agpa, šitam skyrely labai draugiškos merginos, aš pati čia tik antras mėnuo, bet labai gera, kai turi kur pasiguosti, pasipasakoti...
o pas mani tai tokia situacija - ryt punkcija bet labai laukiu
na ir pilvelis jau skaudus nuo badymo, ypač nuo vakarykščios pregnilio porcijos.
dar pasakykit, prašau, kada nusprendžia daryti ISCI (lyg tai taip parašiau), o je patys spermiukai nelys į kaiušialąstę? ar reikės vėl kito ciklo badytis ir augintis folikukus?tik tada darys ISCI? jaučiu kažką privėliau čia...
Papildyta:
della, kaip tu? tinginiauji?
na ir pilvelis jau skaudus nuo badymo, ypač nuo vakarykščios pregnilio porcijos.
[/quote]
sekmes tau ryt nedaug cia tau ir beliko iki tik 2 savaiteles as tinginiauju i darba tik pirmadieni
Labas,
man pradėjo Crinone su rusvom priemaišom kristi..
Ir pilvą maudžia, čia jau turbūt viskas?
QUOTE(zizilia @ 2009 07 22, 11:02)
agpa, šitam skyrely labai draugiškos merginos, aš pati čia tik antras mėnuo, bet labai gera, kai turi kur pasiguosti, pasipasakoti...
dar pasakykit, prašau, kada nusprendžia daryti ISCI (lyg tai taip parašiau), o je patys spermiukai nelys į kaiušialąstę? ar reikės vėl kito ciklo badytis ir augintis folikukus?tik tada darys ISCI? jaučiu kažką privėliau čia...
Papildyta:
Papildyta:
ICSI daro kai spermiukai nekokybiski ir silpnuciai, tada juos ikisa i kiausialaste su pincetu.
Daroma kartu si IVF. Procedura ta pati: stimuliacija, punkcija + isimtas lastelias sujungia mechanisku budu. Tda lauki kol apsivaisina ir isodina.
dideliausios tau sekmes rytoj!!! laikom kumstelius uz tave
QUOTE(Medūna @ 2009 07 22, 08:54)
Gaila, kad ir tau reikia čia apsistoti.Bet jei kitaip neišeina, tada mielai priimsim .
acius uz priemima
QUOTE(Lakiukas @ 2009 07 22, 11:12)
Labas,
oi kaip nesmagu..
bet dar nepasiduok ir nenuleisk ranku kol tyrimas nepadarytas, gali ir siap truputi pateplioti
QUOTE(RositaK @ 2009 07 22, 09:22)
gal gali truputi placiau apie jusu kelia vaikelio link...
ar galiu itraukti i sarasiuka?
ar galiu itraukti i sarasiuka?
musu kelias kol kas dar neilgas.prasidejo nuo to, kad atrado policistines kiausides, bet bandem naturaliai.juolab nebuvo reikalo skatintis, nes vyras ruoses isvykt kuriam laikui..bet gryzus vyrui, buvo planuota skatintis su clost, bet pasidarius spermos tyrima ir paaiskejus -oligoastenoteratospermija - manoji gyd. siunte jau pas vaisingumo spec. O ji paziurejus diagnozes pasiule IVF..dbr tam ir ruosiames..
del sarasiuko..kaip suprantu itraukiamos tada, kai jau pradeda vaistus naudot?nes mes dar tik tyrimus va snd ryte pridavem...
Papildyta:
QUOTE(zizilia @ 2009 07 22, 11:02)
uoj kaip dziugu! laba diena visom naujom mano draugem
QUOTE(Lakiukas @ 2009 07 22, 11:12)
Labas,
nieko panasaus tiesiog pasistenk nusiraminti ir ilsetis tai gali buti ir implantacinis patepliojimas
della, o tu HCG nesidarei?
aqpa, laukiam atsakymu
ne,nes UK kitaip nei LT.bet siandiena dar viena testuka pasidariau tai jau labai ryskia juostele rodo.o ar cia visom taip buna ivf,kad pilvas kaip 4 nestumo men. ir toks ganetinai kietas
QUOTE(della @ 2009 07 22, 13:14)
ne,nes UK kitaip nei LT.bet siandiena dar viena testuka pasidariau tai jau labai ryskia juostele rodo.o ar cia visom taip buna ivf,kad pilvas kaip 4 nestumo men. ir toks ganetinai kietas
della
QUOTE(della @ 2009 07 22, 13:14)
del to pilvo, tai labai normalu, nes cia hormonai ''pasirodo'' VilmaiJ irgi buvo baisiulinis nuo pat pradzios pamenu
megaukis, nes tuoj prades dar didet
Sveikutes
Rytoj man punkcija Isodinimas lyg pirmadieni
Mergytes,as cia kazkaip pasimeciau,o jus ka,pregnyli i pilva leidot? Nes man sesele aiskiai pasake,kad reikia leisti i dupce
Rytoj man punkcija Isodinimas lyg pirmadieni
Mergytes,as cia kazkaip pasimeciau,o jus ka,pregnyli i pilva leidot? Nes man sesele aiskiai pasake,kad reikia leisti i dupce