Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

O kur mūsų Pusaitė dingo unsure.gif ? Kaži kaip laikosi?
Papildyta:
QUOTE(*oksi* @ 2009 07 22, 17:03)
Sveikutes 4u.gif
Rytoj man punkcija bigsmile.gif Isodinimas lyg pirmadieni wub.gif
Mergytes,as cia kazkaip pasimeciau,o jus ka,pregnyli i pilva leidot? g.gif  Nes man sesele aiskiai pasake,kad reikia leisti i dupce unsure.gif

O kaip stimuliavosi? Ar didelis derlius nusimato? O kokioj tu klinikoj?
Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2009 07 22, 16:11)

As Minske mirksiukas.gif
Gonalio sunaudojau 3x900 ir 1x150 mirksiukas.gif Uzaugo lyg 10(4 vienoj pusei ir 6 kitoj) mirksiukas.gif Rytoj tiksliai zinosiu kiek ju ir kokie jie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2009 07 22, 17:23)
As Minske mirksiukas.gif
Gonalio sunaudojau 3x900 ir 1x150 mirksiukas.gif Uzaugo lyg 10(4 vienoj pusei ir 6 kitoj) mirksiukas.gif Rytoj tiksliai zinosiu kiek ju ir kokie jie mirksiukas.gif

Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites!

As vis ilendu i jusu skyreli. Ir nutariau parasyti. ax.gif

Mes su MB laukiam mano mmm ir pradedam prima IVF cikla. Tai galvojau - paziuresiu, paskatinesiu ka jus rasot. Nes nezinau, ko tiketis. blink.gif
Atsakyti
YUB4, itraukiu i sarasiuka rugpjuciui 4u.gif
Pusaite, auuuuu??? cool.gif
*oksi*, gero derliaus! 4u.gif
Atsakyti

*oksi* sekmes tau 4u.gif mergaites,o kiek dienu trunka ta hiperstimuliacija? g.gif nes jauciu kad pas mane ji yra.pilvas ir net skrandis isnesti i virsu,ir pilvas tai kaip akmuo kietas doh.gif isitiesus net negaliu eiti,tik susilenkus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 07 22, 14:57)
YUB4, itraukiu i sarasiuka rugpjuciui  4u.gif
Pusaite, auuuuu???  cool.gif
*oksi*, gero derliaus!  4u.gif

RositaK, ok, trauk. Aciukas. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Mergaites, pasakykit man kada daro Histograma? Taip ir nesupratau tiksliai. doh.gif Aciukas.
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2009 07 22, 10:12)
Labas,
      man pradėjo Crinone su rusvom priemaišom kristi.. verysad.gif  verysad.gif
Ir pilvą maudžia, čia jau turbūt viskas? verysad.gif  g.gif

ot,sudas

man ir jau crinonas pradeda kristi blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Medūna @ 2009 07 22, 15:11)
O kur mūsų Pusaitė dingo unsure.gif ? Kaži kaip laikosi?
Papildyta:

as cia as cia 4u.gif
malonu,kad pasigedot tongue.gif

ryt ryte darysiu testuka,nes testukas rodo nuo 7dienos,o man tai ir bus ar tai 7 ar tai 8diena,nezinau nuo kurios cia dienos skaiciuoti:)
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 07 22, 20:03)
ot,sudas

man ir jau crinonas pradeda kristi blink.gif
Papildyta:

as cia as cia 4u.gif
malonu,kad pasigedot tongue.gif

ryt ryte darysiu testuka,nes testukas rodo nuo 7dienos,o man tai ir bus ar tai 7 ar tai 8diena,nezinau nuo kurios cia dienos skaiciuoti:)

Laukiam rytoj II.

o man pradėjo žiauriai pilvą maust doh.gif ,šiandien tik 5d.O krūtinė, tai jau vakar atslūgo.Bet taip būna beveik kiekvienai, todėl dar nenuleidžiu nosies ax.gif .

Della kaip jauties.Gal pagerėjo savijauta.
Atsakyti
man pats daktarėlis sakė leistis pregnilį į pilvą, nors minėjo, kad galima ir į raumenis, bet patarė į pilvą.

ar po punkcijos kraujuoja?

Atsakyti

Della kaip jauties.Gal pagerėjo savijauta.
[/quote]

jauciuos tai nekaip,galvojau kad cia kelios dienos ir praeis,bet ziuriu kad negereja blink.gif o ar savaime ta hiperstimuliacija turi praeiti?
Atsakyti