Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

agpa, šitam skyrely labai draugiškos merginos, aš pati čia tik antras mėnuo, bet labai gera, kai turi kur pasiguosti, pasipasakoti...

o pas mani tai tokia situacija - ryt punkcija blink.gif bet labai laukiu ax.gif
na ir pilvelis jau skaudus nuo badymo, ypač nuo vakarykščios pregnilio porcijos.

dar pasakykit, prašau, kada nusprendžia daryti ISCI (lyg tai taip parašiau), o je patys spermiukai nelys į kaiušialąstę? ar reikės vėl kito ciklo badytis ir augintis folikukus?tik tada darys ISCI? jaučiu kažką privėliau čia...
Papildyta:
della, kaip tu? tinginiauji?

Atsakyti

na ir pilvelis jau skaudus nuo badymo, ypač nuo vakarykščios pregnilio porcijos.

[/quote]

sekmes tau ryt wub.gif nedaug cia tau ir beliko iki nestuke.gif tik 2 savaiteles wub.gif as tinginiauju i darba tik pirmadieni blush2.gif
Atsakyti
Labas,
man pradėjo Crinone su rusvom priemaišom kristi.. verysad.gif verysad.gif
Ir pilvą maudžia, čia jau turbūt viskas? verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(zizilia @ 2009 07 22, 11:02)
agpa,  šitam skyrely labai draugiškos merginos, aš pati čia tik antras mėnuo, bet labai gera, kai turi kur pasiguosti, pasipasakoti...

dar pasakykit, prašau, kada nusprendžia daryti ISCI (lyg tai taip parašiau), o je patys spermiukai nelys į kaiušialąstę? ar reikės vėl kito ciklo badytis ir augintis folikukus?tik tada darys ISCI? jaučiu kažką privėliau čia...
Papildyta:

ICSI daro kai spermiukai nekokybiski ir silpnuciai, tada juos ikisa i kiausialaste su pincetu.
Daroma kartu si IVF. Procedura ta pati: stimuliacija, punkcija + isimtas lastelias sujungia mechanisku budu. Tda lauki kol apsivaisina ir isodina.

dideliausios tau sekmes rytoj!!! laikom kumstelius uz tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2009 07 22, 08:54)
Gaila, kad ir tau reikia čia apsistoti.Bet jei kitaip neišeina, tada mielai priimsim mirksiukas.gif .

acius uz priemima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2009 07 22, 11:12)
Labas,
      man pradėjo Crinone su rusvom priemaišom kristi.. verysad.gif  verysad.gif
Ir pilvą maudžia, čia jau turbūt viskas? verysad.gif  g.gif

oi kaip nesmagu.. verysad.gif
bet dar nepasiduok ir nenuleisk ranku kol tyrimas nepadarytas, gali ir siap truputi pateplioti wink.gif

Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 07 22, 09:22)
gal gali truputi placiau apie jusu kelia vaikelio link...  4u.gif
ar galiu itraukti i sarasiuka?  rolleyes.gif

musu kelias kol kas dar neilgas.prasidejo nuo to, kad atrado policistines kiausides, bet bandem naturaliai.juolab nebuvo reikalo skatintis, nes vyras ruoses isvykt kuriam laikui..bet gryzus vyrui, buvo planuota skatintis su clost, bet pasidarius spermos tyrima ir paaiskejus -oligoastenoteratospermija - manoji gyd. siunte jau pas vaisingumo spec. O ji paziurejus diagnozes pasiule IVF..dbr tam ir ruosiames.. rolleyes.gif
del sarasiuko..kaip suprantu itraukiamos tada, kai jau pradeda vaistus naudot?nes mes dar tik tyrimus va snd ryte pridavem... doctor.gif
Papildyta:
QUOTE(zizilia @ 2009 07 22, 11:02)
agpa,  šitam skyrely labai draugiškos merginos, aš pati čia tik antras mėnuo, bet labai gera, kai turi kur pasiguosti, pasipasakoti...

bigsmile.gif uoj kaip dziugu! laba diena visom naujom mano draugem group.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2009 07 22, 11:12)
Labas,
      man pradėjo Crinone su rusvom priemaišom kristi.. verysad.gif  verysad.gif
Ir pilvą maudžia, čia jau turbūt viskas? verysad.gif  g.gif

nieko panasaus schmoll.gif tiesiog pasistenk nusiraminti ir ilsetis 4u.gif tai gali buti ir implantacinis patepliojimas 4u.gif
della, o tu HCG nesidarei? 4u.gif
aqpa, laukiam atsakymu 4u.gif
Atsakyti

della, o tu HCG nesidarei? 4u.gif

ne,nes UK kitaip nei LT.bet siandiena dar viena testuka pasidariau blush2.gif tai jau labai ryskia juostele rodo.o ar cia visom taip buna ivf,kad pilvas kaip 4 nestumo men. doh.gif ir toks ganetinai kietas g.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2009 07 22, 13:14)

ne,nes UK kitaip nei LT.bet siandiena dar viena testuka pasidariau  blush2.gif tai jau labai ryskia juostele rodo.o ar cia visom taip buna ivf,kad pilvas kaip 4 nestumo men. doh.gif ir toks ganetinai kietas g.gif

della thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2009 07 22, 13:14)
della, o tu HCG nesidarei?  4u.gif
ne,nes UK kitaip nei LT.bet siandiena dar viena testuka pasidariau  blush2.gif tai jau labai ryskia juostele rodo.o ar cia visom taip buna ivf,kad pilvas kaip 4 nestumo men. doh.gif ir toks ganetinai kietas g.gif

del to pilvo, tai labai normalu, nes cia hormonai ''pasirodo'' smile.gif VilmaiJ irgi buvo baisiulinis nuo pat pradzios pamenu 4u.gif
megaukis, nes tuoj prades dar didet 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Rytoj man punkcija bigsmile.gif Isodinimas lyg pirmadieni wub.gif
Mergytes,as cia kazkaip pasimeciau,o jus ka,pregnyli i pilva leidot? g.gif Nes man sesele aiskiai pasake,kad reikia leisti i dupce unsure.gif
Atsakyti