Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(lola.lola @ 2009 07 21, 20:30)
Kazkada merginos diskutavo apie spermiuku kokybe ir lyg ir sutareme, kad spermiuku kokybe tikrai riklauso nuo vyro emocines savijautos. Kol MB spermiukus gamino VK kabinetuke - rezultatai nedziugino visai, o is namu atvezta spermiuke net daktaryte nustebino smile.gif Nors jokiu papildu MB negere  biggrin.gif 
Nenusimink  4u.gif  Dar per anksti testukui. Uz kantrybe testukas tave apdovanos  nestuke.gif
biggrin.gif
lotuliukas.giflotuliukas.gif  oi oi oi kaip pimena mane

mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
kaip kalba širdis, taip rašau 4u.gif jau matau skylę sienoje, tačiau dar gyvenimo tikslo siekiu biggrin.gif
kristinele83, kartu tave pasiimsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2009 07 21, 20:30)
Kazkada merginos diskutavo apie spermiuku kokybe ir lyg ir sutareme, kad spermiuku kokybe tikrai priklauso nuo vyro emocines savijautos. Kol MB spermiukus gamino VK kabinetuke - rezultatai nedziugino visai, o is namu atvezta spermiuke net daktaryte nustebino smile.gif Nors jokiu papildu MB negere  biggrin.gif 

drinks_cheers.gif Ir aš taip manau, kad ne stebuklai aišku būtų, bet kad nors kažkiek geresni tai tikrai. Bet kad mums neišeina iš namų atsivežt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2009 07 21, 21:30)
drinks_cheers.gif Ir aš taip manau, kad ne stebuklai aišku būtų, bet kad nors kažkiek geresni tai tikrai. Bet kad mums neišeina iš namų atsivežt  verysad.gif

mes tai salia klinikos gyvenam,tai mums is namu atvezti ne beda,bet mums tai neaktualu,nes vyro turtas,tai toks superinis,kad net paieskot reiketu,o dar metai ne jaunuolis,tai jis is vis unikumas:)

gaila,kad cia as tokia nenusisekus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 07 21, 21:33)
mes tai salia klinikos gyvenam,tai mums is namu atvezti ne beda,bet mums tai neaktualu,nes vyro turtas,tai toks superinis,kad net paieskot reiketu,o dar metai ne jaunuolis,tai jis is vis unikumas:)

gaila,kad cia as tokia nenusisekus verysad.gif

Na nereikia taip apie save, viskas bus gerai, o tokie išbandymai išmoko mus nepasiduoti, būti ryžtingomis mirksiukas.gif , sako kiekvienam Dievulis duoda tokį kryželį kurį sugebam panešti , taip kad mes stiprios thumbup.gif

Pas mus situacija atvirkščia, pas mane viskas idealiai nepaisant metų, o pas MB labai prasta situacija, bet aš jį labai palaikau ir neabejoju kad turėsim savo mažiuką smile.gif
Atsakyti
[quote=Medūna,2009 07 18, 19:00]
Ačiukas smile.gif , O kaip tavo sveikatėlė,kaip pati jauties?Gal turi kokių planų mirksiukas.gif .

Aš ką tik pasidariau histeroskopiją smile.gif ... Kol kas laukiu rudenio rolleyes.gif ... Už tave kumščiai suspausti wub.gif wub.gif
Atsakyti
laba nakti rolleyes.gif atsikraustau ir as pas jus. ryt begam abu darytis tyrimu. ruosiames pirmai IVF ax.gif
Atsakyti
[quote=Saule3,2009 07 21, 23:57]
[quote=Medūna,2009 07 18, 19:00]
Ačiukas smile.gif , O kaip tavo sveikatėlė,kaip pati jauties?Gal turi kokių planų mirksiukas.gif .
Aš ką tik pasidariau histeroskopiją smile.gif ... Kol kas laukiu rudenio rolleyes.gif ... Už tave kumščiai suspausti wub.gif wub.gif
[/quote]
Ar kas nors paaiškėjo po histeroskopijos? Gal priežastį surado?
Papildyta:
QUOTE(agpa @ 2009 07 22, 02:39)
laba nakti  rolleyes.gif atsikraustau ir as pas jus. ryt begam abu darytis tyrimu. ruosiames pirmai IVF ax.gif

Gaila, kad ir tau reikia čia apsistoti.Bet jei kitaip neišeina, tada mielai priimsim mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medūna: 22 liepos 2009 - 07:52
QUOTE(agpa @ 2009 07 22, 01:39)
laba nakti  rolleyes.gif atsikraustau ir as pas jus. ryt begam abu darytis tyrimu. ruosiames pirmai IVF ax.gif

gal gali truputi placiau apie jusu kelia vaikelio link... 4u.gif
ar galiu itraukti i sarasiuka? rolleyes.gif
Saule3, kaip idomu, kaip sekesi histero.? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 22 liepos 2009 - 08:29
QUOTE(Saule3 @ 2009 07 21, 22:57)

Aš ką tik pasidariau histeroskopiją  smile.gif ... Kol kas laukiu rudenio  rolleyes.gif  ...

Aha, gal jau aiškėja priežastis? ten pat dareisi? blush2.gif

RositaK mirksiukas.gif sujudinai viską su tokiais gražiais žodžiais... wub.gif wub.gif

Pusaite, kantrybės wub.gif jau nedaug liko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 07 21, 17:30)
nu bet ne krauja ipila?nes kraujo grupe tai ne ta pas daugeli cia butu

abejoju ar cia susije su kraujo grupe, kraujuje yra daug lasteliu. kaip gydytoja aiskino kazkokias lasteles isfiltruos ir suleis man, leidziama i raumenis ar poodi.

as jau nebezinau ka daryti tai norisi kad viskas pasisektu si karta unsure.gif

butu idomu jei kas atsilieptu kam tokia procedura dare, gydytoja sake pasipyle klienciu is lietuvos pas juos. Atsilieprkit merginos kas buvot RRC centre Rygoj

Atsakyti
QUOTE(dallija @ 2009 07 22, 09:00)
abejoju ar cia susije su kraujo grupe, kraujuje yra daug lasteliu. kaip gydytoja aiskino kazkokias lasteles isfiltruos ir suleis man, leidziama i raumenis ar poodi.

as jau nebezinau ka daryti tai norisi kad viskas pasisektu si karta  unsure.gif

butu idomu jei kas atsilieptu kam tokia procedura dare, gydytoja sake pasipyle klienciu is lietuvos pas juos. Atsilieprkit merginos kas buvot RRC centre Rygoj

nu jo,jei i paodi,tai normaliai,ar i raumeni,tik ne i vena smile.gif
Atsakyti