskai viskas atsistate na kokia 10-11 savaite .
Daug as cia visko tau prirasiau, gal nieko ir neprireiks is viso sito, bet maza ka. Patyriau viska savo kailiu ir labai gerai prisimenu visus niuansus. Jei kas dar bus neaisku, rasyk i az.
Sekmes
Sekmes
labai aciu
QUOTE(Medūna @ 2009 07 23, 08:42)
Pusaite, klok geras naujienas
deja ju neturiu
parode tik viena bruksniuka